8

Анонимен

преди 9 години

Стига с тези поръчкови изказвания.

7

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

АКО ГИ ПРЕХВЪРЛЯТ ДА БЪДАТ ПО ИНДИВИДУАЛНИ ПАРТИДИ НА ХОРАТА. САМО ТАКА ЩЕ СЕ ЗАПАЗЯТ, А ОТ ДРУГА СТРАНА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО ДАЛИ ТЕЗИ ПАРИ В МОМЕНТА ГИ ИМА В ЧАСТНИТЕ ФОНДОВЕ ИЛИ ВЕЧЕ СА ИЗДУХАНИ НЕЗНАЙНО КЪДЕ. ОЩЕ ПОВЕЧЕ, КАТО СЕ ЗНАЕ ОТ КОИ ЛИЧНОСТИ СЕ УПРАВЛЯВАТ ТИЯ ФОНДОВЕ. СЦЕНАРИЯ С КТБ ДА НЕ СЕ ПОВТОРИ. НА КНИГА ИМА, ПАРИ НЯМА.

6

Без хитувания, моля

преди 9 години

Разбира се, че Бойко Борисов е за предпочитане пред червените рубладжийски кхмери, защото показа, че има желание и кураж да защитава националните интереси. Претенциите ни към него,обаче, са в едно: Да бъде принципен, да не погазва правилата за честен и открит диалог с коалиционните си партньори и да не се заиграва задкулисно с ДПС и с обръчите на мафията ! Що се отнася до Горанов, неговата ниска политическа култура, високомерното му и безпардонно поведение вече трудно могат да бъдат забравени ! По-добре е наистина да си ходи !

5

?!?

преди 9 години

Искам в НОИ! А доходността, която така обясняваш като нещо сигурно въобще не е сигурна и по-точно преди година много частни фондове отчетоха загуби, това значи, че са загубили от парите ни.

4

n

преди 9 години

Като се върне на власт коалицията бсп-дпс и източи няколко фонда както източи ктб, всички ще ревнете държавата да ви плаща пенсиите.И тогава ще търсите виновен, че не сте имали възможността да разполагате с парите си и да ги депозирате, някъде където е по-сигурно.Да не говорим за това,че тези фондове лапат по 120-150 милиона месечно и никой не знае какво става с тези пари.А в Чехия,Полша и Унгария,несравнимо по-цивилизовани от нас тази система рухна с гръм и трясък, та правете си сметката...

3

Греб

преди 9 години

Няма скрита цел. Просто тук - там има едни пари и сън не ни хваща докато не ги опукаме и тях.И не е хубаво някой друг да има.Трябва да имаме само ние, иначе страда манията ни за величие.

2

man

преди 9 години

Дядо Добри събира пари пред черквата "Александър Невски" и ги дарява на бедните.Министър Горанов събира пари от Частните Пенсионни Фондове и ги дарява за социални пенсии на хората.(не казвам роми или хора работели в сенчестата и кономика и невнасяли пари за пенсионно осигуряване)Такъв благороден човек.Заслужава награда Мъж на годината!Аз гласувам за него.

1

Анимал Булгарика

преди 9 години

Всички имат скрита цел! Всеки политик има личен интерес дали да остане старото положение или не.Целта е все грабеж.Народа е като една разгонена кошута, която тръпнеща очаква кой коч ще надделее и ще я скочи.Все е секс, но изборните резултати показват, че все пак има значение кой ще те скочи, а също и размерът.....