14

Жоро

преди 9 години

Лъжа е, че това е национализация - по скоро е нова масова приватизация, тъй като парите във бюджета се изпразниха и трябва или само да се взимат длъгове или да се приватизира. Следващото което ще приватизират е БДЖ и транспорта. после ще направят ТОЛ системи успоредно с винетките, което ще е нарушение на ЕС Правилата, но нали трябав да се вземат пари.След петнадесет години пенсионите фондоев ще изпукат, защото ще се окаже, че половината стажове липсват, но тогава Горанов и Борисов отдаван няма да ги има....протести му е майката.

13

Жоро

преди 9 години

Нека изясним нещо - Частниците въобще не пазят архивите си. ДКМС например за изгорили своите архиви и цяло поколение не могат да доказват стаж. Учлищата като мината пет-шест години също изхвърлят архивите си на *** или ги горят - това е престъпление, но го вършат. никъде часниците не пазят архиви. Ако сте към частен фонд може да ви изчезнат десетилетия сатж. В Нои като държавно предприятие няма такава опасност. В НОИ печалбите са малки. С частните пенсионин фондове може да спечелите много ри да загубите ВСИЧКО.

12

КПМГ

преди 9 години

Цацаров явно разбира и от международен одит.Международна одиторска компания има клон в България, но служителите няма да бъдат от страната. Експертите от Делойт и наблюдаващите прокурори казват, че за експертизата ще са нужни между 2-3 месеца, посочи той.Чуждите одитори учат в момента усилено български за да могат да четат, а управляващата Делойт България одиторката Силвия Пенева може да бъде спокойна за цедираната сума от 2,5 млн лева докато е правила обезценката на актививите на КТБ.

11

реалист

преди 9 години

Делойт добре , откриват нарушенията и ги дават на съд. Съда работи само с вещи лица български граждани ... и до тука. Пито платено.

10

Анонимен

преди 9 години

Делойт, беше еднин от тези,които правиха предния одит по поръчка, там е една "специалистка", която е придворен одитор на Д. Пеевски !

9

цеци

преди 9 години

Вместо да се харчат грешни пари от народа теглете един шут във склещения *** на товариш Искров.

8

чичо от село

преди 9 години

Виж си гушката-добре си се охранил на това място. Защо не съм аз на това място.

7

непукист

преди 9 години

"Делойт ще прави експертиза" . Колко ще струва това удоволствие защото тия нищо не правят е така за слава и кой ще го плати ?

6

Анонимен

преди 9 години

Тук платените не пишат защото тия които им плащат да пишат глупости по останалите теми, откраднаха всъщност парите!!! Тук няма Странджа, Василев, Одисей и други подривни елементи, защото КТБ трябва да бъде забравена час по скоро а парите преглътнати. Цацаров щял да работи.....че това е най големият виц!!!

5

...

преди 9 години

Оставете КТБ ругаем политици ,а вие прокурори ако бяхте такива нямаше да се притесняваме от тях.... Повече ругаем Президента ,защо той няма никаква власт .

4

тя

преди 9 години

Това се оказа най- голямата пирамида с участие на видни политици.Направиха си т. н. БАНКА с голям лихвен ппроцент за да привличат от една страна бълъци, а от друга да печелят от милионите си , които вложиха в нея с цел после да ограбят милиарди.Сега кой ще плаща ? пак народа български.Затова ще си стоим с най- ниски пенсии и заплати.

3

Анонимен

преди 9 години

ако ще още 100 експертизи да направиш - все тая ... продължавате да харчите грешни народни пари ОТГОРЕ на вече похарчените

2

Анонимен

преди 9 години

КТБ е световен рекорд на Гинес по разследване като почнаха с надзора на БНБ, Цацаров, ДАНС, КФН, одиторите през януари 2014 г., после 3 одитора през септември 2014 г., сега фирмата на МОСАД, след нова година Делойт. И накрая ще се окаже че никой не е виновен.

1

Анонимен

преди 9 години

Гн Цацаров много се надяваме дане направите съ6тото разследване на КТБ,както на гн Стани6ев,вместо даго осъдите вие му изпрахте досието криминално.Изглежда само на това сте големи маистори.Краино време е да загърби6 мафиотските деиствя.