55

БГ

преди 9 години

Ще ти се, ***!

54

пппп

преди 9 години

А защо и в НОИ парите не са по индивидуални партиди.Пък нека държавата да е гарант

53

Анонимен

преди 9 години

Младите не знаят в кой фонд са им парите за пенсия, затова да им ги вземем безнаказано...Е това си е пладнешки обир ...

52

аз

преди 9 години

тези дни бях в северна българия,млади хора там няма има само хора който живеят от помощи.

51

сиси

преди 9 години

дали ще са в нои или в частни дружества няма да ги видим,служителите на нои ще си направят едни големи заплати и бонуси,командировки до япония ,брюксел и за нас пак няма да има.

50

681

преди 9 години

Ами правилно ,тука ги търсиш, там ги търсиш и накрая на някой от теб повече му трябват!

49

-10

преди 9 години

Ще фалира ли утре Райфайзен?--------------Дали ще фалира утре или някога знае ли се дали се знае? Но да погледнем какво се случва днес: Акциите на австрийската Raiffeisen Bank International днес паднаха с 8%, тъй като банката има голям бизнес в Русия.Така, че младежо не се надявай на пари оставени банка за след 40 години! Прави деца и се моли след 40 години да си в добри отношения стях :-)Прочети още на: dnes.bg/world/2014/12/16/rublata-katastrofira.248644

48

Анонимен

преди 9 години

По голяма Пирамида от НОИ няма, просто няма раждаемост, трябва да живееш в друга реалност да смяташ че по малко от 1 милион работещи през 2050 ще издържат 5 милиона пенсионери и деца.

47

darto

преди 9 години

ne mi pyka:0 iskam samo da i oblija slivata na taia lelkaa............

46

МЛАДеЖ

преди 9 години

ИЗобщо не ми пука в кой фонд са - СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ПЕНСИЯ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ДОЖИВЕЯ... С ТОЯ *** НАЧИН НА ЖИВОТ....

45

az

преди 9 години

Анонимен 52, и с какво точно моите вноски са свързани с КТБ. Моят фонд е унгарска собственост. В ЕС сме, има директиви и санкции ако не спазваш. Схеми има, то е ясно. Аз и с български банки и застрахователи нямам работа, само с чужда собственост. Както се казва обратното на "Да изберем българското".

44

123456789

преди 9 години

89г. някой обра парите за пенсийте на хората.С това предложение се цели пак да се оберат парите за пенсий на хората,събирани последните 20г.Само като види човек,че отидеш ли в НОИ връщане няма и няма как да има,като ти откраднат парите,как ще ти дадат после.Кой гарантира,че следващото правителство няма да каже Борисов открадна парите и НОИ е фалирал и да забравим за тези пари както стана 89г.?????!!!!!!!

43

Анонимен

преди 9 години

Аз съм за цялата вноска да си отива в УПФ, без НОИ. И всеки да си управлява парите. Ако на 40 се разболееш от рак и ти остават 6 месеца за каква пенсия говорим. Всичко изгаря в държавното осигуряване. А иначе може да остане нещо на наследниците ти. Да направят възможно фондът да се тегли, както е в САЩ. Ако ще мреш, вземаш парите и обикаляш света, а не не разни чужди хора да разполагат с парите...Запомни едно далаверата им е по голяма от далаверата ти.НОИ или УПФ са абривиетури само както КТБ

42

Анонимен

преди 9 години

Схемичка тук схемичка тамбългарина е балък голям.Но се мисли тарикат,пак ще опаткат,и пак и пак.

41

Даниел

преди 9 години

Не знаят,защото нищо не ги интересува,живеят ден за ден,а и няма кой да им обясни.А представителите на универсалните пенсионни фондове ги подписват на договорите за първоначално членство,дават се комисионни на служителите в бюрата по труда,счетоводителите и работодателите.Сега вече и първоначалното членство е с нотариална заверка,но не вярвам че няма да има пак мошенгии.

40

az

преди 9 години

Аз съм за цялата вноска да си отива в УПФ, без НОИ. И всеки да си управлява парите. Ако на 40 се разболееш от рак и ти остават 6 месеца за каква пенсия говорим. Всичко изгаря в държавното осигуряване. А иначе може да остане нещо на наследниците ти. Да направят възможно фондът да се тегли, както е в САЩ. Ако ще мреш, вземаш парите и обикаляш света, а не не разни чужди хора да разполагат с парите, които ти си изкарвал цял живот и няма да видиш.

39

vesko02

преди 9 години

Че управляващите на това разчитат,никой да не ги търси

38

Анонимен

преди 9 години

Как да не знаят в кой фонд са? С безплатно получен от НАП код се вижда кой е фонда, колко е месечната вноска дори.

37

реалист

преди 9 години

гербаджиите целят да национализират парите за пенсии и да изхарчат за асфалт, както направи Вдянков със здравните вноски, това е истината и тази устата пишман специалистка няма защо ни лъже. Тънкия момент е че искат хората само веднъж да правят избор къде да им е вноската, ако не направят избора, забравят илинещо друго държавата автоматично ще им прати вноската там където тя реши - в общия държавен кюп. Нали се сещате че болшинството от младите няма да направят никакъв избор - не им е до това

36

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 30Добре е да прочетеш последните финансови резултати на групата Райфайзен ...--------------------Ако Райфайзен фалира, ей тук, ритуално, всичките *** може да си подадете оставките хахахах