16

кали

преди 9 години

Това е голяма жестокост и трагедия !!! Долни ислямисти - убийци !!!

15

Анонимен

преди 9 години

До XXXЛесно се промиват мозъци. Особено като няма светско образование и няма възможност за работа. Дори в "богатите" арабски държави като Катар нивото на образование е ужасно и децата главно учат Корана. Затова наемат инженери и специалисти от други страни. Това е като няма разделение между държава и религия. А талибаните искат това за целия свят.

14

Анонимен

преди 9 години

ТОВА Е ОГРОМНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ ИЗВЪРШЕНО СЪС РАЗРЕШЕНИЕТО НА АНГЛИЙСКИЯ КРАЛСКИ ДВОР,СЪС ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА ЦРУ,МОСАД И МИ 6,ВЧЕРА СИДНИ,ДНЕС ПАКИСТАН,УТРЕ ИНДИЯ,ПОСЛЕ СЕВЕРНА ИРЛАНДИЯ,КАНАДА,ШОТЛАНДИЯ И ЗА КАПАК ЩЕ ЗАВЪРШИ СЪС ВЗРИВОВЕ ВЪВ ЛОНДОН

13

Валентин

преди 9 години

До essedАз пък мисля, че са точно мюсюлмани и избиват тези, които не са като тях. Типично е. не им пука дали са деца или по-светски мюсюлмани. Избиват всеки който е различен, а ислямът е перфектната почва за такъв геноцид.

12

Мартин

преди 9 години

В България най-вероятно има доста такива "бежанци" способни и изпратени с тълпата за подобно нещо ! Нашите подлизурковци с отворени обятия ги посрещат за да може да лапат кинти от ЕС ....не за друго .........а какво ще стане не ги интересува ! Те първи ще офейкат !

11

essed

преди 9 години

Това не са мюсюлмани,това са терористи,които не ценят нищо.Такива хора се оправдават с религията ,но това не е истина,няма религия,която да оправдава подобни деяния.Такива *** трябва да бъдат изтрити от лицето на земята... Жалко че в 21-ви век сме свидетели на подобни трагедии.

10

ХХХ

преди 9 години

Как по дяволите им промиват мозъците .....та кой господ би искал подобно нещо ? Какъв "аллах" какъв малах ........това са дяволски изчадия ! Сатанисти по точно .....

9

Анонимен

преди 9 години

ВЧЕРА СИДНИ ,ДНЕС ПАКИСТАН А УТРЕ ? УТРЕ МОЖЕ И ВЪВ БГ,ГАРАНТИРАНО ОТ ЦРУ

8

realist

преди 9 години

Беслан беше първи и тогава трябваше да се регира!

7

Анонимен

преди 9 години

Откакто САЩ е гарант за мира, хуманизма и сигурността по света(особено в Близкия Изток), такива ненормалници и извращенията им станаха ежедневие. Жалко , че цената не я плащат истинските виновници , а горките дечица и семействата им ...

6

Фен

преди 9 години

Отговорете си на този *** въпрос.Когато сееш смърт по всякакъв начин и на всяка цена какво ще жънеш?

5

Анонимен

преди 9 години

Ужас!

4

Анонимен

преди 9 години

Всички талибани, мюсюлмански братя и всички, който ги създадоха и ги подкрепят и подстрекават да горят в ада! Лека им пръст на дечицата! Когато демоните убиват малки ангелчета , значи е настъпил ада на земята!

3

Анонимен

преди 9 години

Pocna se!

2

Анонимен

преди 9 години

OTKAZVAM SE OT ISLIAMA ;ALLAH I MOHAMED-TOVA E RELIGIA NA ZLOTO!Az sam chovek!

1

CS

преди 9 години

Stiga ste spali hora izpovqdva6ti normalen islqm i se razgrani4ete ot tetiz antihristi dokato e vreme ..