10

nekf

преди 9 години

направих сайтче, на което можете да си изберете фаворит за спасяването на света disastrous.uchenici.bg/world/ Билбо го няма, но Фродо е там :

9

...

преди 9 години

До Анонимен 7Тъп типично по български - "от къде знаеш това, което аз не знам?! щом аз не го знам-не е вярно!" Толкова *** хора, не допускат дори че някой може да знае малко повече от тях.

8

до 7

преди 9 години

Има ли човек на фронта обичащ войната,освен дебелия политик на 2000км?Сигурно му е било много весело да си залага живота,когато се е оженил преди няколко месеца.

7

Онанимен

преди 9 години

Филма е доста по-добър от първите 2 серии на Хобит. Ще събере над 1 милиард приходи, което е най-важното.

6

Анонимен

преди 9 години

Като не ви харесва, не гледайте. Някой да не ви опря ножа във врата и да ви вкара в киното. И от къде разбра, че Толкин мрази войната?

5

Анонимен

преди 9 години

Толкин мрази войната и описва въпросната битка в една-две странички, докато филмите се състоят от 80% ужасно режисирани екшън сцени....

4

Анонимен

преди 9 години

Сценаристите на подобни филми не могат да се нарекат нормални. Да измислиш и сътвориш таива простотии без грам идея за размисъл или поука.

3

Пешко

преди 9 години

До ОО божеимам предвид само първият "Властелин..."

2

ОО боже

преди 9 години

До Пешко ОО боже,тази поредица нямаше добър филм Гледал съм ги и двата,но само по един път и повече не искам да повторя Хммм,а Властелина съм го гледал поне 2-3 пъти

1

Пешко

преди 9 години

тъпотийка. Най-хубавият филм от цялата сага беше първият