13

Анонимен

преди 9 години

"Никой не иска да вижда упадък на руската икономика. Но трябва да бъдем принципни, да се придържаме към изконните принципи на либерална демокрация, независимост и спазване на държавния суверенитет"И затова не подлагате на санкции Путин, Лавров и почти цялото му обкръжение, а наказвате обикновения руснак? Да *** извратената ви, тотално объркана представа за демокрация.

12

точно така,

преди 9 години

Путин спечели за 3-4 дни 20 000 000 000 долара.

11

Бантустан

преди 9 години

За БГ от тия 315 милиарда ще има 10 милиона за поредните наводнения другата година и 10 милиона за екопътеки по програма регионално развитие на селските райони.

10

Варна

преди 9 години

Тези пак се правят на много хитри ...незнам пред кого.С и без санкции ,никой няма да ви пусне да инвестирате каквото и да било в Крим- това нито е Гърция , нито Косово , нито България или Румъния. Това е Руската Федерация, пари бол. Никой няма да ви остави да експлоатирате там и да печелите.

9

нед

преди 9 години

Полша ще яде пилмени скоро

8

явно

преди 9 години

вчера не сте гледали пресконференцията на Путин и въртите стара плоча.Украинците си мислеха,че ще станат втора Гърция,или поне Полша по получаване на пари.Да,ама не.Сега им казват-правете реформи.Демек,режете и съкращавайте.Стар филм.

7

Варна

преди 9 години

А Косово ?

6

Анонимен

преди 9 години

До Бат БокоАмериканските спекуланти причинха фалита на България както сега и на Русия. Наложиха санкции на Югославия и Ирак през 1997 г. и България не можеше да изнася и внася петрол. Тогава с няколко милиона долара сринаха лева заради дефицита на долари.

5

Бат Боко

преди 9 години

До ГОДИНИ СТИГАТ !***, твоите лидери ни причиниха Лукановата зима, а след това и Виденовата!Русия ще бъде сгазена като *** щом избра да воюва с целия Свободен свят, в това число и България!Вие в БСП свършихте рублите нали? :)

4

Анонимен

преди 9 години

Тия кинти за главно за богатите страни - Германия, Франция, Англия, зашото те си ги гласуват а за България ще подхвърлят трохички според БВП примерно.

3

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

До Ян БибиянСамо че санкциите се отразяват много по-силно на бедна България, отколкото на богата Русия.Дори простият ви вожд Тиква го проумя, само вие не можете !

2

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

За едни ще има ... за нас пак няма да има. Този филм вече сме го гледали !Илюминати инвестираха над 100 милиарда в икономиката на Полша. Всички знаем защо !Защото Полша е най-голямата католическа държава в източна Европа и в близост до Русия ...За да използват Полша като буфер и плацдарм срещу Русия.За нас - муки !

1

Ян Бибиян

преди 9 години

Кратко и ясно. Докато Путин не промени радикално имперската си политика, санкции ще има и ще се разширяват.