8

Анонимен

преди 9 години

Никой не ни пита,но ни взеха.Сега се надявам и без да ни питат да се разкараме от тоя ламелски съветски съюз

7

Анонимен

преди 9 години

*** отивай да миеш *** на чорбаджията.

6

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯМоже да се е крало от соц.заводите, но ги имаше дордето не дойдоха псевдодемократите, които ги откраднаха нацяло и отидоха да харчат откраднатото зад граница, нали гурбетчийо демократ.И не им стига това, ами и акъл дават отстрани.

5

един българин

преди 9 години

Че защо по-добре не кажат вече за какво са ни санкционирали, а не за какво имало опасност, а?И колко милиарди плащаме годишно за какво ли не?То не беше Шенген, то не беше цифровизацията на ефира, защо никой не казва че за това има опасност, а може би вече плащаме глоби?Влязохме ли в Шенген?На Бойко му остана една сграда да измаже само покрай границата иначе сме били на 200 процента готови. Е да, ама защо гръцките граничари откриха че Петко Сертов е минал границата, нашите нищичко не знаят!

4

заради боклуците

преди 9 години

Европа може да ни накаже заради ***, които ни управляват!

3

ЙорДан

преди 9 години

Аз лично ще ВИ санкционирам заради харченето на милиарди ограбвани от бедния оставен без доходи БЪлгарски народ за ненужни опасни и вредни сметища...Виновните длъжностни лица да се маркират така че и милиони години след тия нагли престъпни деяния да бъдат разпознавани и наказвани....

2

Реалността

преди 9 години

Ехоо,политицитее ... събудете се ! Какви депа за отпадъци ??? Та преди седмица от един надлез на влизане в града ни бе паднал ТИР , към 6:10 сутринта.Чаак в 18:30 започнаха да го теглят и да разчистват . Е сами си правете сметката дали могат адекватно и организирано да построят депо за отпадъци !

1

:)

преди 9 години

Що така? Нали Тиквич направи най-модерния завод за преработка на отпадъци в Галактиката? А... не бе, той само обеща... преди 10-15 години. Тогава каза, че ще е готов за 1-2 години. После му пречеха комунистите, после Костов, после фашистите, евреите, марсианците... и накрая не направи нищо. Но пък вие си го обичкате и си го избирате да ви "оправя" :)