54

SILENCE

преди 9 години

Другарке караянчева,сдържай си лиготиите и лозунгите. Всяка дума "се лепи" за връщане на този, който я казва,а не на тези,които иска /поне/ да заблуди. И баба Гицка вече разбра за какъв грабеж става дума...

53

ано

преди 9 години

Нещо не е така-само пишат за вноските но нищо не се споменава за възраста-май лекичко и мекичко ще ни поставят свършено положение!

52

Анонимен

преди 9 години

Нещата ще си дойдат на мястото веднага след като фондовете включат на хранилка в управлението по 1-2 от елита. / "лобисти"/

51

ЗА НОИ:

преди 9 години

ПРОБЛЕМА НЕ Е В ПАРИТЕ!!!ПРОБЛЕМА Е В НАЧИНА НА УПРАВЛЕНИЕ И СЪБИРАНЕТО НА ВНОСКИТЕ!ТОЗИ , КОЙТО НЯМА ВНОСКИ ЗА ПЕНСИЯ---ДА МУ ПЛАЩАТ И ГО ФИНАНСИРАТ ОТ БЮДЖЕТА!

50

Анонимен

преди 9 години

Менда е главният инициатор на повечето герберстки безумия. Няма такава безочлива лъжкиня и манипулаторка. Не била чула нищо смислено. Тралала. Просто иска да обере едни пари, от която тя ще се облажи. Пита се докога бе, *** нещастни, ще избирате очевидни мошеници и престъпници? Кога ще се научите да защитавате парите си и да контролирате недиразумения като Менда Ментата?

49

Анонимен

преди 9 години

На лицето Слави Трифонов му сложиха рога . Рога големи , като джипа му . И рога красиви , като балет "Магаданс" . Е гражданино Славчо , мислеше се за велик , но не , стана като нас ......еленоподобен.....

48

Анонимен

преди 9 години

На лицето Слави Трифонов му сложиха рога . Рога големи , като джипа му . И рога красиви , като балет "Магаданс" . Е гражданино Славчо , Мислеше се за велик , но се , стана като нас ......еленоподобен.....

47

GFR

преди 9 години

ДАМЕН УН ХЕРЕН !БУЛГАРИЯ Е ЛУСПА ОТ ДОМАТ У ЛАИНОТО НА ОБАМИ !КВИ ФОНДАЦИ КВИ ПЕНЗИЯЦИ

46

Иванов

преди 9 години

винаги ще бъдете ограбени - и със и без фондове!то ще стане не по начина по който се коментира и обявява, а по начина по който се направи!няма нещо което се прави, от което да не сте ограбени, но чрез коментирането и обясненията ви карат да съучаствате чрез желанията и вярата си!затова сте маймуни...

45

Анонимен

преди 9 години

До ИванИване, няма да те разберат. Ако те разбираха нямаше да сме на този хал. Преобладава стадното чувство. Нали и в КТБ всеки има партида, е и , какво от това????

44

GFR

преди 9 години

БАЦО ЯСНО КАЗА :НЕМА ПАРЕ ДЕИСТВАИТЕ!

43

Иванов

преди 9 години

До Иванако господата форумци не бяха прости, нямаше да са маймуни :))))

42

GFR

преди 9 години

До до 36БКП !БОРИСОВА КАМУНИЗКА ПАРТЯ !

41

Някой си там...

преди 9 години

Сега ще Ви обесня защо масово се защитават частните пенсионни фонове. И те са класическа пирамидка...старите членове ги е шубе за кинтите си и знаят ,че ще духат супата затова искат да продължава системата на Понци. Да ама не. Германия каза край!Всичко стана само за 2 дена след като Бойко се върна от Германия. Толкова ли не можете да навържете нещата? Просто в България КФН е мафия и всичко което контролира е пародия.

40

Виждач

преди 9 години

"ГЕРБ: Залата ще реши!"Да - за простите ще е така - а вие искате всички овце да са прости!Но за умните е очеизвадно, че каквото се псусне ОТВЪН на залата да реши, това ще гласуват подчинените артисти!

39

Иван

преди 9 години

Господа форумци ,тези дето ми пишете минуси ви пожелавам да вземете пенсия от фондовете.Явно се заблуждавате от това че партидите са индивидуални.Това не пречи да бъдете ограбвани.От къде идват парите за охолния живот на работещите там?

38

GFR

преди 9 години

*** СРЕШТУ *** !ГЕРБ ПИЧЕЛИ !БАЦЕ ЯЗДИ* !* СЕХ ЛИТЕРАТИУР МЕТАФОРЕ !

37

КОШМАРА-АТАКА

преди 9 години

От МАСКВА разпоредиха да ни барати парите щот тряа са ранят ***.С другаря Миков сми съ разбрале Април месец да зимами власта и трябват избиратели.Ся другаря Бурисув подгрява масите за Суциалистическата Ривулюция.Венсеремус другаре Болшевики,Масква е нашио кумир и пътеводна звезда!

36

Анонимен

преди 9 години

IZBORIIIII

35

далавера

преди 9 години

Нагли, по-нагли, най-нагли ГЕРБ + ДПС . Целта на мероприятието е част от нищо не рабиращите българи да си прехвърлят доброволно ЛИЧНИТЕ пари от частните пенсионни компании в Бездънната яма НОИ. Голяма далавера!!!!