37

ognyanz

преди 9 години

До "Ален мак" Това, което си написал, само потвърждава, че дежурните коментатори на ГЕРБ не коментират същността, а каквото им дойде, стига да е в негативен смисъл. Пълният или кратък член в това, което съм писал, не е проблем на никого, но ликвидирането на личните партиди на вложителите е частни пенсионни фондове и вкарването на парите в общия кюп на НОИ, а оттам и бюджета вече доста хора го определиха като национализация и кражба. В Унгария така изчезнаха 3/4 от парите - такъв е проблема.

36

Анонимен

преди 9 години

Мая, ако беше в Герб щеше да си най умната и красивата и медиите нямаше да се заяждат с теб. Щеше да хапваш за 1700 евро в елитни заведения, охраната да те пази и нямаше да те коментират негативно.

35

Анонимен

преди 9 години

svobodataАлексей Навални: В Москва управлява хунта, която краде от всички !ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА и после коментирайте

34

Анонимен

преди 9 години

българина е умен и велик. Фалира частното КТБ вложителите ревнаха къде е държавата да ни върне парите. Сега реват защо от частното прехвърлят парите в държавното. на всички майна...та им..

33

истината

преди 9 години

Мая замълчи най- после - до гуша ни дойде от теб и други около теб.Цял живот от такива политици ли ще страдаме.Кажи на хората колко чисто пари получаваш от парламента и защо сметната палата не публикува доходите на всеки депутат в края на месеца - за един месец . Да ги кажат по някоя медия - нова бтв. защото ще лъсне какви хрантутниците сте .

32

България

преди 9 години

От година на година къде сити, истински човешки живот?Дали във изборите вечни или в парламента нов?Или в бензина светнал над мене като зов?Знам зарад чистия ми гласпримамвате ме вие искрено, но има ли един сред васбез глас, лъжи и айдуклък да ме обича истински?Весела Коледа, Апостоле!

31

Ален мак

преди 9 години

Пич, Проблемът ти е, че си леко неграмотен, защото думата проблемът в твоя текст трябва да е с пълен член. А иначе нали пледираш за свобода на словото в чата - значи всеки може да си пише каквото намери за добре. А тези глупости за манипулирането на парите от пенсиите няма да се случат, защото нещата вече не стават както преди.

30

ognyanz

преди 9 години

До 32-33 Проблема на доста от хората, които пишат коментари, е че вместо да коментират съдържанието, коментират личността на този, който го е казал или написал. Проблема изобщо не е в това, каква е Мая Манолова, а доста се написа (и то с доста непристойни изрази) за това. Проблема е в идеята на новия Дянков за вкара личните партиди от частните пенсионни фондове в общия кюп на НОИ и след това да ги манипулира както си иска. Ако някой може и трябва да сезира Конституционния съд за това, аз съм ЗА.

29

Хризантема

преди 9 години

До 29. Пеевски е от ДПС, ама кой го избра, бе тарикат? Без БСП щеше ли да стане?

28

Ален мак

преди 9 години

Огняне, виждам, че не си лош човек, но не мога да приема, че някой защитава една от най-омразните личности в България (освен ако не си Ангел Найденов). Иначе имам страхотно собствено мнение - ВИНАГИ! А от козата Мая няма как да имам комплекси - просто нивата са ни различни - ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ.

27

ognyanz

преди 9 години

До "Ален мак": Всеки може да си чати с когото иска. Ти си си избрал да пишеш в статията за Мая Манолова, явно имаш някакви комплекси от нея. Нищо лошо, но е добре да имаш и собствено мнение.

26

Анонимен

преди 9 години

Толкова ли не се намери комунист да й го затъкне в устата че да утихне. Оня ангелов не можа да й *** кюнците и тая нема спиране!

25

ognuanz

преди 9 години

До пундо-Хризантема: Не говори така за Пеевски. Той е от ДПС, а сега ДПС е скритият страрегически партньор на ГЕРБ.

24

Ален мак

преди 9 години

Огняне, що не си чатиш с Мая, тук не си интересен?

23

Хризантема

преди 9 години

А, бе пундо, вие как взехте решението за Пеевски? Не че ГЕРБ го взеха много правилни, ама ти поне си мълчи.

22

ognyanz

преди 9 години

До 21: Ще бъде добре, ако на повече хора им се осветли какво всъщност става с тези промени в пенсионната система. Показателно е това, че освен ГЕРБ за тях е само ДПС. Помисли въру това.

21

Анонимен

преди 9 години

Безпринципно кречетало е другарката Мая.Явно парите от частните пенсионни фондове са под тяхно управление и сега Бойко ще осветли има ли ги мъните или ги няма, по схемата на КТБ?????

20

Анонимен

преди 9 години

MAICE PISNA MI OT TEBEZASHTO NIKOGA NE SI GOVORILA PROTIV MAFIATA V TVOIA KUSTENDILSKI OKRAG.TA TO NE BIAHA BRATITA GALEVI OT DUPNIZA.ZASHTO NE POPITA KOI ZAPLATI ZA POHODA NA KMETA DO SOFIA I OBRATNO.MAICE AZ SAM OT BCP,NO SE SRAMUVAM OT TEBE.

19

Анонимен

преди 9 години

те, бсп, откакто откраднаха пенсионния фонд през 1989 година, станаха големи специалисти по злоупотреба на пенсии!

18

шмиргел

преди 9 години

конституционен съд щели да сезират ха ха със същият успех могат да сезиратарменският поп този оправдателен съд на власт имащитена решенията му никои не обръща внимание