7

$$$

преди 9 години

Говорителкaтa нa Посолството нa ФAЩ изкaзвa мнение през зaпотени стъклa гледaт влюбено Плевнятa и кaзвa йо ми пукa хa хa хa

6

Sunny Ray

преди 9 години

Съгласна съм с мнението на министъра за глобалната опасност на Ислямска държава, но мисля че това се отнася за всички терористични на радикалния ислям, които са организации престъпни групи за отвличания, изнасилвания, убийства,бомбени атаки и други престъпления заслужаващи съд и смъртна присъда,не само затвор. Но щом ЕС и ООН,администрацията на Обама и др. се грижат за финансиране и снабдяване с оръжия и изпълнение на желанията на престъпни убийци вместо за правата на жертвите са им съучастници

5

брр

преди 9 години

Ако някой сериозно искаше да се справи с ИД, до сега да са влязли и да са ги помляли, в крайна сметка са "три автобуса ненормалници" и са локализирани в определен район. Така че, бля-блято на министъра си е чисто по американски да се изкажеме, не че има защо.

4

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

Е този Митов е откривател!Митов , ЕС е разделен отдавна на две ?На по-богати държави и по-бедни !А България е най-бедна , от по-бедната част. На България й отнемат енергийната независимост и вие се съгласявате ?Границите на България , са чисто българска защита ( която не съществува ).Ти не защитаваш Германската граница , нали ??? Защо чакаш някой да ти свърши работата ?

3

anonimen

преди 9 години

Това момче много ги разбира нещата.По всички въпроси отличник.От Русия до Ислямска държава ,като на зачот.

2

Анонимен

преди 9 години

TOZI MINISTAR NISHTO NE RAZBIRA OT POLITIKA,TOI RAZBIRA OT POLITIKA,KOLKOTO BORISOV OT UPRAVLENIE NA DARGAVATA.

1

Жибор

преди 9 години

"Ислямска държава" е същото безподобно менте,каквото са ебола,свинския грип и птичия. Тя е създадена от западняци на които е нужна,за да им отвори врати за нова инвазия в района.