176

Иван

преди 9 години

Най-добре ще бъде да се обмисли и вариант за допълнително пенсионно осигуряване в НОИ. Там да се откриват партиди на желаещите, а внесените пари да се влагат, както другите вноски, в облигации и др. сигурни доходоносни за системата начини. Това, което предлага Калфата и голяма глупост, няма как да се теглят пари от НОИ, ако някой иска да продължи да се осигурява само в УПФ, тъй като не се знае колко пари е внесъл там. Освен това, това е солидарен фонд и правилата са други !

175

Анонимен

преди 9 години

GERB I BOKO SA KRADZI.

174

Анонимен

преди 9 години

Бойкомунизъм = посна пица, обрана здравна каса, нонстоп вдигане цената на тока, заграбени пенсии, шистов газа, ГМО, ...

173

Анонимен

преди 9 години

До КазусаПо твоята логика трябва да се спират и пенсиите на всички пенсионери , чиито деца работят в чужбина.

172

трий юроде

преди 9 години

те са ги опипали вече ,по документи

171

Анонимен

преди 9 години

хич не ги пипате, само ги побарвате леко, така сдвата пръстаняма ли кой да ви отсече крадливата ръчичка

170

Анонимен

преди 9 години

Лъжец

169

адв

преди 9 години

да се гласува в еврофудбол.

168

анонимен

преди 9 години

По времето на социализма агентите на държавна сигурност Борисов и Цветанов са преследвали арестували и малтретирали Българските граждани който вярват в Господ и ходят в църкви като православни християни.Те са ги арестували в църквите и са ги вкарвали в милицията и държавна сигурност и там са ги биели турмозили и малтретирали заради своята вяра и религия.Българския народ иска доживотен затвор и лустрация на агентите на ДС Борисов И цВЕТАНОВ ГРОБОКОПАЧИ НА БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И РЕЛИГИЯ.

167

анонимен

преди 9 години

по времето на социализма агентите на държавна сигурност Борисов и Цветанов са арестували дисидентите който искат да имигрират в чужбина или да се оженят за чужденки.те са ги вкарвали в ЛАГЕРИТЕ БЕЛЕНЕ и СКРАВЕНА и там са ги убивали с ТОЯГИ И ЛОПАТИ а ПОСЛЕ СА ХРАНИЛИ ПРАСЕТАТА С ТЯХ.Методите на държавна сигурност в борбата и с дисидентите са ТОТАЛИТАРНИ-те са ги обявявали за психично болни и хомосексуалисти.Българския народ иска доживотен затвор за Борисов и Цветанов АГЕНТИТЕ НА ДС И ЛУСТРАЦИЯ..

166

анонимен

преди 9 години

дела и документи.кой е Бойко-той е работил за държавна сигурност с псевдоним Буда.Бойко е майор от УБО И Е КОМУНИСТ от БКП.БАЩТА МУ Е СЛУЖИТЕЛ НА МВР.Бойко има досие в ЦРУ и ОЛАФ като престъпник и мафиот.Кой е Цветан Цветанов-той е комунист от БКП и старшина от държавна сигурност и син на шофйора на най довереното лице на началника на държавна сигурност и масов убиец Григор Шопов.Коя е Цецка Цачева-тя е комунист от БКП И висш партиен секретар на окръжен народен съвет ПЛЕВЕН.тя вечеря за 1700ЛВ.

165

хера

преди 9 години

Лъжеш Бойко .

164

Анонимен

преди 9 години

A защо както са се засилили за реформи, не закрият всички ВЕИ-та.

163

ази

преди 9 години

Как "никой не пипа парите на хората" ? Точно това е целта - "законно" да се окрадът парите , за да се понапълни държавната хазна и да могат да се използват по други пера.Според мен това ограбване няма аналог по света и е необходимо всички дружно да дадем отпор - да съдим държавата.За Бога господа управляващи ,ВЪРВЕТЕ СИ !!!!

162

emil.popov.35

преди 9 години

че нашия НОИ е по-сигурен от тия играчи, значи че нещо не ти е в ред и то не само в кратунката. Не защитавай всяко безумие на герб просто щото си на паница там. А и не е много умно постоянно да си харесваш коментарчетата - хората по-добре решават от теб ;)))

161

emil.popov.35

преди 9 години

До Анонимен 184 - Частни пенсионни фондове има в цял свят, а в белите държави там има много повече пари от държавните - визирам и САЩ и Германия. На българския пазар освен наши фондове има и такива като ING и Allianz, световни играчи, който държат стотици милиарди и изплащат пенсии за милиарди ежемесечно по цял свят. Ако си седнал да ни говориш,

160

Анонимен

преди 9 години

Частните пенсионни фондове са замислени като КТБ - един вид финансови пирамиди за да прибират парите на хората и после дим да ги няма! Много се съмнявам, че хората измислили и двете грандиозни финансови пирамиди са едни и същи! В тази завера 100 % участва и Костов! Тези хора от КТБ прибраха 4 милиарда! В пенсионните фондове, ако се направи проверка ще се установи, че доста е изпапкано, няма как там сега да има цели 8 милиарда колкото трябва да са! Защото трябваше още 2010 да започне изплащането

159

emil.popov.35

преди 9 години

Джим Кери, "господин" Индира Ганди - къде е разликата, гробарите винаги са ни били пределно ясни :)

158

Анонимен

преди 9 години

Само да се появи статия за Бойко и червените офци почват да блеят неистово! Само че сега някой да не ме поправя за правописа, защото офцата е по-глупава от овцата - факт!

157

Казуса

преди 9 години

Решете казуса , Слави Трифонов се осигурява частно , майка му взема солидарна пенсия.Къде е резона?За да се спази принципа , освен дадената свобода на избора ,трябват и други промени.Когато се осигуряваш частно , ти не плащаш за родителите ти .Няма резон.Както си намалил солидарният фонд с 30%,чрез които се плаща на твоите близки , трябва реципрочно да се намалят солидарните пенсии на близките ти. При това положение , даже може да не се повдига въпроса за частното осигуряване.