28

Митев

преди 9 години

Бих се радвал ако искаше да е като братя Раит, Кох, Бърстейн,Амати , а не като побойници или бабаити. МОЗЪКЪТ е важен, господа, а не бицепсът и трицепсът. Той праща сонди в космоса или създава НЕПРЕХОДНОТО.За това пишете, а не за биячи или пехливани

27

Шоп

преди 9 години

Аз пък ще ви кажа, че има донякъде чертите на Христо Стоичков, но с малко арменска добавка в нослето. Освен това високо чело, волева брадичка. Момчето е умно, нека се побори, после може да му дойде и друг акъл.

26

.

преди 9 години

Днес така ,утре така.Детски мечти.Знае ли човек.утре може да иска да прилича на Денди.

25

ха

преди 9 години

От далече си личи,че е тъпанарче.

24

Georgi

преди 9 години

Masata govorite prostotii.. Edva li momcheto asocierica borbata s mutrotekata no me drazni edin fakt,che v dneshno vreme vsickite lapeshtaci iskat da sa borci ili boksiori i tova e edin trend ot 3-4 godini koito poduchva vsichki da budat fitnes manqci i da budat ogromni babaiti koeto e "gotini" edin vid i te sa carete na ulicata.. Mladite hora se vkarvat v edin mutrenski film koito izkisva da vzemat kokain i amfetamini i da hodqt na fitnes za da sa 200kg muskul... EI TOVA ME DRAZNI.

23

.

преди 9 години

на вниманието на папагалите тук....спортът борба няма нищо с тъпите мутри у нас..много забавно как хора,които никога не са спортували се правят на компетентни....папагали

22

Чънг

преди 9 години

Покажи си пилешките мускулчета, красавец. За 14г хлапето от снимката изглежда доста кльощаво и недохранено.

21

Ами

преди 9 години

Кога си учи уроците?На газена лампа!Ей с такива *** ще е пълна страната след 10-15 години!

20

Анонимен

преди 9 години

те от малки си се формират престъпниците. тоест раждат си се, изключвам великия Дан Колов, поклон пред неговата памет.

19

BIVSH BOREZ

преди 9 години

BRAVO NA MOMCETO POGELAVA MNOGO ZDRAVE I USPEHI V SPORTA I GIVOTA

18

М, да...

преди 9 години

Момче от Пловдив иска да е като Майк Тайсън и Дан Колов------------------Абре дете бъди това което си ти самият/най-доброто твое/ , никакво КАТО! Състезание със самият себе си независимо в коя област-бокс,борба! пп отде да знаем ние може да си по-добър от Тайсън, или Дон Колев! :))) Успех де!

17

Анонимен

преди 9 години

Абе той хубаво тренира... ама в интелектуално отношение сигурно е пълна трагедия.С други думи - тъпичък :)

16

Анонимен

преди 9 години

Да е живо и здраво детето и да има много успехи ... българина много се страхува от мюсюлмански имена.Страха обаче не е добър съветник ... След едно поколение когато самото дете осъзнае, че за неговите деца е по-важно да са образовани отколкото физически силни ... ще е осъществен еволюционен (поколенчески) скок.Тогава ще си казва - мама и тате бяха простички хора и ме караха да се боря.

15

Анонимен

преди 9 години

Плюс това повечето от плюещите силовите, а и всякакви други спортове тук, никога не са пили вода потни, и никога не са вдигали над 60 удара в минута пулс. Не може хора които не са се събличали по къси *** да дават мнение за спорта.

14

Анонимен

преди 9 години

Проявявате голямо неуважение към едни от най-трудните спортове като борбата и бокса. Разсъждавате много повърхностно, защото си мислите че там само се блъскат, удрят, а на тренировка вдигат щанги и се зобят. Истината е, че един велик спортист и шампион никога няма да е такъв ако на първо място няма интелект и мозък. Неслучайно Шварценегер във всичките си интервюта за спорта посочва ключови думи като "мозъкът, интелекта, хранителния режим, тренировките, таланта".

13

Анонимен

преди 9 години

Алиев, Гюрсес Юсеин...........какви звучни "български" имена.Това ви чака другари празноглавци.Хасан, Сюлейман и Кюфтан ще ви порят в не толкова далечно бъдеще.Каквото гласувате това и получавате.Да влезе Гюрсес.....

12

Анонимен

преди 9 години

Абе вие съвсем изпушихте.Какво ни интересува какво искал да бъде някакво провинциално недоносче.Ако това е новинарски сайт то аз съм Майкъл Джексън.

11

хаха

преди 9 години

тва му дай на българина.да дига тежести да се бие мизерии да прави.как един не иска да е като бил гейтс.всичките искат да са като майк тайсън или в най лошият случай като някой борец.после що до Конго?и там ни е много.

10

Анонимен

преди 9 години

до 8Смятам бях ясен в израза " да мислиш мнооого". За да мислиш много, това означава да си с голяма култура първо и второ да си тактик. Без тактичност няма резултат колкото и да си умен. Напротив- изглеждаш много зле погледнат отстрани.

9

bobi

преди 9 години

Аз пък искам да съм батман.