5

Най-доброто ще е, ..

преди 9 години

... ако Борисов освободи страната от присъствието си във властта. Това мекотело и Четириглавата му Ламя, която е всъщност с 13 глави, е най-пагубното за страната и ще ни забатачи в още тотална катастрофа, още по-голяма от тази от първото му "управление" на неконтролируемия хаос.

4

уволнения

преди 9 години

Реформи с уволнения на 50-60 % от местна и държавна администрация, но ГЕРБ и РБ направиха още по-голяма четворна коалиция с 4 пъти повече роднински и партийни назначения и си гласуваха още по-високи заплати. Така не е изненада че дефицита расте, защото данъците на богатите не се вдигат и няма кой да плаща повечето разходи за лапачите.

3

Анонимен

преди 9 години

Този кредитен рейтинг,който потвърждават отново , е така нареченият junk-***, се дава на Държави, които нямат възможност да обслужват външният си дълг. Тоест реално са във фалит, но просто не е обявен.

2

финансист

преди 9 години

След уж управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС-КГБ това е най добрия бюджет за държавата . Сега спокойно да се обмисли след нова година как всички супер калинки да бъдат изгонени от държавните служби и България тръгва напред . След като бяха спрени всички еврофондове при Орешарски сега само за един месец при Борисов, бяха дадени на България над 4 милиарда евро. Това показва , че ГЕРБ има огромна подкрепа на ЕС . Браво на Б.Борисов .

1

177

преди 9 години

Тези кредитни рейтинги са за държави като нашата. За други не важат. На гърците кредитния рейтинг беше много нисък когато бяха най-зле, а лихвите им бяха по-ниски от нашите, когато нашия кредитен рейтинг беше най-висок и когато ни казваха да траем, за да не станем като гърците.