9

Aloo

преди 9 години

"Oстава по-малко от седмица до Рождество Христово и всички деца тръпнат в очакване на подаръците, питайки се дали Дядо Коледа е получил техните писма."Последно Рождество Христово ли чакате или дядо коледа , А ? Не може и двете !

8

Ния

преди 9 години

Господин футуролог, прочетете статията и въпросното писмо на детето и тогава критикувайте моля. Важното послание е в детското писмо, не в заглавието. Ама вие явно сте свикнал само заглавия да четете....

7

сириус

преди 9 години

До Анонимена ти не вярваш ли в Дядо Коледа ,номер 7 ?!...я помисли си пак ;) . дете на 46 г.

6

до 6

преди 9 години

Какво са ти направили едни кукли на конци.

5

Анонимен

преди 9 години

Много хубаво желание беше това на детето ,пожелало майка и татко за всички деца . Но,като видях Д. 16г и се изненадах.Мислите ли,че 16г вярват в Дядо Коледа?

4

Анонимен

преди 9 години

Скъпи Дядо Коледа искам да падне бомба по НС, когато всчики *** са вътре на куп.

3

Воле. ага

преди 9 години

Скъпи дядо Коледа нека дпс по-скоро се върне на власт ,че само с голата рубла не се издържа.

2

Анонимен

преди 9 години

Скъпи Дядо Коледа, тази година бях послушен, каквото наредиха господарите, това направих с държавата. Моля те само през новата година да не ми излизат шашмите наяве, че бая народ се гътна и още толкова ше се гътне, като на Цецо свидетелите по делата хаха шегата настрана. Искам цялата коалиция и матряла да ми се кланят и да стана достоен заместник на Тато, повече мат'рял за асфалтополагащите машини, повече магистрали и ленти за рязане и повече евросубсидии за обръча ми от фирми.ББ, 55 г.

1

Изтървалия влака

преди 9 години

Кога почнаха тийнейджъри на по 16г. да пишат писма на дядо коледа