40

Анонимен

преди 9 години

59. Ми кой ти каза чи в Русията хаос..нямати акыл ...ва лъжат, вярвайте *** магари..

39

2+2=7 ?????

преди 9 години

Всички в купом направихте и невъзможното с действие или бездействие този проект да бъде прекратен. Сега ревете , че може неустойки да се плащат и ще издавате разрешителни за нещо , което вече е спряно ?????Зорлем на луди ни правите , а от това ще патим всички.

38

BG

преди 9 години

Каква Рубла. Турция ще го построи. после ще го прекара през България за ЕС и Турция ще определи цената. и КОЙ ще плаща........?

37

Анонимен

преди 9 години

До за 55 Ами тя заради кризата ,премисли и сега -Турски поток. Честито . Както и да си чешете езиците .Турски поток. Че и пари имат да го построят.А тука сега ,другаря Борисов разиграва ,,Кой ми се ..*** в гащите,,.Мачът отдавна е свършил. И само ,,селският *** ,,тича по стадиона, и си играе собствената игра.

36

ognyanz

преди 9 години

До 60-61: Виждам, че всичко ти е ясно, само дето си забравил да изключиш Caps Lock на клавиатурата си.

35

Анонимен

преди 9 години

Добре че Бойко се разтича из Европа за да им обърше задниците на Орешарски и компания

34

А, СТИГА ,БЕ...

преди 9 години

КАКЪВ "ЮЖЕН ПОТОК" ...КАКВИ 5-ЛЕВА...ХА,ХА,ХААААААА....РУБЛАТА МИНА ПСИХОЛОГИЧНАТА ГРАНИЦА ОТ 100-РУБ. /ЗА 1-ДОЛАР!!!!!!!НА БОРСАТА В РУСИЯ ЦАРИ ХАОС И СТРАХ!!!ХОРАТА МАСОВО , ИЗКУПУВАТ СТОКИТЕ ОТ МАГАЗИНИТЕ И ЧАКАТ СРИВА НА РУБЛАТА ДО МИНИМУМА ...ТИЯ НАШИ УМНИЦИ ОЩЕ СПРЯГАТ --"ЮЖНИЯ ПОТОК"!ПРОБЛЕМА Е --ЧЕ НЯМА ПИСМЕН ОТКАЗ ОТ ПРОЕКТА ОТ СТРАНА НА РУСИЯ!САМО ГОЛИ ПРИКАЗКИ!ЦЕЛТА Е ДА ЛАПНЕМ ВЪДИЦАТА ---ДА НИ ИЗКАРАТ ВИНОВНИ ЗА ДА НИ ОСЪДЯТ И НИ ГУШНАТ ПАРИТЕ ПО НЕУСТОЙКИТЕ!ХИТРО , ..НАЛИ?!

33

Анонимен

преди 9 години

До за 55Тролче, малка България има износ 3800 долара на година на глава на населението, а ''могучая'' има 3300 долара....със всичкия им нефт, злата и пр. *** са по-назад от нас :))Ако нямаха нефт щяха да по-зле от Африка..---------Те и сега са по-зле от някои страни в Африка...

32

Berlin

преди 9 години

От самото начало е ясно, че България няма абсолютно нищо общо със спирането на "Южен поток". Братушките просто нямат пари да построят тръбата и ловко си измиха ръцете с нас.

31

за 50

преди 9 години

Като спрат бядките да се занимават с България, тогава и ние Българите ще спрем .....

30

за 55

преди 9 години

Със спада на цената на петрола догодина роССия ще има не повече от 2800 долара средна износ на глава от населението....цъфнаха и вързаха под ръководството на бащицата :))

29

за 55

преди 9 години

***, малка България има износ 3800 долара на година на глава на населението, а ''могучая'' има 3300 долара....със всичкия им нефт, злата и пр. *** са по-назад от нас :))Ако нямаха нефт щяха да по-зле от Африка..

28

до светло бъдеще

преди 9 години

Ти гледай българската икономика, Путин не го мисли! Той е ВЕЛИК!

27

Анонимен

преди 9 години

Истината е че че при тази криза в Русия няма пари и проекта е неизгоден и за тях Доста е скъпо и неизгодно да подържаш две газови трасета през България И СЕГА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СЕ ИЗМЪКНАТ

26

Анонимен

преди 9 години

на кан Аспарух ще му внасят по-евтин газ от Америка или ще дупчат Добруджа?

25

светлото бъдеще

преди 9 години

*** изнася единствено нефт, *** , оръжие и пропаганда.... с такава путиномика след Нова Година 200 рублей для доллар...

24

кан Аспарух

преди 9 години

Да си вземат тръбите, мафиозите и *** и беж в широка страна родная !Казах !

23

Анонимен

преди 9 години

Аз като 90% от българите не харесвам русия,но не може да им се отрече че имат пропагандна машина за завиждане. Чичо Сам ще отдели $500 млн. следващата година за борба с руската пропаганда в източна европа :)

22

проруска

преди 9 години

Митов и Плевнелиев ще оправят нещата!

21

Валентин

преди 9 години

До варадерски лидерСин поток и той ли им е в бъдеще на путинистите?