50

Неолиберализмът ...

преди 9 години

... няма нищо общо с Демокрацията. при Неолиберализма, най-слабите и -безпомощни са оставени на себе си.

49

Колкото по- ...

преди 9 години

... бързо 13главата Ламя на Борисов си подаде оставката, толкова по-добре за страната.

48

Иван

преди 9 години

Гетата са са символ на сегрегация и апартеид. Това е недопустимо за една демократична страна, като България - членка на ЕС. Не е допустимо и за самия ЕС. Трябва да се осигури работа за всеки работоспособен, за да няма гладуващи и живеещи в порутени кирпичени къщи. Въпросът е в това, че ЕС е организация на богатите страни, всички техни разпоредби са в полза на богатите, а за останалите остава обслужването им и съдба на вечно бедни. А българската власт е тяхна слугиня и народа е обречен на бедн

47

до 48

преди 9 години

До АнонименНе вярвам да си завършил медицина.Няма начин човек с висше образование да пише Анестезиология с главна буква,като че е алфата и омегата на медицината.Човекът каза истини,които цяла България говори вкъщи,а и обеща ел.здравна карта,което е заобещавано от времето на зъболекаря-министър-Илко Семерджиев

46

Анонимен

преди 9 години

До mathurДобре ,че пропуснах да гласувам за това Лъжливо и крадливо правителствоОрешарски отдавна не е на власт бе другарю! Можеш да излезеш от землянката.

45

Анонимен

преди 9 години

тука некви талибани гледам се наемат като *** на буца.Кутеви *** ли са, атакистчета ли са не ги знам, ама нещо такова трябва да са.

44

До Бай Ганьо Наци

преди 9 години

Фашизмът, както всяко друго идейно течение, възниква тогава, когато в обществото се формират подходящи условия за появата му.Някои си питаха ушите, вместо да прилагат закона безпристрастно и ефективно. Хората не виждат надежда за помощ откъдето и да било. И точно в такива моменти някой праща групи юнаци да въдворяват ред там, където държавата никаква я няма. После този "някой" просто взима властта, идвайки на бял кон като спасител на нацията.Дано да съм лош пророк, но май натам вървим.

43

Пешко

преди 9 години

Брей, появиха се трима министри с желание за реформи и псевдообществеността веднага скочи с обвинения в расизъм, с клевети и с тем подобни глупости. Разбирам отлично кутевци и депесарските им дружки, ама бъркате, ако мислите, че приказките за расизъм хващат дикиш у някой. Хората ви изхвърлиха от властта, така че улево и кротко. Нито сте читава опозиция, нито някога ще станете

42

Бай Ганьо Наци

преди 9 години

Като чета коментарите под статията стигам до извода, че фашистите имат доста последователи у нас. Жалко, а уж сме 21 век и сме в Европа, уж де.

41

Анонимен

преди 9 години

Питам се кой нормален човек би назначил този с безумния поглед за министър. Освен това е и наркоман. Познавам го от студент. Това беше една от причините да избере имено Анестезиологията. Да е по-близо до белото и шмъркането да му е без пари.

40

Действащ идеолог!!!

преди 9 години

Хайде братя българи и вие българки!Да се вдигнем и смело да пометем тази алчна и корумпирана *** тези чудовища в бели престилки!Все от някъде трябва да се стартира-демек да се почне!След като неможем да изметем всички на куп то нека се почне от дофторята бездушни пък после другите-адвокати милиционери бизнесмени в кавички и в костюми и т н и тн!Само тва е ВЕРНИЯ ПЪТ бре!пп-Гилдията на БЯЛАТА мафия е тази която излъчи убийците на 459 деца-заразявайки ги със СПИН в Бенгази-Либия!Смело братя в бой

39

Един Българин

преди 9 години

Дано успеете да изпълните думите си, г-н Москов! Проблемът е и със спешният пакет. Който поръча линейка за мерене на температура или сърби ме гърба трябва да плаща разходите по линейката. Ще кажете , ама те "братчедите" ги нямат. Ами ще се водят длъжници във всички регистри и ще бъдат осъдени да ги покрият. Градинките са в окаяно състояние има нужда от залесяване и други обществено полезни дейности ги очакват докато не се научат да плащат за лекар и да чакат по опашки като всички нас.

38

Анонимен

преди 9 години

Определено ставам фен на Москов!

37

така иска ЕС:

преди 9 години

Когато *** вилнеят и убиват, е битова престъпност и единични случаи.Когато българи, дори лекари, си търсят правото на живот и неприкосновеност, е расизъм.

36

Анонимен

преди 9 години

Няма нищо лошо, аз съм за. Невиждам и нищо лошо да има полицай в линейката. В паяците на градска мобилност може да има полицай и да ти снима колата в линейка не. Какво излиза, че неправилното паркиране е по голямо престъпление от побоят на лекар. Та даже и полиция или частна охрама да има в спешните центрове.

35

Анонимен

преди 9 години

Като го гледам този Москов,ми прилича на един интусиазиран леко глуповат младеж,който много си е повярвал , стараещ се да оригиналничи и да си мисли ,че е хванал дявола за рогата!!!Интусиазма му скоро ще се изпари и ще заприлича на един увиснал ..й!

34

Анонимен

преди 9 години

Москов много благо ги обяснява нещата, ама е забравил най-важното - харантутниците дето се водят социално слаби и за които това им е професия, защо не каже на тях кой им плаща осигуровките и какъв пакет ще ползват... Давам жокер - дънекоплатеца им плаща и тези пявици са пак в играта с безплатнте услуги, а българите които временно са безработни и са плащали някога данъци и осигуровки ще си останат само със спешшен пакет. Така че и този ни лъже в очите...

33

Анонимен

преди 9 години

До икономистМного добре казано.Само пенсионерите нека ги разграничим от другите , много от тях са достойни хора и заслужават много поовече от това което държавата им дава!

32

тепигьоз

преди 9 години

*** дано почнат да си плащат осигуровките иначе на визитация в гетата ще тръгнат скин хедс с бухалки вместо мед апаратура

31

КуРти

преди 9 години

Аз не мога да разбера за какво беше целия тоя вой срещу Москов, още при назначаването му, като този човек е най-адекватния здравен министър от 25 години насам! За първи път се намери човек в управлението с топки, който казва нещата в прав текст.