12

Анонимен

преди 9 години

Менда на никого не е интересна, видно от броя на коментарите. Ще ни убеждава, че държавата гарантирала. Хайде де, до като някой от нас се пенсионират всичко ще е опукано, тези дето така настойчиво ни гарантират, вече няма да са във властта и тогава върви гони вятъра. Не вярвам на фурнаджийски лопати.

11

нана

преди 9 години

пак предпочитания,не съм за частните ,но като знам бедни въшки които започнаха работа в държавни институций обиколиха света за няколко години ,рождени дни се празнуват по големите курорти.

10

Мента

преди 9 години

Държавата-гаранция-Франция, както гарантира национализацията на здравната каса.Нъли,како Менто, ти тогава пееше заедно с Дянков как парите за здраве ще отидат за здраве!А сега-здраве му кажи на българското здравеопазване!Герб=Мента!

9

Анонимен

преди 9 години

Лъже госпожата на талази! С кое ще гарантира държавата? С пробитият си бюджет и 8 млрд. кредити?Това е пладнешки грабеж по комунистически! Държавата си гарантира партийните субсидии, чиновническите заплати, служебните коли, Правителствена болница и сладките командировки в странство.Гарантира социалните и детските на електората си от ***.Гарантира лобистките си интереси и вегетиране на наш гръб!Да и се опълчим!

8

Анонимен

преди 9 години

Много ми е интересно след 20-30 години, когато дойде време да се пенсионираме много от нас, каква ще бъде етническата структура в България. Нали разбирате, че тогава ***, турците и имигрантите ще са повече от нас и естествено никой от тях няма да работи. Как тогава държавата ще гарантира пенсиите, след като няма да има кой да внася осигурителни вноски? Откъде ще покрият този дефицит? Тези думи на Мента са за по-простичките българи, които да си прехвърлят паритеи да пият една студена вода.

7

ха ха ха

преди 9 години

Държавата гарантира, ама да не стане като цар Кировата работа- и на него са му гарантирали, ама друга го залюля завалията. И много ми е интересно, кой му е гарантирал?

6

сос

преди 9 години

Има три вида пенсионери:такива които са се осигурявали/работещите във фирмите/ Тези годишно осигуряват около 4,5 милиарда на НОИ.такива които не са се осигурявали / държавни служители, войска, полиция../Сумата за тези е най пазената тайна в държавата.такива които не са се осигурявали /Болни , инвалиди и т.н/ Тези харчат годишно около 900 милиона на НОИ.Така че като казват че бюджета плаща пенсии да уточнят на неосигуряваните от втория тип

5

цар Киро

преди 9 години

Вервайте й!

4

БГ

преди 9 години

Давай, лъжи и кради! Свещи да си купих с откраднатото!

3

Анонимен

преди 9 години

Хайде пак държавата гарантирала... А бе къде я виждате тази държава, това просто е територия в която всеки, който се докопа до властта ни лъже и заблуждава. Не вярвам вече на НИКОГО.

2

?!?

преди 9 години

То лошо няма, ама като сте им с дали кокал веднъж да не си мислите, че ще го пуснат!

1

Иван Иванов

преди 9 години

Мента да не ни лъготи! Пак им се прииска на управляващите да закърпят дупките в бюджета с парите в пенсионните фондове. Мента, скрий се някъде, всички българи с осигуровки разбраха, че искате да ни бръкнете в джоба!