102

Лъжеш, Радане

преди 9 години

Радане, не се прави на "света вода ненапита", лъжец и подлец такъв! Вие от Реставраторския блок сте първи *** и слуги на ГЕРБ и Тиквата и участвате в герберското правителство. Заедно си ходите на екскурзии до Германия и къде ли не. Хвърляте сега само прах в очите на излъганите ви избиратели, но никой не ви вярва. Видя се вече, че коалицията ви е петорна - с ДПС. Власт повече няма да получите, *** такива, а ще бъдете изхвърлени от народа, вие и господарите ви ГЕРБ.

101

Анонимен

преди 9 години

дсб кво е? да съсипем българия или?

100

Прибран чиляк

преди 9 години

Нема лабаво при Баце ..... Парите за пенсия при парите за здраве .... Откраднаха едните, а сега искат и другите да свият.Бацето и пари на картичка да види пак, че ги гепи. Много е прибран завалията.

99

Анонимен

преди 9 години

ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ СТАВА ОТ ЗЛЕ ПО-ЗЛЕ...АМАН ОТ ЧЕРВЕНИ КРАТУНИ!

98

Анонимен

преди 9 години

Не ви ли беше ясно,че като гласуваш за Буда банкенски,получаваш Доган(ДПС/дс,кгб) и Гоце(дс,кгб)

97

xyz

преди 9 години

ДПС с 2 кафета и едно гласуване пуснаха ГЕРБ по пързалката! Евтино и ефектно.

96

Anton

преди 9 години

Първата реформа на правителството е АНТИРЕФОМА (кражба лустросана с лицемерие). Ако продължава в същия дух дните са им преброени!

95

до СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Приятелю , възхищавам се на търпението ти! Бориш се с кухи червени чугунени глави. И друг път съм следил постовете и най-вече аргументите ти. Повярвай ми , не си струва! Те просто искат да закрепостят парите за втора пенсия в пирамидите на феодалите ,които им плащат с пица и айрян! Няма да им го позволим и ти знаеш това. Те са страхливи! Бъди здрав и весела Коледа!

94

ядков

преди 9 години

нее ясно само защо баирям методиев боирямов се ската на баирям в брюксел

93

Kondor

преди 9 години

АЙДЕ, АЙДЕ, НЕ СЕ ПРАВИ - ВСИЧКИ СТЕ В КЮПА

92

aaaaaa

преди 9 години

пенсионенфонд РОДИНА на ДСК май увяхна в банка КТБ

91

флавии

преди 9 години

сус ба пишлемета имате ново мнозинство рахат ша имате

90

Анонимен

преди 9 години

Ами нали си реформатор бе, идващо от РЕФОРМА....

89

Бадемов

преди 9 години

Всичко е било договорено още на първото кафе между Местан и Борисов. ДПС ще има ролята като резервен коалиционен партньор.

88

Анонимен

преди 9 години

До БАБА ВАНГА: "НА МАФИЯТА И ДАЙ САМО ПАРИ ДА ПРЕХВЪРЛЯ!"бе то, ако погледнеш по-детайлно, където и да си оставил пари у нас, винаги има голям шанс да ти ги откраднат, колкото и спокойно да си подсвиркваш.

87

Анонимен

преди 9 години

До Василев:- "Защо ми се струва , че..."Не може да ти се струва. Всичко, което си написал е казано отдавна от Иречек, преди 100 г.Тези, които не искат да става така, се изнасят в държави, където селските нагли некадърни мързеливи плъхове НЕ МОГАТ ДА живеят на гърба на работливите,кадърните,можещите и умните хора.

86

БГ

преди 9 години

Само кафета са ви в *** глави!

85

ЗА 100

преди 9 години

До АнонименБРАВО НА ГЕРБ! НЕ СЕ УПЛАШИХА! ДИГНАХА СИ КОТИРОВКИТЕ С ПОНЕ 20 ПУНКТА.

84

Анонимен

преди 9 години

На някои хора много им се иска ГЕРБ да е с ДПС но няма да е уважаеми платени писатели!!!!!!!!

83

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Не това е проблемаНЕКА ПОГЛЕДНЕМ РЕАЛНО НА НЕЩАТА. НОИ ЩЕ ФАЛИРА АКО ФАЛИРА БЪЛГАРИЯ, А ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ. А ЧАСТНИТЕ ФОНДОВЕ СА ДОСТА РИСКОВИ НИЩО ПРОТИВ ЧАСТНИТЕ, НО СА РИСКОВИ И ДОСЕГА НЕ СА ДОКАЗАЛИ ЧЕ МОГАТ. ТОВА Е ПРОБЛЕМА. БИЗНЕСА Е БИЗНЕС, ИМА МНОГО ВИДОВЕ БИЗНЕС, НО ЗАКРЕПОСТЯВАНЕТО Е ЛОШО.