100

Анонимен

преди 9 години

Цветанов,след тези думи за гл. секретар,без значение какъв е/ но поне е бил действащ полицай и е завършил Симеоново/,очакваш ли че останалите служители ще те уважават?Мога само да си представя,какви гонения,разчиствания на лични сметки,ще настъпят в МВР,когато промените Закона.Не им завиждам на съвестните и честни ченгета!

99

Анонимен

преди 9 години

тоя не беше ли физкултурник.

98

да

преди 9 години

Тоя ако го бяха съдили в Румъния досега да е заработил за още един апартамент в паннделата....

97

Анонимен

преди 9 години

Цеко, Цекооо. ами ти и за *** за зеле не си простако нагъл!!!

96

anonimen

преди 9 години

ЦВЕТАНОВ *** СИ !!!!! ТАКА КАТО ТЕБ НЕ СЕ ПРИКАЗВА !!!!!! ВСЕ ПАК ГОВОРИШ ЗА КОЛЕГА !!! БЬЛГАРИЯ ЗНАЕ ЧЕ СИ ***

95

Цветанов ...

преди 9 години

... става само за старшина. Няма никакво образование.Защо не е още в затвора!?Къде го има в европа това - с ефективна писъда и с още 6 дела за престъпления по служба и клевета да си в политиката. Никъде.

94

Idealist

преди 9 години

Цветанов не става из *** на зеле!

93

Анонимен

преди 9 години

Как,, да работи служителят ,,на МВР,след като такива ,като него приемат закони ,които не позволяват на ,,сружитела,, да работи ?В момента по пътищата ,скитат стотици и може би хиляди ,коли ,камиони ,мотори ,без застраховки , нерегистрирани, в неугледно състояние,претоварени , грохнали .Създаващи опасност и предизвикватежедневно, ПТП. И управляващите приемат закон ,,забраняващ да се спират,,такива при нарушение.Ей това се казва ,,Закон в подкрепа на престъпността,,

92

Анонимен

преди 9 години

*** ПАК НИ НАЛАЗИХА - ХОРААААА БДЕТЕ !!!!!!!!!!!!

91

Съни

преди 9 години

Лазаров поне е бил действащ полицай а не личен асистент на поредния баро в мвр, кога ли ще има истинска реформа всички сервитьори и писарушки да бъдат изритани от топлите и уютни кабинети !

90

Анонимен

преди 9 години

Това е! Физкултурник, ..БКП, Държавна Сигурност,ГЕРБ,антикомунист. Затова сме на това дереже!Не може ,довчерашни ,,Партиици и ДС, станали такива само заради, правилегиите и келепира ,днес да са ,демократи , антикомунисти, че и моралисти.

89

Комисаря Иванов

преди 9 години

Тоя кандидат пандизчия , пак раздава квалификации и оценки ?Цецко, оценки може да раздавате само по физическо в някое средно училище !Това , че си на висока позиция в ГЕРБ означава само че ГЕРБ продължава да се свлича надолу , надолу , но за съжаление и страната тръгва надолу , надолу , което е много лошо и за Вас *** ми Цецко , защото с вашето безхаберие и бездарие нагнетявате огромно напрежение !Те това напрежение ще Ви натика в *** ....!

88

Анонимен

преди 9 години

Мачкай ушанките Цецо!

87

Анонимен

преди 9 години

Цецо-о-оу,Лазаров поне е завършил Симеоново !Виждал е и е задържал истински бандити! Докато ти си разнасял папките из коридорите и си вързвал канапчета на сл.карти!Не му се отдава много-много приказката,но той управлява наследството оставено от тебе! А то не никак розово!

86

anonimen

преди 9 години

sled BBi CV.CV.napred kam svetli badnini

85

Не щем акъл от...

преди 9 години

Един най-обикновен затворник.

84

Анонимен

преди 9 години

Даже и не прочетох статията. Няма смисъл.Просто едно ми направи впечатление. Това - "Цветанов за главния секретар на МВР: Става само за шеф на РПУ"Абре Цветанчо, мойто момче! То и ти освен за даскал по физкултура за друго не ставаш. Пък и за това даже не ставаш! А даже и не се сещам Цветанов за кой се е изказал така. И не ми пука.

83

тарльо

преди 9 години

И ти не ставаш за нищо, но беше министър на вътрешните работи, а сега и депутат ОСЪДЕН на първа инстанция

82

Боко тиквуня

преди 9 години

млъкни бе Цв.Цв.заради теб загубихме поне 30%гласоподаватели

81

Анонимен

преди 9 години

Мачкай Цецо!