21

Анонимен

преди 9 години

Един познат ,така казваше.Намерих прекрасна Жена.Но,майка ми и баща ми решиха,че могат да я ползват за всичко.Ядосал се един ден и намерил уютна квартира.Ако ,това не го е направил щял да загуби Жената на живота си.От тогава си казал аз Жена за прислужница, нямам!Дори да се отнася до моите родители!Взех Жена с достойнства и качества, преди всичко Човек с добро сърце!Не желая да потъпча всичко ,това и да разваля Магията на върховните ни взаимоотношения и постъпих правилно.

20

до 24

преди 9 години

Ако живеят заедно, тогава проблемът не й е с роднините, а с мъжо й и компромисът, който се опитва да направи не е спрямо семейството на мъжа й, а спрямо мъжът й, който е единственият отговорен за това прекрасно дружно съжителство. Има и друг вариант - въпросната да е безгласна буква и да е завряна в дома на мъжо си и да трябва да търпи цялата тази идиотщина. Отново повтарям - моите съболезнования за подобна съдбичка.

19

Анонимен

преди 9 години

Очевидно живеят всички заедно.И ако и се налага да им слугува.Нормално е да не издържа всичко, това.Не е длъжна.Но,ако са отделно не виждам причина изобщо да говори,дори за това.В една къща повече от една домакиня и става олеле малеле.За това си е хубаво да са самостоятелни.Ако искаш ще правиш секс по всяко време на денонощието, където ти е кеф.Ако искаш ще ти е *** или всичко ще ти е под конец.Ако желаеш гости ще си каниш,когато ти е кеф.

18

До 21

преди 9 години

от 18:е, може да е баронеса... от Карнобат ))) хахах.

17

18

преди 9 години

от 16...Примерът, който даваш с златни и диамантени не е достатъчно показателен. Тя, въпросната иска не този на партньорът й да е какъв да е, ами онзи на баща му, на брат му, на майка му...да са безценни и те. Ей това е висш тъпизъм. Освен, ако тя не живее с цялата тази сюрия от индивиди, които тя не може да търпи. Тогава я подкрепям. Ако си живеят отделно, значи е баш от висшистките по тъпотия... Ами родословно дърво за това дали прапрапрадядо му е имал въшки няма ли да поиска?

16

Анонимен

преди 9 години

Секса ви е много готин и връзката ви е на 100%.Ти си щастливец!

15

Анонимен

преди 9 години

Като те чета оставям с впечатлението,че всичко във връзката ви е на макс и на шест.

14

))

преди 9 години

До 16 и 17, ами да, ама нали трябва да мрънка за нещо, жена е все пак! Сега роднините му виновни! Сигурно нейните родители са супер, нямат си и те някакви кусури, ама момата винаги намира за какво да е недоволна ))Както беше казал един комик: "На жена и златен к.у.р. да и дадеш ще се оплаче, че не е диамантен, ако и дадеш диамантен ще се оплаче, че не със Сваровски"! Няма угодия никога за тях! И помнят само лошите неща ))

13

Анонимен

преди 9 години

Ти нали си лягаш и ставаш само с него?Секса ви е готин.Чисти сте и двамата. Другите какво те касаят?Да се погрижат сами за себе си.

12

15

преди 9 години

Ти с него ли си или с роднините му? Ако той има идеална за теб хигиена, къпане, бръснене и там каквото ти трябва, от какъв зор ще се тормозиш за роднините му? Ако живеете с тях и ти се налага да правиш подобни компромиси...моите съболезнования.

11

az

преди 9 години

как да се примиря с това ,че баща му и майка му се къпят само в събота,че баща му и брат му не се бръснат и подстригват ,че не използват дезодорант,че у свекърва ми е вечно мръсно ,прашно разхвърляно и непроветрено,че не си мият зъбите -кажете ми как!!!!!!!!!!!!!

10

1

преди 9 години

Трудно е да се прави компромиси за явлението наречено "български мъж". На този етап все още българските мъже живеят с илюзията, че някой - жената, им е длъжна, да чисти, пере, готви и да ги забавлява. Е това е разбира се следствие на криворазбраното патриархално въспитание. Така че майки, внимавайте как отглеждате своите момчета :)

9

Екскюююс

преди 9 години

Компромис се прави с човек,който умее да ги оценява.А не ти да си правиш компромоси,а другия да си мисли,че всичко му е позволено и утре и занапред всеки ден ще бъде така и ще ти крещи и намила за адските дреболии,които ако за секунда се замисли с лекота ще бъде решено.Но не,предпочита да изпада в истерии,вместо прегръдка,целувка,усмивка и спокоен разговор.

8

номер 1

преди 9 години

Жена съм, недейте да спорите ;) А според темата на статията става дума за компромисите с партньора и точно затова казах, че не бих направила, пък ако ще да си умра сама ;)

7

Анонимен

преди 9 години

До 6Някои мъже имат собствено чувство.С тази Жена съм.Тя ме харесва и Обича тякъв.Но,ако жената качи някое друго кило веднага и се намеква.От сорта и сега си секси,но преди беше по-секси.Мъже се кефи,като има секси гадже до себе си,но дума да се издума за неговото тяло и здраве е просто абсурд.

6

Анонимен

преди 9 години

Възможно е!Но,някой мъже се взимат в ръце и правят чудеса с тялото си, с Живота си!!!!Други не.

5

sallaadin

преди 9 години

Теди, Драгоева, разбирам те, да Теди да!

4

Анонимен

преди 9 години

Задължително всеки уикенд съм някъде.Въобще не ме интересува.Ако иска да се сърди пак ще изляза.Ако ли не може пак ще изляза.Приятелките ми са важна част от живота ми и уикендите са си мои.

3

Анонимен

преди 9 години

Защото ако е със себе си това е ок.Примерно след раждането си 100 кила не може да направиш компромис на себе си,че изглеждаш по този начин Нали?Взимаш се в ръце и се правиш Дива и Щастлива:-))).Но,че чинийте са до тавана все някак си ще го преглътнеш по-скоро, отколкото да завържеш луд скандал за маловажните неща.Все някога и на човека хаос ще му стане неудобно от теб, че държи такава лудница,около себе си.

2

Анонимен

преди 9 години

Със себе си или в живота по принцип?Защото има разлика в това?