7

Анонимен

преди 9 години

Този хубавец определено не е Дева от снимката.

6

Анонимен

преди 9 години

Че са кофти,кофти са.В никакъв случай педанти,напротив мърлячи отвсякъде.

5

Анонимен

преди 9 години

Били много кофти и големи педанти.

4

Дъртата

преди 9 години

Номер 3, бий ме, обичам те!Аз разбирам че си падаш по властни мъже, ама чак боя да си търсиш - това ми мирише на мазохизъм.

3

Анонимен

преди 9 години

Съгласен съм с коментар 3.Една жена преди всичко останало,което ви говори и се наизустява от соц.програмиране-разбиране,нежност,отстъпки,сигурност и т.н. иска да бъде покорена.

2

Соня-27 години

преди 9 години

Аз обичам да ме тормозят както малко и да ме бият ако има страст и любов.Попадам само на мърлячи които възпитано по цял ден ми обясняват живота.Мислите ли че сте ми интересни?Не ви понасям.Харесвам истинските мъже които са напомпани в фитнеса както с самочувствие на Лидери.За такива мъже всичко ще направя в секса с тях.Незнам дали е зодия Дева или Близнаци но когато е Лидер който ме управлява с желязна ръка тогава се чувствам истинска жена.Никоя жена неиска плюнчо ненаясно с своето АЗ!Много сте

1

Анонимен

преди 9 години

По някое време бъдете готови на мърморене или мълчаливо неодобрение с този. Т.е. на психотормоз. Жените са същите. Склонни и към завист и злоба. Иначе положителните им качества че изглеждат добре (поне спретнати, ако не друго), и имат много "изчистено" мислене, без много абстракции, всичко им е подредено и в главите.