39

булгар

преди 9 години

Напаст божия,която е предизвикана наи вече от жандармската политика по целият свят от САЩ.

38

Евро Ново Бъдеще

преди 9 години

Ако Германия сега не поведе битка срещу ислямизацията, считайте че знамето на Европа на картата ще бъде нищо друго освен един изобразен полумесец с ибрик!

37

madzar

преди 9 години

ama zashto balgarite ne si prebirat imegrantite ;te i bezdrygo sa naviknali s takiva xora ;nie ne iskame oshte romi v yngaria da varvat v balgaria

36

Анонимен

преди 9 години

Вместо да пишете глупости (слабо платени) бъдете НОВИНАРИ- Китайската компания HKND започна строежа на алтернативен на на Панамския канал през Никарагуа цената му е 50млд $ , времето за строежа 5 години. "Големия канал Никарагуа" ще бъде по-дълбок и широк от Панамския , а дължината му ще бъде 278км.

35

Валентин

преди 9 години

На Маджарите ще им дойде в повече, ако и те да видят нашия хал пък после да приказват че разбират положението ни.

34

Анонимен

преди 9 години

Pita se kolko bilgari emigriraha poslenite 20 godini.

33

Анонимен

преди 9 години

Андерш Брейвик беше прав. А и друг изход няма.

32

Божо

преди 9 години

Ако трябва да се говори за причината за емиграцията към Европа , то това е ТОЛЕРИРАНЕТО НА ПРОПАГАНДАТА НА ДИКТАТУРИ !!! Националсоциалистическата диктатура беше криминализирана, обаче комунистическата диктатура, религиозната ислямска диктатура ???? Докато се премълчава идиотията на ДИКТАТУРИТЕ В СВЕТОВЕН МАЩАБ, ще има причини хората да бягат !!!

31

Кикс

преди 9 години

Положението с емигрантите ми прилича като все едно клошари да се намъкнат в хубава спретната (чужда) къща, защото много им харесва и им се струва, че там добре ще се устроят. Да се разположат в хола (със семействата си ако имат такива), да си запалят огън на паркета за да си изсушат чорапите например, а домакина когато се появи, трябва да им измери кръвното, да ги нахрани защото са гладни и да ги попита искат ли да останат или само са се отбили. Ако искат-да им осигури стаи и да им намери работа

30

Deutschland

преди 9 години

До АнонименТова е нормално за БГ публика:) А и Кличко има за какво да се освирка... Проблемът беше в поведението на нашия Пулев, който се държа след мачка като пълен салтак.... и показа всякаква липса на уважение към съперника си. И да се е назобал с допинг и да е използвал непозволени средства, нашият щом се е навил ще търпи. За пари си е дал з...ка не за друго, да не се прави излишно на патриот..

29

Божо

преди 9 години

До славянин"Ако вярвате във вермахта и Хитлер, трябва да унищожавате славяните "!!! Странен националсоциалист сте вие, "славянин" ??? Хората от цял свят бягат от ДИКТАТУРИ , обаче нашите *** им предлагат НОВА ДИКТАТУРА !!! Най-краткият път е този от комунизъм към националсоциализъм и всякакъв вид *** !!!

28

Deutschland

преди 9 години

До DragoИ аз живея в Германия, до Берлин и да ти кажа, не обобщавай. Аз където живея хората са само нормални, има и няколко смесени семейства - българи или българки женени за германци /германки. Даже ***, които съм виждал в Берлин, имат доста спретнат и строен вид. Тези в самолета също. Определено, има доста ***, но това е законен бизнес в Германия. Истината е, че тук имат много по.голям шанс да се цивилизоват отколкото в България.

27

Божо

преди 9 години

До С.С.С.РНай-православен е кадиров, обаче още по-православен е жириновски , а най-православен е Йосиф кобзон :))))

26

Божо

преди 9 години

До Див аграрАз пък се чудя, защо толкова много косовари емигрират в Новосибирск, а не например в Оймякон или Мурманск :)))

25

Анонимен

преди 9 години

врагът на европейците е толераста криещ се сред тях.Ако бъде унищожен азиатците и африканците са лесни за връщане по родните места.

24

Drago

преди 9 години

До АнонименАз също живея и работя в Германия. Мога да ви кажа, че за повече от три години тук съм видял само едно нормално БГ семейство тук. Другите са ***, крадци, пияндета, сутеньори и *** ама от най-гнусните. Обикновенно където видя някой наистина противен и опасно изглеждащ *** то се оказва, че говори на Български. Та думата ми е - нормално е немците да ни смятат за ***.

23

до Бакал Петко

преди 9 години

Много точно !!! Преди 1989г. като ходехме не искаха да ни обслужват, защото мислеха че сме руснаци. Пък и нас българите презираха. Ама сега ако знаете какви са любезни, видяха дебелия.

22

Ек

преди 9 години

Имаме проблем с левите политически емигранти. Ето например левият Сергей Станишев. В Москва ли е ? Не е. Той живее в загнилия запад.

21

Анонимен

преди 9 години

В Будапеща спят навсякъде. В метрото, по входовете и даже по паметниците.

20

Бакал Петко

преди 9 години

Унгарците да не се плашат от мюсюлманите. Тях ви ги пращат от големите западни демокрации.Страшното за Унгария мина още в 1956 година, когато бяхте ,,поробени от руснаците и живяхте цели 50 години под тяхно робство. Сега пейте и почвайте да изучавате Корана.Това ви обещава успешно бъдеще.