32

тя

преди 9 години

Логопедичния проблем е само за говорител.

31

Непознат

преди 9 години

Щот изказванията на Баречката пречат на далаверите на герберите

30

ХА ХА

преди 9 години

Точно попадение! Дилов ги разбира тия работи, шоу програмите! Новото им шоу задмина и КУ-КУ по откаченост! А най откачени са тези дето гласуваха за тия смешници!

29

Гого

преди 9 години

И сега целият народ ще плаща версиите,с които беше създадена тази измислена партия.Не е лошо говорителят да изговори точната сума,ако му стиска.Колко платиха,колко дължат и каква е цената ,за да се махнат от парламента.

28

Анонимен

преди 9 години

Само в България лидер може да се откаже от партията си.

27

Ррръ

преди 9 години

Пародията е пълна ,говорителя трябва да говори гладко ,ясно ,без говорни дефекти.Е те това го може точно той ,правилния избор ,наздрррраве .

26

ИВА

преди 9 години

А НЕШКА РОБЕВА ДА НЕЯ НАПРАВЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРТИЯТА!!! БАРЕКОВ ДОБРЕ СИ ИЗИГРА КАРТИТЕ,АМА НЕКА НИ Е ЗА УРОК НА ВСИЧКИ!!!

25

Румбо

преди 9 години

Дилов-говорител?!Е нема такъв виц!

24

Анонимен

преди 9 години

Безспорно е, че в държавата България има двама души, които не могат, не бива и няма как да бъдат говорители - Константин Папазов и Любен Дилов-син. След като Дилов вече е "говорител" на някаква си партия, сега очакваме Тити да стане такъв на правителството, а Боко да му подхвърля кокалчета под масата, които верният Тити ще носи в баскетболната зала, та да изхранва сините атлети.

23

Луцифер

преди 9 години

Бюреков вече е в Брюксел, так че вече и да му духате ще ви бъде трудно драги симпатизанти и партийци от ББЦ. Не се хабете: бития, бит гласувалия за Бюреков, гласувал...

22

бюрека напуска ббц

преди 9 години

Епизод пореден: Бареков напусна коалицията "България без цензура"От Дневник в България, 21/12/2014 19:50:00Коментари (23)Николай Бареков Размяната на изказвания и писма през медиите на политиците от коалицията "България без цензура" продължава със заявката, че Николай Бареков ще напусне ръководните органи на съюза, който дори вече не съществувал, защото бил само с предизборни цели.

21

Анонимен

преди 9 години

Преди повече от 2 месеца "Не!Новините" е публикувал статията "И Бареков напусна ББЦ, отвратен от себе си".Вчера самият Бареков официализира Не!Новината, обявявайки, че оттегля подкрепата за собствената си парламентарна група "Български демократичен център", а днес подробно обясни защо.

20

Анонимен

преди 9 години

Цирк.... Бареков си отлюспи цялата група :)

19

Анонимен

преди 9 години

А Бареков не трябва ли тогава да бъде отзован от Брюксел? И без това бай Ставри го чака.

18

Анонимен

преди 9 години

Отрепките около слави па почнаха да изплуват и почва да мирише!

17

гогоб

преди 9 години

Не забравяйте че Ковачки е червен ***.

16

Анонимен

преди 9 години

Да им е честит говорителя.....мани-мани...ужас ! Кой ще го разбира тоя плюнчещ и гъргарещ в храчки *** не зная !?!?!?

15

кирил

преди 9 години

Преди време ми хрумна, че е напълно възможно ббц/бдц да изключи бареков и като че ли натам отиват нещата - на всички им писна от този пловдивски позьор и ***, който вече обяснява, че не е български, а европейски политик......:-)

14

Анонимен

преди 9 години

яааа! всички си мислехме, че пеевски е плащал на барека да създаде ббц, а то бил ковачки!

13

Градския

преди 9 години

Лелее , тая стара синя люспа там ли се е намърдала - при Бареков ? И сега му прави сечено ?Е какво може да се очаква от стар *** - да осмърди наоколо!Естествено е да привлича с вонята си , защото друго в *** няма!