10

Анонимен

преди 9 години

Американците откриват топлата вода. Вместо да изпращат спътници до марс, спакойно можеха да попитат нашите садарасти и щяха да получат обилна информация за планетата тъй като *** пристигнаха от марс 1989 година.

9

Бакал Петко

преди 9 години

Спокойно,Бойко. Ето твоите хора веднага решиха проблема с газа за България. Путин ряпа да яде. От утре започваме газопровода Марс- България. Русофилите нека ни завиждат, да се косят от яд и много има да чакат газ от Русия.ама няма.

8

Пишман

преди 9 години

Лидер Боленов, ох, аман пишман - заман, нашия лидер...Сега няма да даде на Марсианците, булгаристанския метан

7

Анонимен

преди 9 години

Македонски учени откриха древен ръкопис, на който ясно пише, че Александър Македонски е завзел и Марс на път за банята в една топла юлска сутрин.

6

Ястреб Македонски

преди 9 години

Очаквам да се появи някой български "учен" и да ни рязясни как българите всъщност са създали най-древната марсианска цивилизация! В сравнение с българската, македонската мегаломания започна да ми изглежда като чиста проба скромност!

5

Анонимен

преди 9 години

Да почват и фракинга на Марс, какво се мотаят

4

Анонимен

преди 9 години

ИТАР ТАСС е упълномощена да съобщи, че ще се проведе референдум на Марс от братските рускоговорящи вежливи марсиански човечета за присъединяване към РФ. Руски доброволци се приготвят за вежливо наблюдаване на референдума.

3

Съобщение

преди 9 години

Група еколози организират протест срещу фракинга в плодородните полета на Марс.

2

Оптимист

преди 9 години

Това е спасението. Току виж и друг газ бликнал. Майната му на Южен поток

1

Анонимен

преди 9 години

Долу ръцете от македонския метан !