46

колибри

преди 9 години

Христосков е напълно прав !!!

45

edna ot vsichki

преди 9 години

точно така е- и поради това , че изборат бил демократичен-де е демокрацията.аз искам да имам право да си избера и обратния вариант-да си преместя осигуровките от ДОО в частен фонд-Като пукна-поне за децата ми да имаОтгледаха си едно безхаберно поколение и сега народните ни избранници ни баламосват както си искат- ББ иска лесни пари на момента , а след тях и потоп

44

Анонимен

преди 9 години

Мой братовчед почина преди 2 години на 46 г. Жена му и децата му без проблем за много кратко време получиха накуп цялата му натрупана сметка от частен фонд в размер на 3000 лв.От НОИ получиха 500 лв . Осигурявал се е и в двата фонда.

43

висок

преди 9 години

От години приемам Христосков като грамотен човек и добър експерт. Но този рев в защита на пиявиците ЧПФ.....го срути в очите на много хора. Явно добре плащат за да защитиш 1/3 от осигуровките да отиват в частен джоб? Навремето насила всички ни вкараха при частниците на Костов и Нейков...сега ще имаме право на избор! Къде е проблема, всеки да реши дали да пълни гушите на пиявиците или да влезе в солидарния стълб. Илюзията че във фондовете всеки ще получи "моите си пари" отдавна умря.

42

Анонимен

преди 9 години

Кой гарантира сигурността на парите в пенсионните фондове ?

41

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

а има ли ги парите в частните фондове?

40

Анонимен

преди 9 години

Дребосъкът Христосков е силно на бъркан в пирамидите на пенсионните фондове ! Затова вие на умряло ! За него е много хубаво осигуровките да постъпват по частните фондове , а НОИ да плаща пенсиите!ПРокуратурата трябва да се самосезира за призивите му да не си внасяме парите в НОИ!

39

Анонимен

преди 9 години

Айде лошия Дянков виновен.Дянков ли излъга хората с масовата приватизация , като им раздаде едни бонове , че уж по този начин хората ще станат собственици на заводите и фабриките в България.Не не беше Дянков , а учителя на Рамадан , другаря Костов измисли кражбата с приватизационните фондове , а ученика му точи лиги да ги обере чрез пенсионните фондове.

38

до 38

преди 9 години

Умнико, има вече пенсионирани миньори, които са в категорията след 31.12.1959 г. И не вземат стотинка от частните фондове!

37

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 39Ти пък провери къде им отидоха парите и кой ги прибра, вече съм споменал по-долу.

36

Анонимен

преди 9 години

До Анонимендо 38Айде пак си провери твърдението .......Първите пенсии от частни пенсионни фондове , трябваше да се изплащат от 2010 година .те са за миньорите родени след 1960 година .....Поради липса на достатъчни ресурси , не са започнали да изплащат пенсии . Провери информацията.Говорим за миньори , те се пенсионират на по ранна възраст защото са първа категория.При навършването на 50 години , очакваха че ще получат пенсия от частните пенсионни фондове .Да ама не

35

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 5Не изплащат защото родените след1959 са на 55 години и още не са пенсионери (говорим за пенсии и пенсионери, а не за акционери и дивиденти - правете разлика). А помник как Дянков ОКРАДЕ точно натрупаните пари по партиди за пенсии на миньорите.Същото ще стане и сега, ще ги вземат да си закърпят бюджета а пък като се пенсионираме след 50-100 или 150години (зависи колко ще вдигнат пенсионната възраст) ще получм едни 150-200 лв (Дай Боже)

34

Анонимен

преди 9 години

До дружество на невменяВ нормалните държави отдавна направиха лустрация, даже някои стигнаха и по-далеч - справки чеошеско!

33

Анонимен

преди 9 години

До 36-бедно ти е въображението.За състоянието на тези допълнителни фондове си има сметна палата,.Но когато се назначават все свои хора, няма да узнаем истината,само малък кръг ще я знае.Точно това се случва сега.Толкова зор заради възможността за избор--мижи да те лажем!

32

дам

преди 9 години

Ще ви поздравя с една песничка,тя казва ФФффсичко ...Пирамидиии ,фараааониии и балъци за милиони ....:милиарди:.....Отговорете си кои са собствениците на частните пенсионни фондове в България и ще си отгорите на въпроса,дали да очаквате пенсии от тях.

31

Анонимен

преди 9 години

Една държава,която допуска да се откраднат милиарди от Здравната каса и Сребърния фонд,която допусна случаят КТБ,а сега иска да открадне парите,които принудително бяхме накарани да отчисляваме цели 15 години,не е държава.Правителството не е на народа,то работи срещу този народ с една единствена цел: Лично облагодетелстване без значение на каква цена и с какви средства.

30

дружество на невменя

преди 9 години

В нормалните държави, първо се дискутира и след това се вземат решения. В най-голямото дружество на невменяемите управляващи, България, първо се вземат решения и след това се дискутира по тях.

29

АнаЛиз

преди 9 години

Наближават тежки времена .Тези частни пенсионни фондове , няма да оставят така нещата.С част от парите ни , ще има дежа ВЮ , на платените протести. Като начоло ще си проличи , че Плевнелиев , не е човек на Борисов , а точно на тези частни интереси ала Прокопиев и ще наложи вето.Платените протестиращи на Рамадан , ще засилят натиска , защото не е добре да се разбере истината за частните пенсионни фондове , защото тя ще прилича на истината за КТБ ....Лошото тепърва предстои

28

БГ

преди 9 години

Най са ми интересни игрите и закачките на политиците и как се правят на управляващи и опозиция!

27

гражданин

преди 9 години

Искам аз да мога да преценя къде е сигурността на пенсионните ми вноски е по -висока степен.Няма нищо нередно в новото решение. Подкрепям го.