24

BG

преди 9 години

Прочетети си коментариите и ще разберете до каква трагедия е Държавата BG! "Аврора" им oще в ушите ! *** *** ! СССР няма да се върне ! На президента/СССР/ каквото му е името, такава му е държавата !!!

23

до 22

преди 9 години

Кое е по добре бе, живеят като скотове и се избиват по конц лагери.Толкова ли сте *** или се правите на *** та викате на черното бяло.СЕВЕРНА КОРЕЯ Е АД и всеки, който си мечтае страната ни да изглежда по подобен начин, трябва да бъде убит като чрез разстрел.

22

Анонимен

преди 9 години

Май само на тези им стиска да отразяват истината!

21

непукист

преди 9 години

Не само в холивудските бози но и в реалния живот американците не са зли те са спасители.Сценария винаги го прави чичко Сам той посочва кой е лошия и кои трябва да бъдат спасявани .Искат или не искат започва едно спасяване та камък върху камък не остава и всичко е за сметка на спасените ,но нейсе нали са спасени.Кой да пази света от такива спасители?

20

мнение

преди 9 години

Нито западните шпионски филми със злодеи руснаци, нито социалистическите такива, са безпристрастни, тези филми могат да са интересни, забавни, обичани, но не е нужно човек да ги взема прекалено насериозно, по-скоро са за забавление. Има разбира се и по-дълбоки и обективни филми, но не са мнозинството.

19

Анонимен

преди 9 години

До bolbovТам управляват истински комунисти,а не тарикати и предатели .малиии, все си мислех, че в 21-век вече няма праволинейни ***, ама съм се лъгал.

18

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДайте един американски филм, в който руснаци и северокорейци не са заплаха за света и един или няколко американци на ги размазват от бойа не са ли заплаха за света? Кой сваля пътнически самолети, кой дрънка все за ракети и кой праща зелени човечета в Грузия, Приднестровието, Крим и Лугандон?

17

Глист

преди 9 години

Ахааааа, филми за зли американци.Главен герой Джеймс Бонд шопара Ким

16

циника

преди 9 години

Комунизмът е велика идеология. В момента най-чистия неин носител е една малка държава като Северна Корея и въпреки това тя получава непропорционално медийно отразяване /разбира се деформирано/ с оглед на своята миниатюрност в планетарен мащаб!Така че ние се радваме на медийния интерес: от една страна очевидния му пропаганден заряд е показателен за правотата на КНДР, а от друга страна интензивността на този интерес разкрива и реалния страх на капитала.

15

циника

преди 9 години

Не минава ден без поредната злобна повърня с адрес КНДР, люсната по нашите кой знае защо наречени информационни сайтове. Разбира се източник е "южнокорейски сайт".Дали е същият сайт,който твърдеше,че севернокор. футболисти на Световното през 2012 г. са избягали в неизвестна посока,а после ФИФА официално отрече.Или пък,че севернокорейските футболисти с треньора си били изпратени в концлагер,а 2 месеца по-късно същите се появиха на азиатското първенство в Ирак?

14

Анонимен

преди 9 години

Elinkooo...Rublata, rublata...KO stanA s rublata...??...mani gi tezi zulturkovci...pishi za Polkovnika i cernata bibizianka...

13

anonimen

преди 9 години

nai mnogo da im nalojat sankcii,xa,xa za drugo nqmat kuraj amerikancite,te napadat slabite a na silnite darjavi nalagat sankcii

12

Анонимен

преди 9 години

А`м че то бетер от хамериканското бре, само дето персонажите са наобратно!

11

Анонимен

преди 9 години

До bolbovKAKVA IZNENADA.

10

Анонимен

преди 9 години

VIVA SOUTH KOREA !

9

Горан

преди 9 години

И при едните, и при другите всичко е пропаганда!

8

Анонимен

преди 9 години

КИНОТО НА САЩ ИЗКАРА ВИАТНАМЦИТЕ НАШЕСТВЕНИЦИ И АГРЕСОРИ ВЪВ СОБСТВЕННАТА СИ СТРАНА А АРМИЯТА НА САЩ КАТО ГЕРОИ ОПЪЛЧЕНЦИ

7

Анонимен

преди 9 години

Дайте един американски филм, в който руснаци и северокорейци не са заплаха за света и един или няколко американци на ги размазват от бой, да го изгледаме ,бе :) Леле, каква плоска пропаганда. Вероятно върви при излъсканите мозъци на америанците , но тук все някой трябва да се възмути . Например - аз!

6

Анонимен

преди 9 години

Някой да знае от къде мога да си сваля "Другарката Ким започва да лети"? Много искам да го гледам.

5

bolbov

преди 9 години

Бил съм в КНДР точно с цел закупуване на игрални филми за нашата кино мрежа.Купихме пет филма,като един от тях пълнеше кината седмици наред.Кино центъра в КНДР е нещо уникално.Имаше квартали и улици от различни части на света,които бяха изградени в реални пропорции т.е.абсолютно точни копия,а не декори от картон.Просто КНДР е една много хубава и сериозна страна,в която държавата бди и се грижи за всеки свой почтен гражданин.Там управляват истински комунисти,а не тарикати и предатели .