188

карина

преди 9 години

Силно разочарова пасивността на БСП.......

187

Венелин

преди 9 години

"ГЕРБ, ДПС, трима от БДЦ и двама независими" - това е истинското мтозинство!

186

Маниту

преди 9 години

До Винетуабе те хората пак като напълнят площадите ще видиш ти едно...айде по-кротко ,съвсем скоро ще го видиш

185

Винету

преди 9 години

Само да им напомня на някои жалки драскачи, че ГЕРБ е единствената партия, повтарям ЕДИНСТВЕНАТА, която не е управлявала с ДПС. Така че, хайде по-кротко с тъпата ви коалиция бостан и тем подобни.

184

Георгиева

преди 9 години

Той обеща докато е на този пост, средствата, които биха постъпили в НОИ от вноските за втора пенсия на осигурените, родени след 31 декември 1959 г., да не го провокират за допълнителни разходи. Да,много е прав финансовият министър - ОЩЕ ПОВЕЧЕ,ЧЕ СЪВСЕМ СКОРО СЕ" НАЛОЖИ" ДА СПАСЯВА ЛИКВИДНОСТТА НА КТБ.Да не стане така и с частните пенсионни фондове?Държавата да плаща на частника!ПРИ ТЕЗИ ФОНДОВЕ ГАРАНТИРАН ВЛОГ НЯМА!!!!Така че,вашият избор си е ваш РИСК.

183

Анонимен

преди 9 години

Добре де, а защо въобще внасяме тези пари някъде? Не може ли да си ги трупам в банка и като си поискам се пенсионирам?Цялата схема е много куца... не мога аз да решавам колко и къде да заделям, не мога аз да решавам кога да се пенсионирам? Защо?

182

Бранник

преди 9 години

Върти се суче се и никой не предлага държавните служители в тч съдиите, полицаите МВР чиновници и т.н. до си плащат сами осигуровките. Тогава дефицит в НОИ няма да има.

181

абж

преди 9 години

До Анонименнаясно ли си че НОИ вече е фалирал щом не може да изплаща пенсии без доплащане от бюджета, за какви гаранции от държавата говориш, и то от държава която е прага на фалита

180

Гочо

преди 9 години

БОСТАН...

179

1235

преди 9 години

До 218 ,Веднага ти отговарям , синдикатите протестират и искат реформата , защото годините за пенсиите се вдигат в противен случай ..... Та за това е цялата история .

178

Анонимен

преди 9 години

А кому беше нужна тази пенсионна реформа, като досега всичко си беше наред.

177

azuro

преди 9 години

vie da ste videli ili chuli jiv i radosten bulgarin/ka pensioner/ka s pensia ot chasten pensinen fond?! :)

176

Хм...

преди 9 години

Факта, че говорим за частни фондове , но задължително макар и добавено доброволно /никак не е доброволно/ осигуряване говори, че шайка измамници прокарали през държавата натрупване на капиталът си / не е на пазарен принцип/ говори много за фондовете! Частници собственици на пирамидата печелят добре, народът няма мърдане -той плаща дори и да не желае, но е задължен- няма доверие на кухи обещанията!

175

Истината е .....

преди 9 години

Всички в частните фондове са лапачи.Жена ми е отчислила досега над 3000 лева в тези частни фондове.Резултата партидата и показва в момента 586 лева. Имало криза и т.н.Питайте защо Каролев и другите са против тези фондове. Ами всеки директно или с близък се е залепил за тези фондове и смуче -- на Каролев жената управлява един от фондовете.За това е този "смешен плач"

174

Ясен Кратък

преди 9 години

За 8 милиарда може да си напазаруваш и ДПС и БСП ... както стана ясно при гласуването. Останалото са ... бла-бла-бла.

173

ххх

преди 9 години

Днес на 19.12. Доган разпра Бате Б. и вместо вазелин използва кафе. Борисов пъшкаше. Доган питаше: - Горещо ли е кафенцето, Боко-Ханъм? Боко отговаряше: - Не, Доган-паша, ама много сладко си го направил!!!

172

Минка

преди 9 години

Някой да знае ,че някой е получил такава втора пенсия...Всъщност тези които ще вземат втора пенсия ще получават много по-малко от тези които получават само една пенсия, да така е и това ще се разбере но късно.

171

избирател

преди 9 години

вижте кои държат частните фондове и къде инвестират и тогава ще ви светне лампичката-инвестират парите във собствените си дружества.лошото е че повечето дружества са на загуба,от друга страна получават евтин левов ресурс

170

Анонимен

преди 9 години

АТАКА ПОБЕДА

169

БОСТАН

преди 9 години

И КОЙ гласува закона........................сал. . .. . БОЙКО и МЕСТАН = на БОСТАН = на модела #КОЙ . . . . . а шеф им е ДОГАН с пророк Делян . . . .. К О Н Г Р А Ч У Л А Ш К О Л С У Н !!!!