332

BUL

преди 9 години

Ние Българите очакваме 150 рубли за $1

331

BOYAN

преди 9 години

За мен просто интетесно да следя развитието на нещата и ходовете на двете страни в тази игра на геополитика.Путин дръпна в началото носега Запада наваксва, а и вчера Обама много на време реши да стопли връзките с Куба така Русия практически губи много силна ръка

330

Кирето

преди 9 години

До До Шоп 427--440;Глупав човек си. Тя природата победи Хитлер и Наполеон. Руснаците да се срамуват от Сталинградската битка защото, от немска страна участваха 280 000,като само 6--та армия бяха германци. Останалите бяха Румънци ,Унгарци и Италианци. Руснаците пробиха при тях.Освен това руснаците бяха 2 милиона."Голяма боеспособност и геройство " от страна на Руснаците. Отбраняващите се превъзхождаха 7 пъти нападащите. ХА ХА

329

Овеч

преди 9 години

луди хора,рибата в морето а те слагат тигана,валутна криза в Русия?На куково лято.

328

vesko02

преди 9 години

До granatometКакъв валутен резерв сънувате при тази криза?

327

А

преди 9 години

Каква криза, това е гениална стратегия на Русия за забогатяване. Всъщност вече всички руснаци са много по-богати, броят на милионерите расте главоломно. Всичко това е прецизен удар на Путин срещу гнилия капитализъм, еврогейския съюз и ***, които сега плачат от мъка!!!

326

Анонимен

преди 9 години

Не желая рубли искам евро

325

granatomet

преди 9 години

каква криза сънувате при валутен резерв 420 млрд. евро

324

журито

преди 9 години

Браво на Путин,вдигна световната икономика на крака. Руснаците могат да живеят скромно,тей че....

323

Анонимен

преди 9 години

Кораба наполовина се напълнил с вода, ще потъне всеки момент, а русофилите викат "каква гениална стратегия" хахахах. Този стил е патент на комунистите :)

322

Анонимен

преди 9 години

До Анонименахахахааха ПРАВ СИ!! безаналоговия (смисъл няма аналог по света) гросмайстор надмина и себе си превръщайки псевдо-валутата рубла в най-евтината подпалка в русия и не само..БРАВО!!!

321

Анонимен

преди 9 години

Перфектна стратегия на Путин. Петрола ще падне до 20 долара и ще се задържи така 1 година. Това ще е краят на ОПЕК. А когато цените неминуемо скочат над 100 долара а с тях горивата в Европа и Америка- не ми се мисли.

320

Ангел

преди 9 години

Така е Путин като се направи на отворен пред запада ,запада му го върна тъпкано.Преди 1 година 1000 рубли струваха 45 лв сега 1000 рубли струват 20 лв.Айде прави се още на отворен да станат 1000 рубли 2 лева и да ви закриваме

319

Анонимен

преди 9 години

Този дето я писал тази статия е *** платен драскач.

318

азъ

преди 9 години

Кво ще правим земеделската продукция след като го няма позара на русия? Къде ще продаваме машините? Къде ще почиват руснаците? А арабите 7окога ще траят срива на петрола? Хамериканското посолство пак се издъни.

317

Анонимен

преди 9 години

Що лъжете хората бе пропагандатор, за кой работите? Нали еврото беше станало 100 рубли? Май курсът е над 70 и два последователни дни пада? В каква валутна криза е страна с 422 млрд долара валутни резерви? Знаете ли колко е целия ГОДИШЕН БВП на България? Около 40 млрд. долара. И в Русия икономическият ръст от началото на годината е 0,8, а в Германия - 0,1! Кой е в криза?

316

До Шоп 427

преди 9 години

Че какво лошо има тези неизползвани богатства да им се вземат? Лошо нема, но бият през ръцете. От славната 300 000-на армия на Вермахта, тръгнала за кавказки петрол и поизмръзнала при Сталинград, в родна Германия се връщат 5 000. Пак е добре, бай Наполеон (прочул се с лафа "Акъл не ми давайте, пари ми дайте") е още по зле - От Великата му армия от 800 000 назад я има 10 000 я няма. Гладни, премръзнали, на.бани.

315

Малоумен!?!

преди 9 години

:))) Тия още не са излезли от соца!...Без коментар. Половин България измря, *** *** още громят социализма. Кукуригууу! Преходът умря, хвърля последните къчове. Иде време разделно! Прасенцата в Белене *** от глад....

314

Анонимен

преди 9 години

Обезценяването на рублата удря спестяванията на богатите руснаци и изплаща задълженията на бедните. Всяко зло за добро. Москва ще компенсира поскъпването на вноса с печатане на пари и вдигане заплати и пенсии. Обикновените хора ще спечелят. Армията най-вече. Когато Ленин взема властта, вдига военните заплати десетократно. Същевременно реже олигарсите, монархистите, а със спекулантите директно се разправя ЧК. Железният Дзержински. Интересно е, че 500 000 търгаши лекари набързо заминават в Сибир.

313

Жаклин

преди 9 години

Нека да го подкрепят руснаците тогава ще видят дали,,кон боб яде".Над 80% от руснаците не осъзнават какво им се случва и причината за това.Когато го разберат вече ще е твърде късно както при нас.Обещания,гръмки,красиви слова все приятни за ухото но не и за жизнено важните неща за обикновенните хора.Когато не се мисли за гражданите на една държава ,а само за кръг от милионери които да запазят богатството си е това се случва.Не евъпроса дали си корав народ,с висок дух и издържливост ,а самата г