91

Наглост

преди 9 години

Как да те убедят като си чутура,или се правиш на такава!Ти много добре знаеш защо го правиш,ама уж демокрация да има!Каква демокрация е това?Не беше ли демократично като хората имаха право да сменят частните фондове?Защо е необходимо да се преминава към даржавен ?

90

хахаха

преди 9 години

Ако тази нова система ще работи по-добре за народа то означава, че единствените от толкова много парии в парламента единствено ГЕРБ и ДПС ги е грижа за народа.Ако пък е обратното... господ да ни пази от тези две партии!Времето ще покаже....

89

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

Никакви частни пенсионни фондове. Една криза като през 1998г. и пенсионерите ще пият по една студена вода. Това е далаверата на частните пенсионни фондове

88

дедо Ташунко

преди 9 години

Преди да се приказва за частни или държавни пенсионни фондове, трябва да се изработи желязно законодателство, за да не бъде възможна злоупотреба с тези фондове! Хора, пързалят ни здраво. Това, което се случи с КТБ задължително ще се случи и с тези фондове, били те частни, или държавни. Щом един Роско държи пари в офшорни фирми и е недосегаем, какво да говорим за истинските, мащабни играчи? До сега ви обраха няколко пъти от 1990-та насам, не пречи да оберат най-бедните още веднъж!

87

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНапълно съм съгласна! На крива ракета - космоса и виновен!

86

Анонимен

преди 9 години

Ти си вреден калинко ***. По зле си даже и от онзи *** чобанина.

85

Анонимен

преди 9 години

Добре бе хора, както винаги нищо в тази държава не е ясно, но кажете ми не е ли това начин просто в държавата да се налеят пари?? Някой може ли да отрече това?? Не вярвам. Както и да се харчет после все пак се дава възможност тези пари евентуално да се изразходват по осмотрение на правителството. Ясно е, че правителството няма от къде да ги върне, защото държавата не работи на печалба. Е как тогава един ден тез хора ще имат пенсии?? Ми тогава да закриваме държавата...друго няма..за какво ни е??

84

Анонимен

преди 9 години

Като е толкова добър закона що министъра не си прехвърли парите в НОИ ? Явно това е въдица за баламурниците феновете на ГЕРБ.

83

Анонимен

преди 9 години

От 84 до 88 още на 5 януари да прехвърлят парите си от частните фондове в НОИ.

82

Анонимен

преди 9 години

Хилавите ви аргументи в защита на частни фондове не струват и пукната пара.Малко конкретни факти и ще се разпръснат като горски духове.

81

Анонимен

преди 9 години

Тази промяна касае всички родени след 31.12.1959 г. До сега можехме да избираме в кой частен пенсионен фонд отиват онези 5% от пенсионните ни осигуровки, които влизаха във втория стълб на пенсионната система - допълнително задължително пенсионно осигуряване (ДЗПО). Сега освен в тези частни фондове, ще можем да изберем и НОИ. Та какъв е проблема ми обяснете, освен че от както започнаха да плащат парите от КТБ, форумите отново се напълниха с червени ***, на които се плаща да оплюят ГЕРБ!

80

Анонимен

преди 9 години

Месец след съставянето на правителството Орешарски Пеевски бе назначен за прецедател на ДАНС .Сега месец след началото на борисовото се случва това: clubz.bg/12238-gerb_se_samozastrelq

79

Анонимен

преди 9 години

Прехвърлянето на пенсионните фондове се превърна в сълзлива мелодрама.Нищо страшно не се е случило,което не можем да понесем.Мокър от дъжд ,не се бой.Пък и може да е за добро, освен за шепа пладнешки разбойници.Стига театро,че много скъпо плащаме за него.

78

Бадемов

преди 9 години

Герберасткото правителство с подкрепата на турската шайка от РБ и псевдо патриотите, са еквивалент на тройната коалиция: БСП, ДПС и Атака. Няма разлика между ДПС и РБ, както и между БСП и ГЕРБ, а също и между Патриотичен фронт и Атака.

77

Веско

преди 9 години

Да приемат закон ,че държавата няма да обещетява окрадените от фондовете наивници.Проверявала ги КФК е и.Тя БНБ контролираше КТБ и БНБ беше независима но накрая държавата плати.Ако в КФК ИМА ХОРА НА ДПС как да им вярваш.

76

ОСТАВКА НА ГОРАНОВ !

преди 9 години

Непрозрачните хазартни ходове и високомерно поведение на тоя селчо Горанов показват, че зад гърба му стои ДС задкулисието ! Очевидно почерпките му на маса с Дебелян Пеевски и подкрепата на ДПС при гласуването не са случайност ! Бойко трябва да реши кое му е по-ценно - ДОВЕРИЕТО на избирателите или поредното самонадеяно протеже на Доган !

75

Анонимен

преди 9 години

Поредното нагло *** на ББ ни обяснява, че кат е му е позволил банкянския шоп да "спасява", ще си прави каквото иска и, че грабителството е държавнечески подход.Долу Бойкомунизма и мутренския мат'риал!

74

GFR

преди 9 години

БАЦЕ 6 МЛН ТАРИКАТИ МИСЛИШ ЧЕ СА БАЛАМИ !ГРЕШКА БАЦО !

73

Анонимен

преди 9 години

Нека държавата да провери колко пари са откраднати от внесените осигуровки от работниците под формата на лъжливо прехвърляне от един фон в друг.Чрез измама или натиск работниците са прехвърлят осигуровките от един фон в друг за което работниците понасят загуба.

72

Жоро

преди 9 години

При пенсиите ако се вдигнат заплатите ще се вдигнат и пенсиите, проблемът не е в НОИ. а сега счастниците фондове ще изгърмят парите на хората и посел всичик ще пием едан студена вода.това е както БНБ никога не може да фалиар, защото зад нея соти държавата ачастните баник като КТБ и ПИ банк ги видяхме - перачници на пари.