186

Стефанов

преди 9 години

Много хора работят тука и си верват.

185

Анонимен

преди 9 години

До АААЗащо реши, че снимката е актуална? Или така ти е по-лесно, защото торкова си можеш? Много тъпо парче си.

184

Анонимен

преди 9 години

в Русия нема никва криза , и Запада повече губе от колкото Русия от санкциите

183

БЕЗ КОМЕНТАР

преди 9 години

като погледне човек снимката горе, цените на зеленчуците НАСРЕД Москва (един от най-скъпите градове в Света) и ВСИЧКО СТАВА ЯСНО!В мизерна София тези неща са на ТРОЙНИ ЦЕНИ.И това при положение че Русия са под ембарго а Бг е залята с "по-евтини" зеленчуци от ЕСи Бг производителите ПИЩЯТ.

182

Анонимен

преди 9 години

Положението в Русия не е чак толкова драматично,не забравяйте че Русия има вторите по големина валутно златни резерви в света около 500 млрд долара,като прибавим и огромните енергийни ресурси които имат ще се оправят!Ще има известен спад в жизненият стандарт на живот,ще се забавят някой амбизиозни проекти,но Русия ще се оправи,дори и ще излязат много по-силни и сплотени от тази криза,вече абсолютно всички руснаци разбраха че запада е враг на Русия,свършиха им илюзиите за приятелството със САЩ!

181

Анонимен

преди 9 години

Защо ли ме се струва че светът усилено върви към трета световна война,защо ли ми се струва че в един момент руснаците няма да има какво да губят и .....от света ще остане само ядрена пепел!

180

Анонимен

преди 9 години

Русия е изцяло зависима от САЩ И Запада!!!Всичко ще се случва така както решат американците, а руските алкохолици нямат ресурс за почти нищо.В Русия не се произвежда абсолютно нищо - дори чорапи и ризи.

179

Анонимен

преди 9 години

Няма по-добре организиран народ от руския, няма и по-работлив човек от руснака! Това е вярно, така че мислете отсега за нови паметници на руските войни освободители и статуи на Путин. Добре, че паметникът пред НДК го махат...

178

Анонимен

преди 9 години

Някои компании може да не са в състояние да върнат нищо. Много компании няма да си върнат кредитите. Много американски и германски компании ще фалират - това е по-точно. Бай Ленин изпържи така банкерите през 1918 г., яко с над 50 млрд. Как няма да мразят комунистите?

177

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Аз не знам какво ще стане със света, ако в Русия настъпи финансов колапс. През 2008 година една банка фалира и предизвика верижен срив в целия свят. Много западни фирми имат бизнес в Русия и изобщо Русия не е изолирана държава, така че поведението на западните политици е малоумно. Те си правят някакви игрички без да гледат далновидно. Ако Русия фалира, колко милиона руснаци ще залеят ЕС например??

176

Анонимен

преди 9 години

Що падат акците на Раифаизен и Уникредит

175

Дядо Иван

преди 9 години

Българска ни работа !Какво е това злорадство от проблемите на Русия със санкциите и падането цената на нефта?Я да се огледаме какво става в България - цъфнахме та вързахме особено с Борисов премиер и четворната /с ДПС , тайния съюзник става петорна/ коалиция!Не я мислете Русия , тя си има огромни възможности и верни приятели , които ще и помогнат заради военната и сила , на която разчитат да ги брани от агресивната американска политика!А и самото придобиване на Крим си струва и то много повече

174

Сали

преди 9 години

Носи се слух,че парите от КТБ са отишли за подпомагане на Рублата. Сега и от пенсионния фонд ще тръгнат натам . По-рано под формото на кражба по-голямата част от Еврофондовете станаха "Брадска собственост" И каква стана тя???? Дали ще ни командва Бойко,Гойко,Станишко или Раданчо,важното е какво ще каже дедушка И В А Н У Ш К ААААА.

173

Рубладжия-комунист

преди 9 години

Другари, Русия няма да се даде на капиталистите! Помнете ми думата! Няма по-добре организиран народ от руския, няма и по-работлив човек от руснака! Сега другаря Путин ще мотивира мужиците да започнат здраво да се трудят и напролет един капиталистически американски долар ще се разменя за 35-40 копейки. Помнете ми думата - Сергей Станишев ми го каза!!!

172

ААА

преди 9 години

Като гледам тези цени излиза, че са по-евтини от тези в България...., а заплатите в Русия са по-големи от българските... Е... И.. къде ние сме

171

Спартак

преди 9 години

Ся много ще се накефя Путин да каже на арогантите контета от запада и на Украйна например- от днеска газта е в рубли!!!! Ха-хааа-хаааа тогава ще се окакат съвсем шибеците... но реално е невъзможно, договори!

170

Светлин

преди 9 години

До бат ЗдравкоА по-добре е: "Я да направим една анексия, те така и си искат. То е ясен резултата от присъединяването към ЕС. " Ти как ги мислиш тези неща въобще?!

169

Анонимен

преди 9 години

Ой, как мне понравился етот великий могучий русскии язик! Вот что пишут по "мистралям": Кинули лохов с мистралями. И вместо неустойки придется рогозину пожевать вкусного подшкурного творожку..... хранцузы, лениво проведут хуем по розийским губам. Вот и вся вам компенсация...... Зацените, гаспада :)

168

бат Здравко

преди 9 години

Срещнали се двама украинци от майдана и си приказват.. Украина била вече 10 години в ЕС и Нато... Как си бе приятелю? пита единия Абе мани,мани му отговаря втория.. Що бе?кво е станало?Абе нищо.Аз съм без работа,жената бере домати във испания,дъщерята стои на пиацата в Хамбург а синът се омъжи за един англичанин!Ахххх,техната мама на тея руснаци!-отговаря втория.Знаеха те тогава много добре какъв ни очаква в EС и нарочно ни оставиха да влезем!

167

Анонимен

преди 9 години

До БАЧКАТОРЗабраниха на банки и чейндж бюрата да продават валута. това е причината. Естествено, това няма да продължи дълго.