15

...

преди 9 години

НЕ можах да разбера едно какъв е проблема,че и стачки ама чакайте малко никой не ви задължава ХОРАТА КАЗВАТ СЛАГАЙТЕ СИ ПАРИТЕ КЪДЕТО ИСКАТЕ,и веднага кой скочи (ГЛАДНИТЕ) НАЛИ ИСКАТ ДА СЕ РАЗБИЯТ МОНОПОЛИТЕ ЕМИ ТЕЗИ ФОНДОВЕ СА СИ ЖИВИ БАНКИ С МИЛИАРДИ ?!!?

14

Анонимен

преди 9 години

Защо на частни фондове да им се гарантират някакви проценти от вноската за пенсия????? Аз искам моите пари за пенсия да отиват в частни раце по мое желание, но именно от такива хора като мен ги е страх частниците. Не става задължително, нека тези частни фондове да ме убедят, че си струва да се осигорявам при тях, но не те искат да им е сигурно. Да живее демокрацията!

13

135

преди 9 години

До ИванМного са активни когато им замирише на пари, но не дават дори да се споменава криминализирането на неплащането на осигурителни вноски! Как да им вярва човек?

12

Анонимен

преди 9 години

Финансовия министър Владислав Пеевски готви източването на частните пенсионни фондове чрез пирамидата НОИ

11

Анонимен

преди 9 години

Прехвърлят парите в НОИ, за да го източат като КТБ.

10

Анонимен

преди 9 години

Гласят Ирена Кръстева и хора от обкръжението на Доган за шефове на НОИ, затова бързат да прилапат парите на хората

9

истината

преди 9 години

щом тоя е против предложението значи е наистина добро.Подозирам , че голяма част от пенсионните фондове в България са на хора като гела и цветан василев. От тук нататък вие си правете сметка дали да чакате втора пенсия , някогаш си.

8

mathur

преди 9 години

Ха ДРУГАРЯ домусчиев да не вземе да каже от къде са му парите?????

7

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха, и гелосаната мутра взе отношение по въпроса.

6

Анонимен

преди 9 години

Киро Далаверата от снимката и той ли е "индустриалец"?

5

Анонимен

преди 9 години

Защо работодателите се грижат къде ще превеждат пенсионните ми осигуровки. Те трябва да ги изплатят където аз желая! Не искам да са при видни български олигарси! Искам парите си в държавен инвестиционен фонд!

4

Иван

преди 9 години

като в този срок бъде постигната устойчива договореност по всички елементи на пенсионната реформа.КРИБ продължава да настоява максималният осигурителен доход да не бъде повишаван като бъде запазен на сегашното ниво, а минималната работна заплата да бъде отвързана от всички елементи на фиска и други неданъчни плащания като такси, глоби и др.Всяко друго тълкуване представлява спекулация.

3

Иван

преди 9 години

ПРЕССЪОБЩЕНИЕНа Конфедерацията на работодателите и индустриалците в БългарияВъв връзка със зачестилите напоследък опити в някои медии да бъдат вадени от контекста и манипулирани, изразените от ръководството на КРИБ позиции относно приетите в бюджетна и икономическа комисии промени в КСО, следва да се има предвид, че ясната и точна позиция на КРИБ бе изразена от представителя на КРИБ в тази комисия.В допълнение Управителният съвет на организацията реши да се постави акцент на искането преговорите да продължат с участието на КРИБ до 31 март 2015 г. по всички други нерешени проблеми,

2

Михаил Калашников

преди 9 години

Не може индивид да шофира мерцедес,а друг да не може да си купи лекарства...

1

arhar

преди 9 години

Чрез КТБ източиха държавни пари + пари на данъкоплатците , а сега ще източат и парите на данъкоплатците от пенсионните фондове ...Как тогава да им вярваш на онези, които преди наливаха парите на държавата в КТБ, а сега искат отново да наливат пари някъде, където не е ясно Кой ще ги открадне отново ? Българският данъкоплатец отново е изправен пред 'демократичен' избор - дава му са правото да избира доброволно или доброзорно парите му за пенсия да отиват в джобовете на Доганчо и мамин Делянчо .Горанчо ще не хване гората и да ходи да си става ковчежник в сараите ? Там ще си бъде сред св