14

ДОБРОЖЕЛАТЕЛ

преди 9 години

И него ли да съблекат,горкият човечец не заслужава това!:)))

13

Анонимен

преди 9 години

Стойчо умната защото никога не късно човек да бъде омаскарен

12

sh1rzz

преди 9 години

Ако ще и Висенте Дел Боске да дойде, статуквото няма да бъде променено, докато се купуват играчи "на кило", за да се угажда на агенти, комисионни и т.н.Трябва разбира се и треньор, който играчите биха искали, защото всички знаем, че когато те решат, тренера "духа супата" :)Трябва млади момчета от школата плюс треньор с качества, на които Стойчо не отстъпва. И време. И да не се сменя треньора всеки месец ,поне...А, и още нещо-2/3 от тоя отбор да го раздадат из дивизиите ..

11

Анонимен

преди 9 години

Не вярвам нормален човек да отиде в ЛЕВСКИ след като феновете съблякоха ЕДИН КАНДИДАТ...Стойчо не се занимавай с ГЛУПОСТИ ! ЛУДОГОРЕЦ ОЛЕ !!!

10

Анонимен

преди 9 години

Стойчо е СТРАТЕГ,ИНТЕЛИГЕНТЕН,КРАСИВ умее да говори с хора все качества различни от на ГОВЕДАТА !ДА дойде в ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ НЕЗАБАВНО никво ЛЕВСКИ !

9

Последна новина

преди 9 години

Батков - ЩЕ УВОЛНЯ ГОНЗО, ТОЙ ПРОВАЛЯ КЛУБА МИ!

8

запалянко

преди 9 години

Като хлапе имах много проблеми, поради това, че не отговарях на задължителното за онова време условие да съм или чорбар или говедар. Още имаме соц.рефлекси и по навик сме фенове на отборчетата от Горубляне и Пачарево, без те самите да правят нещо съществено за фенската си маса. Те са тимовете на ДС - МВР и МНО, взимаха на сила всичко читаво от провинцията и се правеха на велики. След отмяната на задължителната военна служба, дори и собственост на бандити с политическа подкрепа започнаха да издиш

7

Анонимен

преди 9 години

По кой TV ще дават стрийптиса.

6

Един

преди 9 години

А нали знаете защо се казва ПодУЯне? Крали Марко като стъпил с единия крак на Стара планина а с другия на Витоша и му се паднало там!

5

Анонимен

преди 9 години

Стойчо Стоев може да поеме ПОДУЯНЕ до дни.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;това е заглавието. Успех на Ст. Ст.!

4

БГ

преди 9 години

СТОЙЧО ТИ СИ УМЕН ЧОВЕК, НЕДЕЙ ДА ПРАВИШ ТЕЗИ ГРЕШКИ. КАТО БЕШЕ В ЛУДОГОРЕЦ МИ ХАРЕСВАШЕ ИЗКАЗВАНЕТО ТИ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИ, И ПРЕДИ И СЛЕД МАЧОВЕ, НЕ СИ ЕМОЦИОНАЛЕН. НЕ КАЗВАШ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЗА БИЛО ТО ЗА ФУТБОЛИСТ, СЪДИЯ, ИЛИ КОЙТО И ДА Е БИЛО. НЕ ПРАВИ ГРЕШКИ

3

Един

преди 9 години

Лефски търси кого да съблече на пресконференция :)

2

ние, вие, те

преди 9 години

СТОЙЧО НЕ ПРАВИ ГРЕШКИ,,, НЕ СТАВАЙ ТРЕНЬОР НА ТОЗИ ИЗПАДНАЛ ОТБОР, ТАМ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ КАК *** ПАРИЧКИТЕ.. БЯГАЙ В ДРУГИ ОТБОРИ НО НЕ И В УЕФСКИ И СВИНЕТЕ

1

Анонимен

преди 9 години

LEVSKI TARSI NIAKOI NEKADARNIK I NAMERI NAI-NEKADARNIA STOICO PISHTOLA.