285

Анонимен

преди 9 години

Не мислете за тях ами погледнете България - не мислете и за България, там скоро комунистите идват на власт!

284

Морския

преди 9 години

Защо коментирате само рублата , а не виждате , че и украинската гривня се срина . Не мислете за тях ами погледнете България.Едвам има средства правителството да вържи бюджета.В момента икономиката ни е много зле , даже притеснително зле.25 години седим и гледаме все в чуждите дворове, чуждото нещастие ,а не гледаме и не предприемаме нищо за да спасим България.

283

Tina

преди 9 години

Tina целуна портрета на Путин. Оргазмът разтърси тялото и като електрически ток.

282

петър

преди 9 години

Страшно е да имаш ипотека и лихвения процент да скочи на 17,5%. Годишното оскъпяване отива над 25%, *** апартамента за 20 г ще стане не златен а платинен.Ама пък си имат вожд *** с 99% рейтинг.Да им е жив и здрав и пак да напада съседните държави.

281

сидисоро

преди 9 години

Като гледам и русофилите като рублите, намаляват. Бедни и е...

280

SS

преди 9 години

До ЛенинистПи ли си хапчетата днес?

279

Анонимен

преди 9 години

A kakvo sa vinovni obiknovennite rusnaci ( kato nas) 4e politicite im sa glupavi?

278

Анонимен

преди 9 години

Mai tozi se okaza golema riba.

277

Ленинист

преди 9 години

Путин ще национализира всичко и пак ще се възроди най-великата и доказана в годините форма на управление КОМУНИЗЪМ!!!

276

Анонимен

преди 9 години

Алоо, редакцията- не се безпокойте и мъчите малките си мозъци- Путин вече го е предвидил и знае какво да направи. А също виждам как пространството се изпълни с някакви мършояди които непрестанно се лепят на всяка статия за Русия и плюят ли плюят. Явно атаката е масирана и добре платена по целият свят. Искрено се надявам да не успее.

275

Анонимен

преди 9 години

До съвсем сериозноЛидерът на "Атака" Волен Сидеров е гост в руската Държавна думаотишъл е да си обмени рублите, но няма да стане. Най-много да го уважат 5-6 пъти и да го изпратят по живо по здраво. Атакистите ги обичат тези неща :)

274

съвсем сериозно

преди 9 години

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е гост в руската Държавна дума, съобщиха от партийния пресцентър. От там обаче не посочват какъв е поводът за поредната визита на Сидеров в Москва, нито по чия покана е там.

273

морски

преди 9 години

Русия никога не е толкова слаба колкото изглежда от страни!Слава на Русия и руския народ!

272

Анонимен

преди 9 години

1 рубла e 2.8 стотинкиКакто върви, скоро по чалготеките ще хвърлят пачки с рубли вместо салфетки.Хем по евтино, хем по ефектно.

271

Анонимен

преди 9 години

Кое е най-бързото нещо на света? Мисълта! Не, рублата. Докато се замислиш и тя е отлетяла.

270

ДарвинOFF

преди 9 години

Продължаваме... напред!

269

Чукча читател

преди 9 години

Руската централна банка ги предупреди, че минава на плаващ курс. Само че не уточни с каква плаваемост е рублата, с положителна или да отрицателна. Горките крепосни селяни, пак ги прецака руския Царь.

268

Путлер

преди 9 години

Няма основания за паника, Сталин е спечелил войната защото е бил твърд.Руския народ е свикнал на глад така че хиперинфлацията ще създаде само дребно неудобство. Преминаваме към план "Ж" и продължаваме напред !

267

jujko

преди 9 години

Zdraveite dolni prodajnici rublajiiski. Kak e jujo vojda? Neshto se ponasra tupia milicioner a? Ot ruskite podlogi v Bulgaria po golemi predateli niama. Mrazite evreite, a ste tolkova prosti da ne zabelejite, che Russia se durji tochno ot tiah :).

266

Анонимен

преди 9 години

Егати и маитапа,Русия иска6е да запросим и да и паднем на колене да и се молим дани оправи,а то кво стана Русия трябва сега дасе моли на запада даи отмени санкциите.Путин трябва дасе моли сега на Боико да му садеиства едно пътуване до ЕС И Обамата.Боико е човек за всичко и за всеки.Боико 6те преобърне политиката в целият свят.За това голяма дума не думаи.