18

бг ман

преди 9 години

До онбашиятаНа мен ми се случи да напусна групата на половината път до Ботев по Параджика ,януари месец.Само ,че времето не беше толкова лошо и успях въпреки болките да се домъкна до колата на Паниците.

17

бг ман

преди 9 години

До ЖоржTочно така се прави,и аз съм планинар със стаж, но никога не си позволявам да подценявам планината.

16

Анонимен

преди 9 години

По времето на Ботев не е имало телефони , светодиодни фенерчета и други подобни ... как са се спасявали незнам !

15

Костов

преди 9 години

Страхотна работа на спасителите. Браво ! Сигурен съм, че човека си е взел поука и тази случка му е донесла мноо опит, което е важно за всеки желаещ да прекарва време в планината независимо от сезона. Аз и мой приятел се загубихме на слизане от вр.Ботев на 05.10.2008г. поради същите метеорологични условия: непрогледна мъгла с ураганен вятър. Искам да споделя, че ужаса е неописуем, успяхме да се свържем със спасителите, които ни насочиха към правилния път и след 10-часово слизане се измъкнахме.

14

бг

преди 9 години

До 12 - По-добре да се изпратат там Джеб Буш,Хилари Клинтън,Мит Ромни,Майкъл Рубио и други илюминатски кандидати за командирския пост,и който оцелее той да стане командир на САЩ,ако изобщо Господ е отредил да има следващ командир.

13

МВР

преди 9 години

Добре, че имаше силен вятър! Иначе не знам как щях да обясня на обществото, че не сме вдигнали хеликоптера! Служебното куче и то се научи на пържолки, и никаква работа не върши вече....!!!!

12

Анонимен

преди 9 години

Важното е ,че е имал късмет човека да остане жив.

11

555

преди 9 години

Зимно време този мрашрут е много опасен, .. през лятото съм минавала, и имаше част от пътеките през които като минаваш и , .. ти настръхват косите, а за зимно време не смея да си помисля. Опасно е. Връх Ботев е на 8 часа път нагоре лятно време!!! ... Планината е опасна.

10

Оногондур

преди 9 години

Австралиеца дали наистина е в Сидни,има ли как да се провери? Или просто си стои в кочинката тук на Балканите и си хейтва.

9

Хубаво

преди 9 години

Четох коментарите, ама не видях някой да похвали спасителите, които сигурно са си рискували живота. Браво на тях. А човекът е сбъркал-ясно, ама дали си е искал?

8

Анонимен

преди 9 години

На мегдана да се изкара и 100 тояги на голо.

7

Шаран -БГ

преди 9 години

Отдавна отмина времето на неточните метеорологични прогнози! Казвахме, че на турски език "турист" е "БАИР БУДАЛА"! Тия са абсолютни будали или просто самоубийци! Хора с принизено чувство за самосъхранение и пълна безотговорност към труда на другите. Вижте само колко народ се трепе, за да го открие !Там горе е страшно и лятно време да не е разходка из Борисовата градина ?!

6

Анонимен

преди 9 години

така е като тръгнаха и по върховете тия простаци.

5

Анонимен

преди 9 години

ТАКА Е .КАТО НЯМА КВО ДА ПРАВИШ И ВЪРШИШ ПРОСТОТОТИЙ.АМА ЗА КВО ГО ТЪРСИТЕ ТОО ***.СЕГА ДА СИ ПЛАТИ МАСРАФА

4

Любо

преди 9 години

До БравоМного по добре да си седи вкъщи , да кърка ракия и да си бие жената нали *** ?Не мога да разбера как само съдите всички хора , как можел да тръгне в тва време , как с ВАШИТЕ данъци плащали спасителната операция , какви хора сте вие бе ? Утре може да се случи на детето ти , или на твой роднина , никой не е застрахован.*** ограниченото мислене заклевам се.

3

Браво

преди 9 години

И като се оправи, хвърлете му един бой, като му е малко акъла! В това време тръгнал по върховете на турист да се прави! Барабар Петко с мъжете!

2

Анонимен

преди 9 години

Сега да го карат на чакръкчия да му наглася крака и да почерпи яко!

1

Анонимен

преди 9 години

Една хубава новина ! Слава Богу!