14

Анонимен

преди 9 години

Да се пука Путин от яд:)

13

Анонимен

преди 9 години

ще се ожени или ще сте омъжи...

12

Анонимен

преди 9 години

На сърчето нослето от швъркане ли е станало такава камба.

11

Анонимен

преди 9 години

***! Тия дават ли си сметка какво им е на тиа дечица да живеят без майчина милувка. Какво като е сър. Да му се изтаковам и на титлата измислена.

10

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

тяхна си работа, ама за мен най голямата грешка е , че им дават да осиновяват деца. От цялата работа, ще си патят точно малките.

9

Анонимен

преди 9 години

Коя е маиката от тия двамата? То единия минава и за дядо/баба, ама ... То 1 ден може тия деца ще питат защо има жени и за какво служат.

8

:(

преди 9 години

Когато бях дете ми казваха, че ако си момче и минеш под дъгата, ставаш момиче и обратно. Още тогава разбрах, че щом се носи такова поверие, значи е невъзможно човек да мине от там и умира такъв какъвто се е родил. Никога не ми е минавало през ума, че ще дойде време мъж да се омъжва или жена да се жени. Не мога да го приема това! Не е редно е според мен!

7

Шибао Самброса

преди 9 години

То е ясно ,че на никой не му пука за децата. На обикновените хора се насажда содомията, разрухата на семейството (сега е модерно да се казва на семейни начала).Като бях дете дъгата беше символ на децата и щастливия детски живот-сега дъгата е символ на хомотата. Ужасно е да насаждат хомосексуализма- но в крайна сметка хората ,които дърпат конците искат да намалят хората по света- и най-вече бедните. Ако си богат и хомо-правиш каквото си искаш. Следващия богат извратеняк ще въведе секса с животни.

6

педофили мръсни

преди 9 години

Аз да питам, защо всички хомота осиновяват момченца? В 93% от случаите е така и статистиката ми е абсолютно достоверна! Друг е въпросът, че не се коментира!

5

Equalizer

преди 9 години

Да се обзаложим ли ,че и двете деца са момченца. Тия мръсни сатанисти... А такива хубави дечица... Ще им фъкат мозъка първоначално, а после - не се знае!

4

гъзът му е разпран

преди 9 години

отдавна на тоя сър, пълен позор!

3

Анонимен

преди 9 години

Гнус ме е

2

Содом и Гомор

преди 9 години

И сега какво следва, да се разреши кръвосмешението ? Не че в Англия не се мешат по роднински от доста време.

1

Дребосъчето

преди 9 години

Тоя е станал е**ти Карлсон-а....