151

Анонимен

преди 9 години

Миналата година протестите бяха многолюдни защото бяха платени и организирани. Герб владее всички големи общини и от там всеки ден по график за София заминаваха общински служители да правят навалица по жълтите павета, разбира се на разноски на общинските бюджети. Б.Б. снощи се похвали , че от ЕС му обещали някакви милиарди до 2020 г.

150

Веско

преди 9 години

До Анонимен: "Бойко дойде и започна "спасяването". 8.2 милиарда заеми, провали Ю.Поток, окраде КТБ, върна всичко по старому в МВР с които показа, че започва мачкането на бизнеса, подслушванията, нищо за развитието на икономиката, производството, бизнеса за да има износ и инвестиции."АМУ ВСИЧКО ТУЙ ВЕРНО ЛИ БОЙКО ГО ПРАВИ?

149

Знаем ви

преди 9 години

Прави сте като твърдите че гадните комунисти не са си тръгвали. То не се боядисваха в жълто, не слагаха ли фесове, че и синята идея яхнаха с дружинни председатели, а сега Герберите ми изтупали едни дърти дружинни, че да не се объркаме! Знаем че сте старите комунисти предатели, дето ограбиха държавата. Знаем! Аман от вашите лели БКП секретарки! Мразя предатели, а вие тсте такива. Ей, едни истински социалисти не останаха ли? Няма ли нов Ботев бре?

148

Лудо младо

преди 9 години

Ей сега ще ви броим като пилци- всеки гласувал за тоя закон го слагам в графа враг на народа, въздържалите се стават враг на народа под прикритие, гласувалите против печелят симпатията ми! И помнете, може да сме извън, но историята е доказала че една луда глава обръща и държава, и политика наопаки. Не ни карайте да ви доказваме че сме луди и като Ботев и като Левски.

147

SS

преди 9 години

Какво може друго да се очаква, след като вече 70 години сме в червената мъгла... мине се не мине време, и шумкарите решат да поограбят народа - къде насилствено, къде фино и "икономически обосновано"...

146

Анонимен

преди 9 години

Имаше няколко барабанчици на Борисов които викаха с цяло гърло " Ела Бойко спаси ни!". Бойко дойде и започна "спасяването". 8.2 милиарда заеми, провали Ю.Поток, окраде КТБ, върна всичко по старому в МВР с които показа, че започва мачкането на бизнеса, подслушванията, нищо за развитието на икономиката, производството, бизнеса за да има износ и инвестиции. Който му се върза на този царвул сега да си трае. Защото царвула знае само да краде нищо друго! Някой да ме убеди в обратното.

145

Анонимен

преди 9 години

ОК, и аз съм против това решение, но желая да подчертая друго. Десетки хиляди бяха ежедневно на протест цяла година във всички големи градове. Другарите от днесбг пишехте една статиика в ъгълчето със снимка на която нищо не се вижда. Излязоха както се вижда 50 човека и веднага ги написахте 300. А на снимките, колкото и внимателно да сте ги подбирали, ясно се виждат хора, които от 20+ години са пенсионери. Пак ли ще го пишете "случайност" или ще си признаете?

144

Анонимен

преди 9 години

Реформаторския блок, ако застанете зад мутрите за тази гавра, да ви пишем бегали, никой няма да гласува за вас. Същото важи и за комунистите от БСП, които по андрешковски мислят да се въздържат. А Плевнелиев ако все пак прокарат това и не им удари вето, може да стяга куфарите, защото след това ще е късно.

143

Анонимен

преди 9 години

Аааа, няма да ревете. Не се научихте. Не искахте да гласувате, а тези които гласуваха избраха пак същите главанаци. Чърчил го е казал: Всеки народ заслужава съдбата си........Бягайте от тази пропаднала държава докато е време..........

142

Анонимен

преди 9 години

Та разправя Бойко, че това не било национализация?!? Бях позабравил наглите му и цинични лъжи. А и за пореден път се подиграва и унижава хората смятайки за глупави и ползвайки ги за гадни номера. А сега ще се наслади на любимата гадост на идола му Тодор Живков - да кара хората да се редят на опашки. И не разбрах какво демократично има в това да използваш унизителни инструменти за да откраднеш парите на хората.

141

алдин

преди 9 години

али баба се завърна с още по гладни разбойници

140

Анонимен

преди 9 години

"Родените след края на 1959 г., които вече са избрали частен пенсионен фонд и имат лична партида в него, ще трябва в кратък срок да препотвърдят желанието си да продължат да се осигуряват в него." ... А така! ...Що не го направите като мярка за неотклонение? .. Всеки ден подписка, ..и в РПУ-то може. пп: Комунисти гладни и крадливи гербаджийски!

139

ВЛАДИСЛАВ ПЕЕВСКИ

преди 9 години

ГЕРБ се опитва да извърши най-резкият ляв завой в стопанското управление от времето на Вълко Червенков. Премиер, който заявява, че " за всичко е на едно мнение със синдикатите", НЯМА ПРАВО ДА СЕ НАРЕЧЕ ДЕСЕН! Това НЕ Е РЕФОРМА, А ОТКАЗ ОТ РЕФОРМА и връщането на комунистическия модел. От всекиго според възможностите, на всекимо според потребностите!

138

Анонимен

преди 9 години

И двата чифта се събраха в устата на сикаджията

137

Анонимен

преди 9 години

с топкидва чифта в един момент

136

пирамидко лелин

преди 9 години

гърчат се като бесни, с ясно изразени неврични пристъпи на експоприация

135

Анонимен

преди 9 години

Такови промени не са законни и лесно се атакуват в съда. Съдът в България е афиф работа, но все пак ми се струва, че има и възможности да се атакува и извън България. Във всеки случай ГЕРБ си взе таралеж в гащите.

134

Анонимен

преди 9 години

До един 152 Е как трупаш от 20 години, след като фондовете съществуват от 13. И колко искаш да имаш, след като си внасял по 20 лева на месец там. Радвай се на тия 2400 лева, защото те са ЕДИНСТВЕНИТЕ ТИ пари, които имаш натрупани за пенсия.В НОИ нямаш и ЕДНА СТОТИНКА

133

ВЛАДИСЛАВ ПЕЕВСКИ

преди 9 години

Каквото и да се говори, тези 8 милиарда в пенсионните фондове, представляват по същество спестявания на населението за пенсии. Много, малко, доброволни, задължителни, достатъчни, недостатъчни, лошо управлявани, добре управлявани, НО ВСЕ ПАК ГИ ИМА! Кърпенето на тазгодишния бюджет с трупаното 14 години ще реши проблема... ...тази година! А догодина? Ако сега бъдат заграбени и изхарчени тези спестявания, това няма да балансира нереформираният и систематично източван НОИ в дългосрочен план, дупката ще цъфне в още по-голям размер, но няма да го имаме и този натрупан резерв

132

един

преди 9 години

И на простолюдието да му е ясно че никой от тези фондове никога няма да плати допълнителна пенсия. За 22 години трудов стаж бед нито един месец без осигуровки във фонда имам 2400 лева. Остават ми още 20 години още 2400 лева. Много ми е интересно с 5000 лева по колко пари добавка към пенсията ще получа. Само че това беше измишльотина на другаря Иван Костов и сега лобистите със зъби и нокти я защитават Визирам Раданчето Къневия. От там чрез измислени разходи лесно се краде