15

Krasimira Romeova Kr

преди 8 години

Durjavata e tolkova oglupqla, che sme stanali kato satelitni chinii! Ne ste nared! S tozi stres nqma da sme produktivnii i durjavata nqma da e s dobri ikonomicheski pokazateli!

14

Уйо

преди 9 години

До НикиТова Атанасов ли ти го каза?

13

Ники

преди 9 години

След изваждането на БОП-а от ДАНС е най-добре да закрият тази паразитна агенция. Най-голямата спяща клетка е ДАНС.

12

Анонимен

преди 9 години

Обвиняем предлага закони срещу престъпността. Такова чудо само в бугаристан го има. Как ни търпят още в ЕС и как са ни приели с това законодателство не е ясно.

11

Анонимен

преди 9 години

Супер е демократично да назначаваш шеф на ДАНС!А не да се избира с конкурс!Пък и дори да не го наричаш политическо назначение ..

10

!!!

преди 9 години

Да не са луди да се върнат в МВР - ще ги карат да работят, ще им търсят отговорност и ще взимат по-малки заплати.

9

До 1

преди 9 години

Това ли са опорните точки...при демократично управление подслушването се правело, за да има чуваемост и прозрачност. Не, при този модел точно демокрацията в републиката е сериозно застрашена. Просто кръгът се затваря: президентът е наш, той назначава шефа на ДАНС, ерго НИЕ ще си подслушваме когото си искаме. Никаква санкция, никакъв контрол , просто произвол.

8

....

преди 9 години

Тези които ги гледаме по ТВ си имат шефове ..... Като изгори бушона го сменяш

7

Анонимен

преди 9 години

А президента ще го подслушвате ли?!

6

Елемаг

преди 9 години

Ахаха цял месец не можете да си намерите шефа бивш,*** ви окрадоха кабелите пред сградата.Ама вие пак ще се занимавате с подслушване и *** дейност!!Мръсни ушеви,за това народа ви мрази!!!

5

Анонимен

преди 9 години

Кво е това данс бе? Престъпна организация за изнудване рекет и въртене на интриги! Какво полезно направиха тия през всичките години? Къде са парите от КТБ бе? КЪДЕ СА ПАРИТЕ БЕ? Кой ги открадна?

4

Анонимен

преди 9 години

Грешка.МОСКОВ.

3

Анонимен

преди 9 години

Какво ще става с ДАНС,ГДБОП и т.н. най-малко зависи от Вучков.Вече месец откакто е министър и май още не знае къде се намира и какво трябва да прави,още не е на ясно какво иска и от кого да иска..Тъй както я карат,той и заместниците му(някои от тях са направо несъстоятелни за тази работа),не само с престъпността-организирана,неорганизирана,по високите или ниски етажи на властта,битов и всякаква няма да има успех,ами ще се засили.Той и Московски ще се състезават кой по-напред да бъде сменен.Язък,че е от системата,пък е най голям политически послушко,и като гледам нагаждач.

2

Анонимен

преди 9 години

ей да не забравите Цв Цв да го сложете за шеф на тази служба.точно си пасва там.

1

Анонимен

преди 9 години

ПРИ ДЕМОКРАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ ПОДСЛУШВАНЕТО СЕ ПРАВИ ЗА ДА ИМА ЧУВАЕМОСТ И ПРОЗРАЧНОСТ.