19

huk

преди 9 години

Bravo...tezi milioni shte se vurnat otnovo v obshtinata...Ludogoretc e dobra investiciya! CSKA I LEVSKI...NE SA VECHNI....LITEX I LUDOGORETC SA VODESHTITE !!

18

марин

преди 9 години

искам да се махна от цска ! искам да подам молба в ЛУДОГОРЕЦ !!! моля ви се ще се махна от софия ако трябва много ви моля приемете ме в ЛУДОГОРЕЦ това е отборът на народа !

17

Десен

преди 9 години

Моите уважения , но аз не съм съгласен с моите пари да се прави стадион на един частен отбор. Тове е изключително нерентабилна инвестиция. Не може в град с около 30000 души населени от които не повече от 5000 души се интересуват от футбол да правиш подобен стадион с държавни средства. Г-н Домусчиев с негови пари да прави стадион с размерите на Уембли ако иска. Ами по същата логика други градове също имат право да поискат да им се ремотират стадионете. Как решихте в Разград?

16

сесекар

преди 9 години

представете си ситуацията,че този стадион остане единствения с лиценз за евро турнирите-и кво праим ние"гражданите"от София.с нашите порутени стадиони

15

До 4

преди 9 години

Като меко говорящ от друг регион мога да ти кажа, че ти и подобно мислещите сте супер зле. Как може да слагаш цяла източна България под общ знаменател? Нима си нещо повече от всички 2 млн българи, които говорят с мек говор? Всички от Плевен на запад са само шампиони , защото говорят твърдо? Супер голям ръб си човече, жалка мишка...За пример малко по-успяла държава Швейцария - Градове на по 30км един от друг, хората говорят с различни акценти и всеки е горд и показва по този начин откъде е.

14

турчин

преди 9 години

Хей завистници говорим за футбол има ли значение къде кой, заради това няма да се оправим.

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 19Поне Домусчиев вкара отбор в шампионската лига с народна пара. Ти огледай другите ккво правят с народните пари. И да футбола на Лудогорец е ударил дъното хаха. То и в Шампионската лига отиде с връзки нали хахахахА о 20- да ти кажа честно по добре да отида в Разград да гледам футбол, отколкото да дойда в София и да гледам червени и сини смешници.

12

ооо

преди 9 години

И като се съберат на стАдиона и като завикат: Искаме гол! Искаме гол! Леле мале... провинциална комплексарщина- Това трябва да е новина. Парите на държават отиват за частен клуб. Оня гелосания нали печели от шампионска лига. Какво вкара в държавата ,че му дават милион! Мафиотски структури!

11

До до До цветанка

преди 9 години

1во да кажа на онзи дето пита къде е Литекс - да погледне класирането в А група(3то място) и всяка година продават играчи в чужбина за милиони левове. В Ловеч направиха и завод за автомобили. После онзи дето казва че никой няма да се вдигне от София да гледал мач в Разград.. България да не е само СОФИЯ .. има Русе, Варна, Стара Загора, Бургас. 10-15 000 стадион много лесно ще се напълни. А колко време Лудогорец ще съществува..сигурен съм че повече от столичните "грандове" които съсипват футбола

10

Анонимен

преди 9 години

Плаче ми се от това което виждам! Хора които таят единствено злоба и завист. Още повече ме натъжава факта, че с тези хора някой ден евентуално (надявам се никога) ще трябва да комуникирам. Па как веднъж нещо позитивно не се спомена... Завиждайте на тези които се развиват, но поне направете нещо за да ги достигнете!П.С. Докато един от отборите, на които хейтърите тук са фенове, не постигне същото което и Лудогорец постигна, а само плюе, няма да покажа уважение към него!

9

Анонимен

преди 9 години

Истината е че ЦСКА и Левски откъм организация и мениджмънт са просто катастрофа, цяло чудо е че все още съществуват тия отбори...

8

До 8

преди 9 години

Защото мили ми смехурко има една поговорка:Помогни си сам за да... Като постоянно правите интриги,постянно се карате и нямате единство и организация не може да очаквате всичко да ви е наред... Все всички са срещу вас...

7

ЦСКА

преди 9 години

Защо ЦСКА 20 години плаща наем, за да ползва собствения си стадион, а домузите ремонтират своя с държавни и общински пари ????ТОВА ЛИ Е РАВНОПОСТАВЕНОСТ ????

6

Реалист

преди 9 години

Нелепо е това харчене на пари.Литекс също тръгна като Лудогорец и.....се видя докъде стигна.Просто това е поредната еднодневка на българския футболен хоризонт.В един момент на Домусчиев няма да му е повече интересно или ще си прави разходите другаде и ....до там.Същото като Гриша Ганчев.

5

До цветанка..

преди 9 години

Изключително ограничено мислене имаш. Създаването на стадион в града и позволяването да се играят мачове от евро турнирите ще вдигнат много икономиката на региона. Вместо да ходят феновете в София ще инвестират парите в община Разград - спане, храна сувенири и т.н. от там идват повече данъци и повече приходи за общината. Без приходи трудно може да се дават пари за бедните и сирачетата. Гледайте малко по глобално :)

4

до 1

преди 9 години

Колко хубаво ще е да не идват мазните миьекащи разградчани. Радвайте си се там. На ЦСКА-рите не им пука за вас ,стига да не ни се врете в хубавия град София. И летище и хотел си постройте,защото като дойдИ БарцИлонъТа да има къде да отседнат.

3

Анонимен

преди 9 години

2017 г. Лудогорец ще изпаднат заедно с Левски.

2

Цветанка

преди 9 години

За ритни топковците има милиони,а за сирачета,самотни и бедни възрастни хора,за безработни,бездомни и зле платени и болни хора-няма!....Вървете по Дяволите всички които експлоатирате и ограбвате беззащитните.....Не ви щем ни комунизма,ни капитализма,ни краставата либерал-демокрация!!!

1

Razgrad

преди 9 години

Цесекарите ще се молят за билети-но няма да видят ! Разград става най-желаният град за живеене -само ЛУДОГОРЕЦ !!!