10

АНОНИМНА

преди 9 години

ГОСПОЖО КМЕТ! ВСИЧКИТЕ ГЛУПОСТТИ , КОИТО НАТАВОРИХЕ СТАВАТ С ВАШЕ СЪГЛАСИЕ.И ВИЕ НЯМА ДА СТЕ ВЕЧНА. ИДВА И ВАШИЯ........ ДАНО И ВАС ВИ МЕСТЯТ ТАКА......НО НИКЪДЕ ДА НЕ ВИ ИСКАТ

9

Анонимен

преди 9 години

АЗ не ща тази грозотия в Южна парк. Предлагам подписка да не се допуска местене, а да се демонтира веднъж завинаги.

8

Анонимен

преди 9 години

По-грозно нещо не съм виждал. И защо ще арчите пари за демонтаж? Пуснете братятя и ще го разфасоват само за 24 часа при това безплатно па и ще изкарат нещо за коледа!

7

До 1

преди 9 години

Плочите са се намирали на 50 метра от петокуйника в посока "Витошка". На мястото на НДК са били казармите. *** в сайта "Стара София", там има снимки на цар Борис поднасящ венци на паметника и някои от сградите на "Витошка" се виждат, и съществуват и до днес. Иначе, прекрасна новина. Дано с тази инициавива се започне възстановяване на българското самосъзнание и самочувствие. Стига са *** *** тея в парламАнта. Не длжим на никого нищо!!!

6

Анонимен

преди 9 години

Да го сложат пред парламента и после да го взривят докато дупетатите плюскат кюфтета в стола, па а дано като падне да ги затрупа и тях.

5

Анонимен

преди 9 години

Възстановена справедливост! Това мога да кажа относно възстановяването на паметните плочи.Смущава ме обаче местенето на странния паметник. Колко ще струва това на данъкоплатците? На какво място в парка ще го сложат? Само да не го разположат така, както беше пред НДК - на съвсем неподходящо място. Ще бъде ли направен достатъчно здраво или пак ще падат каменни плочи там, където минават хора и си играят деца?И на всичко отгоре, софиянци не го харесват - кръстиха го "шестоъгълен петоху#й#н#ик"!

4

Анонимен

преди 9 години

Кажете колко ще струва преместването и коя /чия/фирма ще го извърши.

3

бедна душица

преди 9 години

Аре бутайте оня 5тох--к,да не идвам да го бутам!!!

2

бб

преди 9 години

Логично е на фона на умиращата ни държава,пространството пред НДК да се превърне в гробищен парк. Аз лично ще го заобикалям.

1

анонимен

преди 9 години

Изумен съм. Първо;Меморялните плочи , никога не са били "ТОЧНО" там ,а близо до сградата на НДК,ако не и на самото и място.И ТОЛКОВА СА БЕДНИ ДУХОМ И ТВОРЧЕСКИ БЪЛГАРСКИТЕ АРХИТЕКТИ И СКЛУПТОРИ , ЧЕ НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО НАИСТИНА КРАСИВО , КОЕТО ДА ПРИКТИВА , ОБСОЛЮТНО ГРОЗНОТО И ИЗЛИШНО НДК?.Така объркахте всичко в София , че се срамувам ,че съм софиянец..Цялото разстояние от Св. Неделя да НДК го пропътувах под земята.Поразителна гледка , а Бул. Витоша и със златни павета да го облицов