140

Шано

преди 9 години

Харесват ми мненията ви, личи си, че сте работари и се трудите. Жалко, че толкова години минаха и обикновения човек е по-зле и все по-зле. Тези, които не подкрепят идеята за която говоря са офисджийчетата, където не се цапат по цял ден, те не разбират за какво иде реч, защото са ново строителство. Всеки уважаващ себе си човек знае, че още работим в социалистическите заводи от едно време и живеем в панелките, както и всяка обществени сгради са същият тип. И добре, че неправдата ви крепи драги...

139

Анонимен

преди 9 години

социологическите агенции И НА БОРИСОВ МУ ДАВАТ 80%-ТА ПОДКРЕПА *** НА ИЗБОРИ ВСЕ ЗИМА 30%-ТА!!!КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ ПОРЪЧВА И МУЗИКАТА А ТЕЗИ ПРОУЧВАНИЯ СА ПОРЪЧАНИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е БОРИСОВ ИЛИ ПУТИН :D

138

Анонимен

преди 9 години

дай Боже да доживеем да ни освободят пак

137

Анонимен

преди 9 години

Ехх, ако България си имаше един Путин!

136

Анонимен

преди 9 години

А всъщност рейтингът на Путин е над 90 %. И ще продължава да расте, не само в Русия. Много скоро всички ще осъзнаят в какво робство живеят и че единствения истински радетел за суверинитет на държавите и човешките права е Русия.

135

Киро

преди 9 години

Русия е велика държава! Има велик президент, който има най-голямо влияние върху световните дела. Това е истината, другото са празни приказки, на изкуфели ***.

134

Анонимен

преди 9 години

Ама прости *** забравиха кюляфа през 1996 година 1 долар 3000 лева ,така с майка Америка и ФЕД.Лягаш си яовек ,а се събуждаш просяк.

133

Анонимен

преди 9 години

До Г.КирчевНЕ ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА 80 % ОТ БЪЛГАРИТЕ БЕ ! ТОЧНО ТИ ЩЕ ГОВОРИШ ЗА ТИКВУНИ !ПО ТВОЯТА ЛОГИКА МОГА ЛИ ДА КАЖА ,ЧЕ 100 % ОТ КОМУНИСТИТЕ И ОСОБЕННО АТАКИСТИТЕ СА НАВЕДЕНИ И ГОТОВИ ДА ЦЕЛУВАТ *** НА ПУТИН ,НО ТЕ НЕ СА БЪЛГАРИТЕ !

132

lud

преди 9 години

te tij 80 procenta da gledat da ne umrat ot glad-pros narod slaba Rusia

131

LARISA

преди 9 години

DA NIE HARESVAME I OBI4AME PYTIN .MISLQ ,4E MALKO POLITICI BIHA SE POHVALILI S TOVA NARODA TI DA TE OBI4A .I ZNAETE LI ZA6O ...ZA6OTO NIE PARVO SME RYSNACI --A POSLE MISLIM ZA PARI .ZATOVA RYSIA 6E Q BADE ...I NE SI MISLETE ,4E RYSNACITE JIVEQT ZLE .ZATOVA IZKYPIHME IMOTITE PO EVROPA ---6OTO SME BEDNI LI ?KOLKO OT VAS SI GO POZVOLIHA ,KOLKO OT VAS PATYVAT PO SVETA .NE NAPRAZNO MOSKVA E STOLICATA S NAI -VISOK STANDART NA JIVOT .INTERESYVAITE SE ...NE PI6ETE IZMISLICI....ETO ZATOVA PYTIN E VELIK

130

Г.Кирчев

преди 9 години

А аз ви казвам иче 80% от българите харесват Путин и биха искали да имат такъв оправен човек за ръководител на държавата, вместо наведени тиквуни

129

Анонимен

преди 9 години

Ами те преди 2 месеца руските *** говореха, че към края на годината ще се търгува петрол в рубли и долара щял да не бъде вече световна валута, а рублата да го замести. Странно защо не се случва това, а процеса е точно обратния...Ех, ние неразбиращите да си траем пак, пък да се посмеем след месец на днешните бисери на партийните *** от "Атака" и "БКП" опа пардон "БСП".

128

рейтинг

преди 9 години

малко са процентите

127

хх

преди 9 години

Руското посолство пак развърза кесията. Гледам по всички блогове голяма активизация на руски ***.Само да се постараят бързо да си приберат рубличките и да ги обменят за долари, че още другата седмица няма да могат и половината цена да им вземат.Интересна работа, *** на путин вярват, а на рублата не.Що така бе другари?

126

искам да знам

преди 9 години

А сега напишете, колко процента е подкрепата на нашия !

125

Анонимен

преди 9 години

До АнонименОще малко числа, завчера когато еврото беше 85-88рубли (днес е около 72рубли)в същото покзаваха репортажи от Москва та там бензина бил мноооого скочил и знаеш ли колко много 35-37 рубли Н95 (показаха 3-4 бензиностанции) ха сега сметни колко е това в евро и колко струва тук при нас.Освен това руснаците знаят откъде им идват проблемите и защо так, че процентите от изследванията са много близо до истината.

124

мръсен циганин

преди 9 години

Руснаците знаят че Путин работи за Русия и за това го подкрепят погледнете назад в историята и ще го видите ,ако бяхме видели един такъв политик в последните избори резултата нямаше да е такъв.Мисля че Путин готви капан на САЩ и те не знаят от къде ще им дойде и наближава времето САЩ да спрат да се правят на световни господари ,не сме влезли в ЕС Америка да ни казва какво да правим !!!

123

Анонимен

преди 9 години

"80% от руснаците подкрепят Путин"...."69 процента...смятат,... че части от Украйна изконно са руски"90% смятат, че втората световна война още не е свършила95% смятат, че Сталин е жив.99% смятат, че САЩ са нападнали Русия

122

Анонимен

преди 9 години

Ами то и в Северна Корея народа подкрепя лидерите си.

121

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

РУСНАКА Е УМЕН. ВСИЧКИ ТЕЗИ МАНЕВРИ ГИ ПРАВИ ЗА ДА ПОДЛЪЖЕ ПРОТИВНИЦИТЕ СИ И ПОСЛЕ УДАР В ГЪРБА. НЕ НАПРАЗНО Е БИЛ ТОЛКОВА ГОДИНИ В КГБ АГЕНТ В ЧУЖДО РАЗУЗНАВАНЕ. ДОСТА НЕЩА Е НАУЧИЛ ЗА ПРОТИВНИЦИТЕ СИ И КАКВА ТАКТИКА ДА ПРИЛОЖИ. ЗАПАДА И САЩ НЕ ЗНАЯТ КАКЪВ КАПАН ИМ ЗААЛАГА.