27

Анонимен

преди 9 години

Обичам Русия!

26

Анонимен

преди 9 години

Абе някой ден цялата тази приамида ще рухне. Това не може да продължава безкрайно. Едни огромни мръсни пари се създават и се въртят, те трябва с нещо да се покрият. С какво? С печатане. Иначе няма да останат пари на пазара. Друг е въпроса че банките също създават пари от нищото и ги умножават по 1000. Тръгне ли да се разплита кошницата от единия край, нищо няма да спре края на света.

25

Анонимен

преди 9 години

Да бе, Путин е виновен за мизерията, която ЕС ни причини, сигурно.------------------------------------Каква мизерия ти е причинил ЕС? Помниш ли годините след 1990? Два милиона българи са в страните от ЕС и Северна Америка, и нито един в страната на Путин.

24

Анонимен

преди 9 години

Руснаците имат всички природни ресурси и пак живеят бедно. Никави ги няма в организацията. Освен бомби и Калашников друго нямат.

23

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКрим никога няма да се върне в Украйна.

22

Анонимен

преди 9 години

Вдигаме врява против братушките ама лятото ако тези братушки не дойдат в България на море ще видят политиците за какво иде реч.Глад мори добитака ГЛАД

21

Алекс

преди 9 години

До 22Сериозно ли *** са изперкали? До тука чета само про рускиелементи да пишат за войни, атморни бомби и как Русия като е икономическти нападната трябва да отговори с ракети. И санкциите СА с цел смяна на режима, както си беше казано от самото начало. Жалко за руснаците които страдат от недоимъка но пък всеки народ си заслужава управниците.

20

Анонимен

преди 9 години

Да бе, Путин е виновен за мизерията, която ЕС ни причини, сигурно. Що ли си мисля, че ако утре Путин го няма, при нас положението няма да се подобри - напротив, може да станем една идея по-излишни и една идея по зле... ако изобщо има накъде...

19

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

СТИГА СТЕ РЕВАЛИ НА ЧУЖДО УМРЯЛО. А ГЛЕДАЙТЕ НАШИЯ ПРЕМИЕР И ПРЕЗИДЕНТ КАКВИ ГОЛЕМИ ИКОНОМИСТИ СА. "ИЗПРАВИХА" ДЪРЖАВАТА НА КРАКА, "ЖИВЕЕМ" МНОГО ДОБРЕ, "РАЗВИТА" ИКОНОМИКА, СЕЛСКО СТОПАНСТВО, ПАРИ БОЛ В ХАЗНАТА. ГЛЕДАЙТЕ В СОБСТВЕНАТА СИ ПАНИЧКА А НЕ В ЧУЖДАТА, ЧЕ КАТО ГЛЕДАМ ВЕЧЕ ПРИЛИЧАМЕ НА УМРЕЛИ КУЧЕТА ОТ КАЧЕСТВЕНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО. ЗАКАХАРИЛИ СТЕ СЕ ЗА ПУТИН. ПУТИН ЩЕ СЕ СПРАВИ А НИЕ НЕ!!!!)!

18

Анонимен

преди 9 години

Тогава лекарите печалбари не са ги биели, а изпращали да бичат трупи в Сибир. Влиза ЧК(комунистически ДАНС, с право на разстрел за саботаж, бандитизъм, спекули и пр. демократични ценности) в болницата, ревизия на лекарствата, храната - готви се порционът по норматив, отчет на парите - събират се болните и лекарите на едно събрание. 500 000 лекари заминават бързо на хладен, чист въздух. За по 10 години.

17

До 18

преди 9 години

Путин трябва да бъде смачканСамо тогава България ще бъде свободна!Шорошоидите изперкаха съвсем! Аз също съм против Путин, аз съм за комунистите да дойдат на власт. Но не мога да разбера малоумието на щатските *** - та след Путин ще настане такъв хел и хорор, че Ким Чен Ун ще ви се стори върл демократ и защитник на *** ценности. След 1917 г. са разстрелвали дори само за това, че ръцете ти нямат мазоли - демек ти си бил един тунеядец и търтей! Тогава лекарите печалбари не са ги би

16

20

преди 9 години

Не само петрола ще стане 500$, ами и световния тероризъм ще намалее двойно за един ден.

15

Анонимен

преди 9 години

2-3 атомни бомби на ключови места на арабския полуостров, и гледай как петрола ще стане 500$ за варел моментално ;)

14

Анонимен

преди 9 години

Русия е велика и непобедима и пак ще ни спасява от турците.

13

Маркс

преди 9 години

Аз вярвам в руския НАРОД и ГЕНИЙ. Вярвам и в БОЖИЯ ГНЯВ над съвременните Содом и Гомора. Никога, никога в човешката история съществото наричащо себе си човек, не е падало до такива низости, да нарича военопрестъпленията си борба за демокрация. Расата на злите демонократи ще бъде унищожена. Обама ще бъде последният президент на САЩ.

12

Анонимен

преди 9 години

тука е България, стига сте преписвали по 20 статии срещу Русия на ден! Или пишете за България - щото такава мизерия и безпътица като тука няма никъде или спирам да ви влизам в тъпия сайт!

11

ggg

преди 9 години

Бил покачил 5 пъти БВП за 15 години, да вярно е, но това покачване е от едно изключително ниско ниво.За справка БВП на България през 1996 е бил 8 милиарда, сега е 53 милиарда. С други думи за по-малко от 20 години имаме 7 пъти ръст на БВП и какво ? Да не сме цъфнали и вързали?!

10

Анонимен

преди 9 години

"Икономиката никога не е била специалност на руския президент"Той само знае да дава калашници и ядрени оръжия на джихадистите иранци.

9

до 8

преди 9 години

крим е руски подарък на украйна,а европейци са българите и русна ците ане западните истърсаци и навлеци от преди 1000 години.спомни си кога са дошли варварите в европа и откога са траки и славяни които са един народ

8

majorski

преди 9 години

не неапразно дори и американците твърдят за него че е Най големия политик за последните 25 години...Още много ще се изпище за него ...още много ще се изговори и изтълкъва ...къде добро къде лошо ....но едно е ясно Русия и Руснаците ще го помнят с добро !Всека държава би си пожелала подобен ръководител ......