75

Анонимен

преди 9 години

Голям майтап ще е ако една малка държава като северна корея унищожи сащ

74

ПЕТЪР

преди 9 години

КОГА САЩ И ВСИЧКИТЕ ИМ ПРЕЗИДЕНТИ ,ЩЕ БЪДАТ В ЧЕРНИЯ СПИСЪК И СЪДЕНИ ОТ МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ЗА УБИЙСТВО НА МИЛИОНИ МИРНИ ХОРА И ЛИКВИДИРАНЕ НА ДЕСЕТКИ ДЪРЖАВИ ?

73

Анонимен

преди 9 години

Руснаците са нашите братя....а не тоя дзвер от снимката...

72

реферо

преди 9 години

1 долар = 60 рубли, засега Обогно печеликато стане1 рубла = 60 долара ще е другия...

71

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Че ти си правят най- унищожителните филми срещу самите себе си нали всичките ви конспиративни теории се базират на техни филми"Не си в час, първо те правят тия филми, за да се оневиняват, изкарвайки някой "покварен индивид" виновен по изключение а не "великата им държавна власт", и второ, теориите ни не са базирани на филмите им, а филмите им на теориите.Ама за тва и ги правят тия филми, защото очевидно работят за овчици като тебе ;)

70

Анонимен

преди 9 години

Мен ми е смешно как САЖД твърдят, че въпросния филм е "свобода на словото и изкуството", в и същото време ако някой направи филм за Обонго как виси на някой клон и нагъва банани ще ореват света така, че и умрелите ще ги чуят. А това е къде къде по невинно от филм за убийство на национален лидер... Долни лицемерчета са тия с техните двойни стандарти...

69

Анонимен

преди 9 години

Това си е акъл срещу акъл, не е нож и не е пушка. Който може да се пази не да мрънка и да се цупи.

68

Кой, кой

преди 9 години

Кой е упълномощил тази черна *** да връща Северна Корея в черния списък и да разполага американски войници по Руската граница? Целия свят разбра кой кого е надхитрил? Тепърва стой та гледай! Путин ще те направи разноглед, мръсен ***!

67

Коце

преди 9 години

Путин е класи над тебе, *** агресорска!

66

Анонимен

преди 9 години

Ne moga da svikna da go razpoznavam toq.Vinagi v pyrviq moment kato vida statiq s negova snimka predi da fokosiram si mislq 4e e ***.Bahti cherniq groznik ushat.

65

Анонимен

преди 9 години

Много коментари бре,много политолози и специалисти тука:)))

64

Demos

преди 9 години

Проблемът в Куба за САЩ е, че Обама го е страх там пак да не щръкнат руски ядрени ракетки!!! Сега ще си даде и д-то на Кастро. Направо жалка Америка!!!

63

сова

преди 9 години

Лъжеш Барак, просто се уплаши чу Русия може пак да ползва базите си в Куба, И да ви духа във врата а не че ти е домиляла Куба. Но кубинския народ знае какво е блокада от 50 години е лесно няма да се върже на американските трикове за американска демокрация. Те виждат какво става там където сте наложили вашата демокрация. Пресен случай Украйна..

62

Анонимен

преди 9 години

Путин сложи Обонго в малкия си джоб, и му е толкова широк, че може хоро да играе вътре ;)А как САЖД доказват, че кибер атаката е извършена от С. Корея? Понеже била сходна с предишни атаки, за които САЖД "твърди", че са от С. Корея :ДЦиркова клоуниада...

61

до 89 маккейн

преди 9 години

добър ник сте си избрали, има нещо гейско в него.

60

бг

преди 9 години

А какво стана с Бризбейн пет дена по- късно?- Потоп.

59

2017 г. комюнике

преди 9 години

На естонско-корейската граница нищо ново!

58

Анонимен

преди 9 години

Ще разбере Обама що е то танц с мечка!

57

бг

преди 9 години

Оттук нататък Путин остава най- великия лидер в историята на света.

56

преди 9 години

Много сте хитри на запад,но Путин все пак успя във вторник и сряда да си върне 30% от общо 49% от акциите на Роснефт,който до сега принадлежаха на САЩ,Великобритания и останалите западни рептили. Цялата тази операция струва на Путин 40% от цената,а сега акциите поскъпват доста бързо. Усетиха се зад океана каква грешка направиха,но мандалото лопна..........хахахаха