22

Анонимен

преди 9 години

Южен поток, с дрога и амфетамини за Европа съществува отдавна дами и господа.

21

преди 9 години

До Анонимен 25Правилно,никакви "Потоци" само "Патоци" за България и по-специално на патока шията.

20

преди 9 години

До Анонимен21Грешка си пич,договорът е подписан през 2010г ноември месец и точно тиквата беше премиер.Така че целувайте постпреда по фамилията.

19

Анонимен

преди 9 години

:Южен поток няма да има!Пиша бавно, за да можете да следвате мисълта.

18

Анонимен

преди 9 години

До Анонименкак ще уреди евтина газ от ***.ква газ бе ушанко кирлива? На всеки ден му полагат все нови и нови газопроводи в задния двор. Турци, китайци, янки - кой го хване и го врътка на чевермето.

17

Анонимен

преди 9 години

За компенсации не знам, но "експертите" на бесепету да се готвят за кратко делово посещение на съдии-изпълнители от кавказки произход :)

16

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАми ,къде е спала Тиквата Борисова като е подписвал договора?ква тиква бе пръдльо, всичко е уредено от ***.

15

преди 9 години

Боко Тиквата да цунка постоянният представител на русия към ООН по фамилията за компенсации........хахахаха

14

Анонимен

преди 9 години

Iujen potok shtehse da ni e ot polza kolkoto Lukoil.Miliardi na godina biznes.Nula stotinki danuk.da se mahat ot BG tiq ruski pumiqtri!

13

бг

преди 9 години

Южен Поток вече требваше да тече към Италия,Австрия,.....Германия и ние да събираме такса от транзита............момент,стоп! Това е недопустимо ! България не е стара членка на НАТО-ОТАН и официялният език е славянски.

12

Анонимен

преди 9 години

e kakvi neustoiki kato komunqgite sa portaveni ot ruskite okupatori

11

Анонимен

преди 9 години

Ами ,къде е спала Тиквата Борисова като е подписвал договора?

10

Анонимен

преди 9 години

Толкова глупави коментари пишат десно мислещите (*** ), че се чудя имали изобщо нещо в главите им

9

до 9

преди 9 години

Ти когато ходи, колко храна си беше взел?

8

Анонимен

преди 9 години

До до 6Професоре, тук за това, кой народ как живее ли говорим или за равноправни междудържавни отношения ?Или за теб важи Законът на джунглата - по-богатия е винаги прав?

7

do 3

преди 9 години

Цените на горивата са все още с 30% по-ниски отколкото преди месец. Това е фактът, който контролира в момента пазарите. Цените не знам какви са в България, но в Западна Европа са ниски. Докато не се покачат на старите нива, то тогава твоето твърдение е пълна измишльотина.

6

Do 7

преди 9 години

"През нашия дом ще минават руски тръби, и 51% за тях ???"Алоу, 100 % американски ТЕЦ - два броя на българска земя , купуващи български *** и продаващи скъп американски ток как ти се струват ?"Вярваш ли чи всички са като теб с размекнати умове ?"

5

do 2

преди 9 години

Какви претенции ще предявява Русия по-точно? Та тя прекъсна проекта! Договор не е подписван. Подписвани са споразумения и меморандоми. Не са решени всички проблеми, че да се подписва договор, камо ли за неустойки да приказваме. Евтин политически натиск. Същото като при Белене. Нали Русия предяви претенции и България веднага предяви контрапретенции на същата сума. Просто няма ясни договори тук. Всичко това е да се насъсква обществото в едната или другата посока.

4

до 6

преди 9 години

***, аре недей да разсъждаваш над световната политика, защото явно не ти се отдава. Като толкова голям люнител на руснаците, отивай в Расия да им се наслаждаваш. Знаеш ли какво, ходи дори само за 1-2 седмици на екскурзия там, че да видиш какво представлява Русия. Не се ограничавай с Масква и Санкт Петербур, там живее едва 6% от населението. Не забравяй да си вземеш и храна за изпът, че да не премреш от глад.

3

Ганчо

преди 9 години

Изненадите сега започват. Никой няма да ни прости. Европейците само ще гледат от страни как Русия ще ни ошамари и ще ни навре някъде отзад на кучето. Никои не прощава някаква дребна държавица зависеща от Европа и много от Русия да се прави на мъж и да показва мускули. Грешката си е наша, прекалено много слушаме Европа. Защо не копираме Гърция, взе милиарди от Европа и си прави каквото си иска. Ние не виждаме колко сме бедни а се правим на европейци повече от европейците.