50

Анонимен

преди 6 години

Karah piyan bez kniska s 1.7 promila bez danaranya nikoi kakvo mojedase slucismen

49

gost

преди 8 години

искам да попитам докога поради незнание днеска двама ми се натресоха и мисля да снимам другия пат стъапил сам на пътека и двамата ми не спират а си минават като паметници или доста неограмотени хора има които не са си гледали работата или е през куп за грош

48

Анонимен

преди 9 години

МНОГО ЗАКЪСНЯ ТОЗИ ЗАКОН.

47

Анонимен

преди 9 години

и друг път съм писал в тоя парламент няма ли какво друго да правят ами все със шофьорите се занимават.през два три месеца все промени правят а има толкова по важни решения за вземане явно акъла им не стига за друго.

46

Анонимен

преди 9 години

А мръсния *ангал с каруцата него, кво ще го правим, къде му е книжката, гражданската, платения данък, тех. преглед, фарове.Мен полицая ме спира за и изгоряла крушка, а каруцата минава покрай мен

45

Анонимен

преди 9 години

А за тези къде фучат с колите и неспазват ограниченията на скоростта?

44

до 33-непукист

преди 9 години

Факт е,че в здравната каса 25% от стойността на глобата най официално отива за работни заплати на работещите в касата.Не знам дали знаете,но една запетая "струва" 90 лева!

43

Венелин

преди 9 години

Стига тиквундерски измислици!Хората са го измислили - хващат те пиян или без книжка - конфискация на МПС-то. Бързо и лесно. Не, да създаваме работа на съда за глупости, да пълним затворите с *** и да ги храним.

42

дане

преди 9 години

Що за смешни глоби от 1000- 1200 лева.

41

Анонимен

преди 9 години

Можеш да влезеш,ама,ако си *** да им спреш или ако те хванат с тоя 1л. бензин.....По-вероятно е да те хванат за Х.Я ;))

40

ha ha

преди 9 години

То хубаво сте го измислили, но това "може" което сте сложили може и да не може, така, че тоя закон пак има вратичка за нашите хора.

39

Анонимен

преди 9 години

И кой ще разбере,че нямат книжки и си пили като полицаят няма право да ги спира???В момента всеки си кара както си иска,защото знае,че никой няма да го спре.Интересно ми е как ще се прилага тоя закон като няма кой да контролира спазването му

38

st

преди 9 години

До ? БЕЗ КНИЖКА ЗНАЧИ НИКОГА ДА НЕ СИ ИМАЛ ТАКОВА НЕЩО В ДЖОБА СИ ХИХИХИХИХИХИ.

37

ГЕРБ отново...

преди 9 години

... "управляват" и простотията започна с пълна сила. от един месец ни занимават само с глупости. Не обелват, обаче, и дума за най-важното - Как ще се справят с високата безработица и с рецесиралата, депресирала икономика, които предизвикаха през първото им "управление" в периода август 2009-март 2013 и бяха изритани от Народа заради това.

36

?

преди 9 години

Какво значи без книжка. Да не си я изкарал, или да не си я носиш

35

Анонимен

преди 9 години

Ама айде първо да се направят едни други закони и да почнат да се спазват - криминилизиране вземането на подкуп от длъжностно лице, само с извинявайте и мъмрене не става, айде да ги похванете и тези инструктори дето пускат некадърниците с платените книжки, айде да оправите и малко и систмета и да включите полигоните отново,в чужбина както има зелени и сини зони, така и там не могат да се карат учебни автомобили.Катастрофите са резултат от всичко това, не трябва да се оправя резултата,а причината

34

ген.Луков

преди 9 години

Веерно,ама без тия от Пловдивското Столипиново!Там приемали нещата като расизъм и потъпкване на правата им.

33

А дано

преди 9 години

ще влязат ако ги хванат.преди 2 дена ми святкат насрещачудя се защо след малко разбрахме ,като видях пияния с буса да криволичи от платно в платно ,срещу нас.

32

художника

преди 9 години

Караш пиян или без книжка? Вече може да влезеш в затвора--------------------------------------Ми тогава сичката *** е за там. Карат каруците пияни, хлапета на по 10-12г. държат юздите и карат където им падне, без светлини и рег. номера, коня *** по асфалта и не дай боже да ти се наложи да набиеш спирачки и да си настъпил изпражненията, к`во става? Акт за "несъобразена скорост" и си го отнасяш, като "куцо пиле, домат".Дано този закон влезе в сила... Ама за ВСИЧКИ, даже и за колоеддачите!

31

Анонимен

преди 9 години

Цецке я кажи какво стана с пияното ченге дето сгади бебе в количка на тротоара и неговите съучастници милиционери които го прикриха и после манипулираха данните за алкохол!?