605

до Венелин Смешкото

преди 9 години

"Стимулира износа и съответно производството."Хахаха "производството" при 17% лихва и съотв. нулеви инвестиции ще бъде също точно такова - нулево!Велики са форумните пишман-икономисти - такова шоу пада...

604

Анонимен

преди 9 години

До Венелин Русия има почти 600 млрд. външен дълг, не е като да няма дългове.

603

Венелин

преди 9 години

Това, че една валута се обезценява не е лошо за икономиката. Напротив! Стимулира износа и съответно производството. Освен това Русия няма външни дългове, че да се притеснява. Тази ситуация ги устройва.

602

ZDR

преди 9 години

ОбобщениеКойто е тръгнал от Долно *** и е стигнал до Германия,Англия,Бразилия,Нигерия ... си остава долноуйньовец!

601

rustam

преди 9 години

ГОРКАТА РУСИЯ КАКВО И ОСТАВА СЛЕД ПАДАНЕТО НА РУБЛАТА? ОСТАВАТ ИМ РАКЕТИТЕ И ТЕ АКО ВЗЕМАТ ДА ПАДАТ КОЙ ЛИ ЩЕ КОМЕНТИРА ПО ФОРУМИТЕ?ДАНО ПОНЕ ОСТАНЕ ДНЕС БГ АКО НЯКОЙ ОЦЕЛЕЕ ДА ИМА КЪДЕ ДА СИ ПОКАЗВА ПРОСТОТИЯТА

600

@

преди 9 години

Това което става с рублата е отговорност на централната банка, която е независима от държавата и зависи от американския федерален резерв. Затова падането на рублата налива масло в лагера на тези които искат да я национализират - антилибералите. Колко трабва да ти е газиран мозъка за да не разбираш какво се случва в този свят!?Руснаците го разбират, затова с този курс, антиамериканските настроения там бият всякакви рекорди. Полпулярността на Путин също. Сега ако той реши да удари по либералния лагер и да национализира ЦБ няма да има опозиция от страна на народа.

599

Анонимен

преди 9 години

Япония се присъедини към санкциите срещу Русия.Турция заяви, че TANAP е приоритет а не 'Турския поток' на ***. Рублата днес заканително гледа към 150 рубли за евро.

598

Анонимен

преди 9 години

До @ - "...пуснаха рублата в свободно плаване и този месец закупиха рекордно количество злато..."за всеки обикновен човек сега ще има по един златен сандвич.

597

няма страшно

преди 9 години

икономистът Дянков е там, в Русия. Той ще оправи нещата, има опит. Постна пица туй-онуй.

596

Анонимен

преди 9 години

Путин спечели вече 5 войни срещу САЩ и техни съюзници - 2 чеченски, 2 грузински и 1 кримска. Няма как Русия да не губи пари заради войните, но ще спечели и войната с Украйна и НАТО за Източна Украйна и даже за Киев.

595

@

преди 9 години

Какво се радвате толкова? Руснаците се предполагаше да си похарчат целия златновалутен резерв за да подпират рублата в отговор на санкциите и ограниченията. Бремето мина на плещите на народа, но популярността на Путин го позволи: взеха че, пуснаха рублата в свободно плаване и този месец закупиха рекордно количество злато, вместо да си похарчат резервите! Не това беше целта!

594

Анонимен

преди 9 години

Аз само повтарям думите на баба Ванга , че първият негро пресидент ще е последния за САЩ но ще видим наближава.Не може да очакваш гладното негърче с пастирската тояга да притисне голямата руска мечка в ъгъла и тя да танцува.

593

Анонимен

преди 9 години

Само Русия даде отпор на тия терористи САЩ целия останал свят са им *** ние включително...Русия обаче си заминава на кино да само преди да стане да пусне 10,20 1000 атомни бомби на чичо Том

592

Анонимен

преди 9 години

Никога не съм очаквал, че младата и здрава съветска фашистка власт в Раша толкова бързо ще катастрофира. Явно за това основна вина носи САЩ.

591

условия для капитула

преди 9 години

1. Изтегляте войските от Крим;2. Изтегляте войските от Украйна;3. Джуджан да махне ботокса;3.Дугов да си обръсне брадата;5.Мавзолеят става МакДоналдс!

590

дрррррр

преди 9 години

До Анонимен755За моите кредитни познания ли говориш??

589

Анонимен

преди 9 години

Наистина трябва да си гениално некадърен за да фалираш държавата с най-богатите ресурси в света. Ако пък не си некадърен, то просто трябва да си най-гениалния крадец на света за да фалираш същата държава.Путин е смесица и от двете.

588

дрррррр

преди 9 години

До Анонимен 753Приятел разбирам желанието ти да оплюваш доказано алтернативен политически, социален строй и финансов система.Ам нека да го направиш когато имаш фондамент на които да надграждаш.Сега това ама то така пише ама сещай се ,сам се сещаш че е не сериозно.И понеже пса че парите за построяването на тези заводи са дадени от предците ни баби дядовци майки.Не си прав те с дадени а са взети насилсвено от Кмунистите пари имоти стока,*** всичко е взето а не дадено

587

заключение

преди 9 години

Колкото и богата да е една страна , ако я управляват *** катастрофата е неизбежна...

586

дрррррр

преди 9 години

До Анонимен 746Приятел обясни ми как соди Девня който реално е собственост на Белгийци е най големия кредитополучател а фирма Теменужка е получила кредита??Как така става това упражнение и аз да си изтегля един кредит 20 милиона на на името а друга фирма???До сега казваше КТБе дала най голям кредит на Девня а то получател е Теменужка нещо нова финансова система измайсторихме