11

агента

преди 9 години

А БЕ ПИЬНКА ТАКВА СРИЙ СЕ НЯ КАДЕ БЕ ПОДСЛУЩНИК НА ГЕЯ ДОМОВЧИЕВ

10

Анонимен

преди 9 години

На този Стойчо Стоев му остави класен отбор, а с това недоразумение Дерменджиев по инерция и с късмет успяха да се добутат до групите (Стоев победи Стяуа с 4:2 преди сезона, а този с измислен гол в 140-тата минути и дузпи едвам ги отстрани).До тук бяха, Цецка Панчеревска става шампион и проекта Рязанград се закрива.

9

Анонимен

преди 9 години

DANACNITE ORGANI V S. RAZGRAD NE ZNAIAT LI S KAKVI PARI SE FINANSIRA LUDOGOREZ.V TAZI KRIZA OBSHTINA RAZGRAD E ZAFNALA I VARZALA.---1000000 LV. SUBSIDIA ZA LUDOGOREZ--KADE E DARGAVATA,KADE SA KONTROLNITE FINANSOVI ORGANI.

8

Анонимен

преди 9 години

OTKADE LI IDVAT PARITE ZA LUDOGOREZ.AKO SA PRIDOBITI PO CESTEN NACIN -DOBRE.AKO SA PRIDOBITI PO NECESTEN ?KAKVO TRIABVA DA MALCIM LI?

7

Анонимен

преди 9 години

Упсех на Лудогорец.КУ* за левскарите и чорбите, отборите ви са манекенки и наркомани и за нищо не става."Гела", както злобно обичате да го наричате, показа на вашите перачи как се прави.От тук нататък ви остава само да завиждате и да хейтвате.Само за това ви бива.

6

Анонимен

преди 9 години

Рук за Луноходец - отбора на *** и ***! Вън от БГ

5

Анонимен

преди 9 години

KALFATA SI OSTAVA VINAGI POMOSHTNIK.VAN LUDOGOREZ OT FUTBOLNIAT SVIAT.

4

Стар Левскар

преди 9 години

Няма спор , че орлите показаха класен футбол в Европа , но класен в сравнение с другите ,, грандове " от родното първенство ! Що се касае обаче за шампионската титла , нека да не се лъжем , но ЦСКА със зъби и нокти ще я отстояват и смятам , че заслужено ще задържат първото място до краят на шампионата !

3

тт

преди 9 години

Само Лудогорец !

2

непукист

преди 9 години

Желая успех на Лудогорец в мачовете от европейските турнири като не е лошо да имат самочувствие.Оценката отличен важи по-скоро у нас, за на вънка още трябва да се потрудят ,но още един път успех и напред.

1

Handicap

преди 9 години

От една страна е грозно да участваш в първенство,в което много мачове са уредени и всички отбори са в играта.От друга пък много се изкефих как при трите им домакинства и гостуването на Ливърпул накараха съперниците им да положат сериозни усилия.Но типично по български сами си усложняваме живота.Добри мачове направиха.Дано продължат все така и да станат европейски ***,а не да се оправдават постоянно като много други.