39

1

преди 9 години

Нека да се приеме предложението на АТАКА парите да са в държавни фондове, но всеки човек да има своя партида над която има право лицето, на което са удържани парите или неговите наследници.Сега парите потъват в бездънна яма и искат престъпниците (управляващата коалиция + ДПС) да увеличат пенсионната възраст, за да може колкото се може по-малко хора да ползват парите, за които са дали живота и здравето си.

38

Анонимен

преди 9 години

До 39.Май ти си този, който писка! Какво се репчиш! Клакьор. За Ной не се притеснявай - отдавна не може да ти вземе парите :-P

37

Анонимен

преди 9 години

Да създадат фонд БОСТАН и да се знае за какво става въпрос. При Герб е традиция да правят разни неща набързо, на Бъдни вечер и в среднощ.Предния мандат по същия начин приеха нещо в министерството на Земеделието.Миро Мършев тогава се покри в чужбина и подписа вместо него зам. министър. Ослушваха се и се надяваха покрай празниците номера да мине.

36

Анонимен

преди 9 години

До 38.Ти ли ще ми кажеш на мен къде а си държа парите ?Ако за теб са излишни за мен не са !? Ясно !!!Вкарвай си парите в ной и стига писка.

35

Анонимен

преди 9 години

За мен частните пенсионни фондове са нещо като електроразпределителните дружества - излишни външни субекти, които трябва да храним сега. А като дойде техен ред...

34

Пончо

преди 9 години

Ранчо, ранчо, народът мисли, за разлика от теб. Що, при Олигошарски по-добре беше, така ли?

33

Анонимен

преди 9 години

Ей, много червена смрад тука, бе. Само чакат да излезе някоя новина и почват плюнките срещу ГЕРБ и Бойко, без значение има ли основание, няма ли. И си слагат един на друг плюсчета, за да изглеждат, че са много. Ама то какво друго им остава.

32

изнервен

преди 9 години

Този пък какво разбира от пенсионната система? Или и той е от платените клакьори на частните пенсионни фондове.

31

Анонимен

преди 9 години

Като не харесвате частните пенсиони фондове си прехвърляйте парите в НОИ и стига мрънкайте !

30

Анонимен

преди 9 години

Всички които вярват в държавата си прехвърляйте парите в НОИ и чакайте добри бъднини.

29

ранчо

преди 9 години

Какъвто народът, такова и правителството. Като им сърбахме попарата на ГЕРБ 3 години и отгоре и ги свалихме, защо пак са власт? Народът е стадо и не мисли. Дянков веднъж ограби резерва, здравната каса и парите за пенсии, сега историята се повтаря. За сметка на това може би ще имаме още магистрали и спортни зали.Целта е човек да не стигне до пенсионна възраст, а да работи до края на живота си.

28

Непознат

преди 9 години

Ей няма да видим пенсии с тез, нямат наяжданка.

27

турчин

преди 9 години

От 70 год. крадат народа по формата на пенсионни вноски зравни вноски ергенски данък сега и данък лихва такси едина дузина и др. Накрая никакво подобрение. Услугите са на ниско ниво, минимални пенсии, никакво здравеопазване разбити пътища и др. За това сме виновни всички ние защото избираме такива като; Симеонов Борисов Кънев Бареков Местан Стоилов Сидеров Кунева Плевнелиев и други. Заплатите на депутатите стигали до 8 хил.лева така казвал отлъчения от ДПС Гюнай Хюсмен може би е продажник.

26

Анонимен

преди 9 години

До 19ПОТВЪРДЕНО!!!Указ 288 за назначаване на Метин Хюсеин Казак за извънреден и пълномощен посланик на Република България в Държавата Катар УКАЗ 288На основание чл. 98, т. 6 от Конституцията на Република БългарияПОСТАНОВЯВАМ:Назначавам Метин Хюсеин Казак за извънреден и пълномощен посланик на Република България в Държавата Катар.Изпълнението на указа възлагам на министъра на външните работи.Издаден в София на 11 декември 2014 г.Президент на републиката: Росен ПлевнелиевМинистър-председател: Бойко БорисовПодпечатан с държавния печат.8

25

Анонимен

преди 9 години

Занимават ни с прехвърляне а за възрастта никой нищо не казва и изведнъж ще ни го забият!Също за шапковците и държавните служители пълно затъмнение!

24

Ментално

преди 9 години

Менталното мислене на г-н Валери Симеонов смущават.Епитетите с които доказва твърденията си,нямат нищо общо с фактите. Как разбра /цитирам/ , как те били и носели ,,единствената стабилност и единствените доходи носят частните фондове, като те ще почнат да плащат през 2023 година.Възпитанието не ми позволява да продължа коментара , защото твърденията му са повече от нелепи.

23

морски

преди 9 години

'Оставка бе,гербери!ОСТАВКА!!!!

22

Анонимен

преди 9 години

Горанов е назначен от ББ, твърдо. Може да питаш обаче кой стои зад ББ. Защото министърът на финансите е просто бушон, проводник на непопулярни мерки, които са признак на безсилие и некадърност, липса на воля за реформи.

21

морски

преди 9 години

Новата пирамида на ГЕРБ,ще стане както с парите от здравната каса- герб ги изтеглиха и повече никой не ги видя,т.е.тиквата ги окраде.Да ви е честито новото правителство на герб!

20

Анонимен

преди 9 години

Бездарните и корумпирани политици от ГЕРБ и ДПС начело с Борисов не могат нищо друго да измислят за да напълнят бюджета, освен да ограбят спестяванията на хората. Имат хиляди възможности като намаляване на данък КОРУПЦИЯ например, като реформиране на нереформираните системи като ПРАВОСЪДНАТА, ЗДРАВНАТА, ПОЛИЦИЯТА, АРМИЯТА, БДЖ.