109

Миро

преди 9 години

До AbramoveoНаистина големи глупости си написал .

108

светлото бъдеще

преди 9 години

Рублата прехвърли 100 за долар на черния пазар - ушанките нямат пари/долари за тез инвестиции...скоро няма да имат пари и за ***

107

Austin Powers

преди 9 години

Наближава края на газовия монопол на ушанките в България. Ако продават по-евтино ще купуваме от тях, няма проблем. Но ще имаме алтернативи ако станат много алчни.

106

Шоп

преди 9 години

Ако потребителите искат да си договорят по-ниски цени това е...ЗАГОВОР ?!?

105

Анонимен

преди 9 години

До Abramoveoмного глупости си написал.

104

до 130

преди 9 години

На мен пък ми се струва обратното, че ще спечели.

103

Хм...

преди 9 години

"Европа готви газов заговор срещу Русия"------------------------------Да спечелиш битката все още не означава, че печелиш войната! Струва ми се, че в дългосрочен план ЕС губи и ще загуби!!!!!

102

me

преди 9 години

Още повече, че в крайната цена, би трябвало да влиза разходите за производство, които в Русия и Норвегия са по-високи отколкото в Алжир, чисто технологично, както и цената за пренос, която няма как да е еднаква за страни имащи директен тръбопровод (Северен поток) и такива разчитащи на украинските тръби. А и това отменя правото на големите играчи като Германия да си договарят отстъпки. Което ми се вижда съмнително. Изобщо, плаче си за дело в СТО, защото няма нищо пазарно или свободно в историята.

101

Abramoveo

преди 9 години

До Анонимен УкропуНякои bilqna в Русия влизат повече от 5 милиона души. news.bbc.co.uk/hi/russian/business/newsid_7629000/7629856.stm

100

me

преди 9 години

Има логика да се върви към общ пазар, с общи цени и не бих нарекла това нито заговор, нито независимост (все още газта ще идва от едно и също място). Но това би значело, освен всичко друго, че Норвегия трябва да продава на руската цена и обратното, както и Алжир. Защото в противен случай, едни страни ще си доставят от Норвергия и Алжир на едни цени, други от Русия, на други. И не виждам как това може да се случи и да се запази пазарния принцип.

99

Abramoveo

преди 9 години

До Anonymous Укропу - Отстъпка за газа е 20%.Смяташе се, че България ще получи за транзит на гориво от "Южен поток" 2,5 млрд. евро на година плюс газ на преференциална цена. Обаче след тежки разговори с български министри, проведени във Вашингтон известни са "приятели" на Русия - сенатори Джон Маккейн и Кристофър Мърфи, на 8 юни 2014 г. се спира изграждането на газопровода. antikiev/bolgariya-bez-yuzhnogo-potoka-my-vse-tut-zamerznem-zimoj-blagodarya-es

98

Joro

преди 9 години

e kakuv zagovor e ako iskash da si nezavisim.zagovor e da pravish nqkoi zavisim.a rusiq v momena e katastrofa na baven kadur.jalko che ni vlekat i nas kum dunoto desetiletiq.

97

дим дири дам

преди 9 години

Каквото и да пишем и да си говорим истината е само една.Срамно е такава голяма и богата на ресурси страна да я забиеш в землянка и да обречеш населението на нищета недоимък и мизерия

96

Анонимен

преди 9 години

До 102след 10 години Европа ще е второстепенен пазар за Русия.догодина Русия ще е фалирала бе ушанко, ти си се закахърил за след 10г.

95

n

преди 9 години

Владимир Путин каза, че новият проект до турско-гръцката граница на практика може да заобиколи само България. "Може през Гърция да влезе в Македония, после - в Сърбия и пак да стигне до Баумгартен в Австрия"===================Това изказване да не би да е вследствие на ботокса? Путин е забравил че Гърция не е член на Евразиския съюз, а точно като България-на ЕС.

94

Анонимен

преди 9 години

До AbramoveoВ Русия мигранти идва на 12 милиона евро на година (официално).е тоя съвсем се олигави :) 12 млн евро ама за всички емигранти заедно :)

93

Анонимен

преди 9 години

До AbramoveoПо договора за "Южен Поток" България получи ли газ по $320. НЕ искаш - не трябва.Откъде ги измисли тия $320 бе *** нещастен? Сега турците ще ви набият тръбите в задните дворове да ви дойде акъла в главите.

92

Анонимен

преди 9 години

До Abramoveo 112Що руснаците не пуснат някакво документче, че искат да прекратят проекта официално ?Само празни приказки на ***.

91

Анонимен

преди 9 години

До Abramoveo12 милиона евро на година :))) еха :)))

90

Abramoveo

преди 9 години

До Anonymous Ако украинците ще затвори вентилите, а след това Русия и не трябва да се притеснявате - Европа ще затвори Украйна. И Порошенко краката и ръцете изтръгнат.