9

баи Ганю

преди 9 години

Всички са се побъркали.Нямам друго обяснение.Хората населаващи този оазис в космоса наричан земя са се побъркали и тотално се върви към самоунищожаване.Нямам друго обяснение за случващото се?????? И друго.Ако наистина както една част от човечеството твърди,че има ГОСПОД ,то краино време е тои да се намеси и да ни укроти.Аман от ламтежи,аман от криворазбрани религии.

8

Сянката

преди 9 години

Концлагери за мюсюлманитеТе са врагове на човечествотоТе са истински слуги на дявола

7

Анонимен

преди 9 години

Ненормалници. Няма ли да падне един астероид по тия земи да ги затрие най-накрая всичките до един...

6

Сянката

преди 9 години

Има само един изходДа се забрани ислямаДа се подходи както при фашизма

5

Анонимен

преди 9 години

И после някакви пиклъовци тука ще ми хленчат, че терористите ги били тормозели с нечовешко отношение в американските затвори.

4

акуд

преди 9 години

viva amerika

3

1

преди 9 години

Исляма е държава първо и религия след това. Докато са малко мюсюлманите са мирни.Станат ли много започват да се бунтуват. След като станат мнозинство на останалите се предлагат три вариянта:1. Да приемат исляма.2. Да плащат непосилна месечна такса жизя.3. Да бъдат убити.Това се случва откакто исляма съществува. Пророка Мохамед дава личен пример и напътствия за това как се бият малтретират и убиват хора. Онова което не разбирам е защо много хора имат проблем да проумеят горе написаното.

2

Анонимен

преди 9 години

НА МНОГО ХОРА ТОВА КОЕТО ЩЕ КАЖА НЯМА ДА ИМ ХАРЕСА ЗАЩОТО НЯМА ДА ИСКАТ ДА ПОВЯРВАТ. СВЕТА ОТИВА КЪМ РЕСТАРТ НА СИСТЕМАТА. НАЛИ ЗНАЕТЕ КАТО СЕ СКАПЕ ВИНДОСА КАКВО СЕ ПРАВИ С КОМПА? ИЛИ СЕ РЕСТАРТИРА ИЛИ СЕ ОТИВА НА ПРЕИНСТАЛ. А СВЕТА Е СТИГНАЛ ТОЧНО ДО ТАЗИ ФАЗА НА РАЗПАД. А ВСИЧКО ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА В СВЕТА НЕ Е СЛУЧАЙНО. ЗАЛОЖЕНО Е КАТО ПРОГРАМА ОЩЕ ОТ СЪТВОРЕНИЕТО НА СВЕТА..

1

Анонимен

преди 9 години

накъде отива света ?