12

s

преди 9 години

Леле каква история.... това трябва да се филмира, може вече да има интерес и да го правят - ще се получи невероятен филм по действителен случай! Критиката е абсолютно безпредметна! Родителите заслужават само овации!

11

художника

преди 9 години

В България Отец ИВАН е 100 пъти пред тия американци.Отец ИВАН НЕ взима висока заплата, няма застраховка, няма собствена къща, но има сърце и душа.За него пишете, к`во ме занимавате с нек`ви Хамериканци!!!

10

bolka

преди 9 години

Не мисля, че решението на семейството заслужава критики.Това са деца сираци и вместо да бъдат в разните домове, това семейство е решило да ги отглежда в техния си дом..И естествено, в много по-добра среда и с по-добри грижи за тях.Това реално си е един частен добре поддържан дом за сираци, но децата растат с чувството, че са семейство и това е една немалка радост и сигурност за тях.Браво за идеята на тези родители! Не е лесен всекидневния им живот с толкова много деца и проблеми.

9

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА ти знаеш ли как живеят децата в бг институциите? Всякакви хора има, винаги ще има и изключения, но знаеш ли, че в САЩ, както и в много дурги държави, соц. институции проверяват в какви условия живее детето ти, дал има отделна стая. Хляди осиновени деца в САЩ живеят добре, подобно на българчето което са осиновили и за което прочете какво е написано. Знаеш ли, че Англия е 50 млн. и нямат домове за изоставени деца. Дано един ден и БГ да няма.

8

Анонимен

преди 9 години

Много от осиновителите в САЩ впоследствие се оказват педофили, садисти или серийни убийци. Или и трите. В най-добрия случай са сектанти, а повече от сигурно е, че ще хранят децата нездравословно и ще отгледат уродливи дебелаци с високо(без покритие) самочувствие.

7

anonimen

преди 9 години

imam kom6ia koito otide v Rusia i se ojeni tam i s trista zora osinovixa 2 deca za6toto ne mojexa da imat ma zakonite sa mnogo strogi tam toi vika iskaxme da vzemem samo ednoto no bqxa brat4e i sestri4e i kazaxa ili dvete ili ne,i zadaljitelno iskaxa da sme ruski grajdani takav bil zakona a v statiqta se kazva drugo 6e osinovili 6 rusna4eta kak stava taq otkradnali li sa gi 6tom zakona ne pozvolqva da osinovqvat 4ujdi grajdani

6

Анонимен

преди 9 години

Защо пак 29,защо не 24,26,31?

5

Анонимен

преди 9 години

Поне са дали шанс на 29 нещастничета - да живеят в уредена държава, която е в състояние да им предложи много възможности за развитие.Иначе, не ми е ясно как ще успеят да ги възпитат, вероятно разчитат на забавачка и после на училището. Само с една еднократна помощ от 10 000 долара дете трудно ще отгледат, сигурно има други солидни бонуси за всяко дете от многодетно семейство.

4

Анонимен

преди 9 години

До сичкото school busЗа малко да се просълзя.50 деца х 10 бона = 500к u$.Ще падне забава като дъртите опънат петелата.Отрочетата ще се разбият от съдебни дела кои да допипа парата.Дори и на *** им е ясно.С такава бройка деца родителите им нямат време дори да си говорят с тях.Дори по 5 минути.Явно че всичко е за малките зелени хартийки.---------Имаш ли изобщо представа колко струва в Америка да издържаш 34 деца ?Едва ли имат и $1000 спестени , ама сте ми умнички и анализатори големи :)

3

svedust

преди 9 години

Хора вие въобще нормални ли сте?!!? Тези деца, ако бяха останали в България, щяха да живеят в нечовешки и ужасни условия!!!!!!! Домовете за изоставени деца са ужасни в България, места, където работят безчувствени, гадни и извратени хора в 90% от случаите, а децата, също в 90% от случаите, за съжаление, имат сериозни увреждания!Апропо, въпросният Андрю е третия от дясно на ляво си синята блуза и не е ***! Пожелавам успех на децата и на семейството!

2

Кукувица

преди 9 години

и какво сега? това хубаво ли е или лошо? има хора дето се татуират.....има такива дето осиновяват.... има и такива дето се татуират и осиновяват... има хора дето се хвърлят под влака..., а има и откачени по цялата глава...и какво?

1

Анонимен

преди 9 години

Не разбрах, на колко години е била Джийн, когато са се оженили. Била е на 14 и го е подложила на своеобразен тест (отношението му към децата) - още тогава ли го е набелязала за свой съпруг? И след колко време са създали семейство?